Domaći smeštaj u Srbiji – sve na jednom mestu

0
501
Foto: Printscreen

Kako bi podržali domaći turizam Aleksandar i Marija, koji vode stranicu Kompas kaže Srbija su došli na ideju da pomognu vlasnicima privatnih smeštaja u Srbiji tako što su napravili mesto gde će oni moći da predstave svoje objekte i ponudu.

Besplatno predstavljanje smeštaja

Potrebno je da svi zainteresovani vlasnici smeštaja posete sajt topsmestaj.com i prijave se za besplatno postavljanje smeštaja u trajanju do kraja godine. Procedura je vrlo jednostavna. Postoji formular koji je potrebno popuniti nakon čega će im se administrator javiti i dati dalje instrukcije. Ovom akcijom biće obuhvaćeno 100 smeštaja.

Sajt Topsmestaj.com je tu da pomogne onima koji nude smeštaj, da na jednom mestu mogu da se predstave ali i onima koji traže mesto za odmor da lakše do njega dođu.

Kako možete da pomognete?

Dve stvari možete da uradite i podržite akciju:

Ukoliko poznajete vlasnike smeštaja, pošaljite im ovaj poziv kako bi se priključili akciji

Ukoliko tražite smeštaj posetite sajt i pronađite mesto za odmor.

Sasvim spontano je i kreirana fejsbuk grupa Smeštaj za odmor u Srbiji, koja već sada broji blizu 2000 članova, gde se nude i traže smeštaji, dele saveti, preporuke i iskustva.

Podaci iz prethodne, 2019. godine, koja je bila rekordna, pokazuju da je skoro izjednačen broj domaćih i stranih gostiju koji su se odmarali u našoj zemlji. Pokretači akcije veruju da će pomoći da se veći broj građana odluči da provede odmor i vikende uživajući baš u Srbiji.

Izvor: Kuća dobrih vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime