Dopuna obrazloženja…

0
158

Bilo bi neoprostivo da naša braća Rusi ostave na milost i nemilost Karadžića i Mladića našim najvećim ZAJEDNIČKIM nepriijateljima, Englezima!

Radovan Karadžić i Ratko Mladić; foto: glasdrine.com

Piše: Jovan Lakićević

Koliko juče žurio sam da dam predlog našoj ruskoj braći da za zarobljene NATO generale u livnici u Marijupolju, ukoliko se predaju, naša braća Rusi traže oslobođenje generala Ratka Mladića i prvog predsjednika Srpske, Radovana Karadžića.

Žurio sam, jer se događaji pretiču, pa da ne odocnim. Zbog toga, evo, daću naknadno obrazloženje.

Najbliži prijatelji već su me pitali: kako možeš da tražiš zamjenu apsolutno nevinih ljudi (Mladića i Karadžića) za, na djelu uhvaćenih zlikovaca koji su podučavali ostrašćene antiruske neonaciste i (mogućno) rukovodioce podzemnim laboratorijama u proizvodnji bojnih otrova namijenjenih masovnom trovanju ruskog stanovništva?

U isčekivanju njihovih izjašnjenja, koja će, vjerujem, radikalno promijeniti odavno isplaniranu, besprimjernu i bezočnu lavež propagandu Zapada prema Rusiji, i svemu što je rusko, reći ću samo nekoliko napomena.

Svi mi Srbi znamo da su i dr Karadžić i general Mladić, osuđeni, kako se to kod nas Svetosavaca kaže, na pravdi Boga! I da je optužnica bila – engleska ujdurma. Baš kao i „genocid“ u Srebrenici! Njihovi SASovci, koji su tamo boravili u vrijeme oslobađanja Srebrenice (!), nijesu uspjeli da pobiju, uz pomoć njihovog agenta MI 6, pukovnika Ljubiše Beare, ni 1.2oo muslimanskih zarobljenika. (O tome sam na ovom Portalu pisao u više tekstova o Srebrenici kao o najvećoj podvali Srbima u minulom vijeku).

U tim tekstovima rekao sam da ni Mladić (koji je u vrijeme „genocida“ u Srebrenici boravio u Beogradu, ni Karadžić, koji u vrijeme oslobađanja Srebrenice, nije ni znao da je oslobođena (sjutradan nakon oslobođenja bio sam sa njim na Palama, a on o tome nije imao pojma!) sa engleskom klopkom nijesu imali veze. Ali, to nije pomoglo da se kod plaćenih haških zlotvora, baš zbog Srebrenice, ne osude na robiju do kraja života!

Da Vas podsetimo:  Komentar na članak: ”Zašto vlast toliko mrzi Srbe iz dijaspore?!“

Rekao sam već u prethodnom tekstu, da su Englezi požurili( ne znam samo po kom osnovu) da im pruže „utočište“ u svojim kazamatima!

Znamo već kako su prošli u Hagu i Slobodan Milošević i Milan Babić i više srpskih čelnika, koji su tamo umoreni.

Ako sam predložio razmjenu nevino osuđenih srpskih čelnika, kojim će se generacije Srba ponositi, za zločinačke generale i NATO pukovnike iz čeličane u Marijapolju, nijesam to učino slučajno. Ruski, kao i srpski osvjedočeni neprijatelji, veoma dobro znaju o čemu govorim. Bilo bi dobro da to znaju, a vjerujem da znaju, i naša braća Rusi.

Dakle, ako dođe do razmjene osuđenih „ratnih zločinaca“ u Hagu za nekoliko stvarnih ratnih zločinaca u Marijapolju, to bi moglo da se, diplomatskim jezikom kaže, da su Karadžić i Mladić preuzeti da svoju „hašku kaznu“ odsluže u Rusiji!

No bilo, kako bilo, bilo bi neoprostivo da naša braća Rusi ovu dvojicu srpskih čelnika ostave na milost i nemilost najvećim srpskim i ruskim neprijateljima, Englezima!

https://www.in4s.net/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime