Dobro nam došli, lažni azilanti! Srbi vas vole više nego sebe same

0
747

Eto, bosanski muslimani lamentiraju nad tužnom sudbinom njihovih „saplemenika po veri“, ali, nikako da vidimo da se oni malo „ispruže“ i ponude svoje domove „braći“ do koje im je toliko stalo. Naravno, tzv. Bošnjaci (mada im sadaka, ako su vernici, to nalaže) mudro ćute, pritajili su se. Radije bi da njihova sirijska i avganistanska „braća“ idu u druge evropske zemlje; neka se tamo drugi brinu o onima koje „Bošnje“, inače, barem kolokvijalno, neizmerno vole. Kako vidimo, lažne azilante niko ne poziva u FBiH, u natovsko-šiptarsku paradržavu ili u Albaniju. Da li je to ono: Jesmo braća, ali kese nam nisu sestre!

sirijske_izbjeglice-u-makedoniji1

Konačno, izgleda da se baš niko u Evropi ne raduje ovoj navali „radne snage“ u najboljim godinama. Naravno, niko – osim, izgleda, „dobrodušnih“ Srba. Srpski premijer ostade bez glasa, neprestano vičući: „Dobro nam došli, drage azilsko-migrantske izbeglice!“

Pogledajmo ispod članak izvesnog Ćemana. To je jedno od tipičnih viđenja jednog prosečnog „Bošnjaka“ (muslimana iz Bosne). O njihovoj „izbegličkoj braći“ treba da brinu Srbija i druge evropske zemlje. Svi osim njih. Ni na pamet im ne pada da otvore svoje „prelaze“, i poput srpskog premijera, kažu „Dobro nam došli!“ Svakako, uz neizbežno rođačko oslovljavanje: Dobro nam došli – draga braćo!

D.G.

______________________________

Granice (ne) razuma

screenshot-sandzakpress-net-2015-08-30-09-53-04

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime