DOTAKLI SMO DNO! Tuča u niškoj pekari zbog upola jeftinijeg hleba

1
707

2015-10-02_053234U tuči koja se sinoć dogodila u pekari blizu Tvrđavske pijace gde se hleb i pecivo prodaje upola jeftinije, učestvovalo je sedam osoba, a agonija je trajala desetak minuta odnosno dok nije stigla policija.

-U toj pekari se od devet sati uveče sve prodaje upola cene tako da je poslednjih dana, baš gužva u pekari. Često izbiju nesuglasice oko toga ko je pre stao u red, ali nikada ovako nešto. Hleba od 500 grama (koji tada košta 20 dinara) ima za prvih desetak, petnaestak kupaca, toliko ostane u pekari od dnevne prodaje i zato je mnogima važno da dođu prvi.

Ovo su očigledno dve grupe muškaraca koje se poznaju od ranije. Tuča je odjednom počela, niko ne zna zašto, padale su stolice, prevrnuti stolovi… Nije pomoglo ni što je vlasnik izašao, i da bi ih oterao, dao je svakom četvrtinu bureka. Tada je na kratko prestala mučna situacija. I onda, neverovatno, ova sedmorica nastavljaju tuču (s burekom u rukama), ali neki izlaze i ispred pekare da se tuku.

Onda je došla policija i smirila situaciju – priča nam jedan od očevidaca. On kaže da nije pozvana Hitna pomoć jer očigledno nije bilo većih povreda.

gradjanin.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime