Dok smo se svi smejali blamovima SNS omladinaca, oni su za svoj „trud“ nagrađeni

4
155

I kako to obično biva, dok smo se mi smejali, i šerovali njihove ispade po društvenim mrežama, oni su tamo gde treba rasli i avanzovali. Nevena Đurirć jedna od mladih nada SNS-a je postala potpredsednica stranke dok Luka Kebara je ostao član predsedništva.

Nevenu Đurić pamtimo iz dva izdanja emisije Reč na reč. Vikala je, mahala papirima, gestikulirala rukama, pričala o koroni i opoziciji, konstatovala kako je gazda javnog servisa Dragan Đilas, te da se opozicija ponaša kao „derišta“ i „diletanti“. Sve naučeno. Toliko naučeno da sledećeg puta joj se sve pomešalo, kao kad izađeš na ispit a sve si nabubao napamet, pa nije mogla ni da bekne.

Dok smo se svi ludo zabavljali i šerovali njene gafove, primećena je od strane vrha i nagrađena je za trud. Kako je Ana Brnabić rekla, Đurićeva je postala potpredsednica na predlog Aleksandra Vučića.

Luka Kebara / Foto: YouTube Screenshot

Vučić je predložio i prelazak u viši rang Napredne stranke i za mladog Luku Kebaru. Ovaj mladić je imao nekoliko gafova od ulaska u skupštinu, ali će svakako najviše ostati upamćen kad je pričao na kineskom: Reći ću to na još jedan način, na način na koji bi i predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping rekao, ali i naš predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Kini poznat kao Vu-ći-ći, što u prevodu inače znači 577.

Neko će reći da je ovo nezasluženo, ali ipak njih dvoje su svakako istakli i u toj sad već nepreglednoj masi članova vladajuće stranke, zaista retkima znamo ime. Ovo dvoje su već po imenu, a i po youtube klipovima prepoznatljivi.

Smejali se mi njima ili ne, ovde možda nažalost ide ona stara -ko se zadnji smeje, najslađe se smeje.

Da Vas podsetimo:  Napredak konstatovan u svemu

https://noizz.rs/

4 KOMENTARA

  1. Млади назадњаци су одувек били тражена роба, и код комуниста, нациста и глобалиста..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime