Doći ćete i vi na red

0
1180

Srbija je verovatno jedina zemlja u univerzumu u kojoj ministar pravde optuži advokate i njihovu komoru da su direktno povezani sa kriminalcima, tajkunima i sa opozicionom strankom koju uporno kriminalizuju.

apsurdna-srbija

I sve to kako bi opravdao sopstvenu nesposobnost. Doduše, kako bi opravdao i postojanje  partijskih notara.

Srbija je verovatno i jedna od retkih država u kojoj se državni organi direktno bave proizvodnjom intriga, afera i podmetačina, laži i spinovima. Država koja otima od sopstvenih građana, preti im, ućutkuje, uvrće ruke i trenira strogoću.

I danas ja treba da imam poverenja u takvu državu i njene predstavnike, a nikako u zle advokate koji su u stvari antidržavni elementi instruisani od Miškovića i Pajtića?

Ne, nemam ni trunke poverenja u nekog „picopevca“ kome je data mogućnost da direktno iz studentske klupe, lečenjem soptvenih komleksa, preuređuje pravosudni sistem čitave države.

Da, više verujem advokatima, ali ne zbog Miškovića i Pajtića, nego što će oni braniti interese građana od ovakve države.

Za dve i po godine su uspeli da unište sve.

Do skora su vodili nadčovečansku bitku sa izmišljenim neprijateljima, sopstvenim tajkunima, političkim neistomišljenicima i braćom svemircima.

Od skora su prešli i na trudnice, porodilje, radnike, penzionere, studente, prosvetne radnike, medije, advokate…

Ako vas do sada nisu zakačili, nemojte se unapred radovati.

Doći ćete i vi na red

Igor Gospavić

Naša Grocka

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime