Dr Dragan Petrović, žestoko po Sorošu i Vučiću!

1
4073

 

U vezi primanja sina Džordža Soroša, od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pažnje i poruke koja je tom prilikom data, ali i u vezi ukupnog stanja u Srbiji za TV Srpski kolektiv dao je izjavu dr Dragan Petrović. Stanje u zemlјi, ekonomsko, socijalno, opštedruštveno i političko je izuzetno loše, mediji su blokirani i građani vide samo zamaglјene silutte i tumačenje događaja koji im prorežimski i kontrolisani analitičari kroz javnost kreiraju, ali uz sve blokade i manipulacije praktično svaki pojedinac u zemlјi vidi da zemlјa stalno tone sve više i više.

Pred teškim izazovima u kojima se zemlјa nalazi, namerama vlasti da nastave pogubnu neoliberalnu ekonomsku koncepciju, antisocijalnu strategiju, zamišlјeno predavanje stolice u OUN tzv. državi Kosovo i farsi od „unutrašnjeg dijaloga“ (koji kao smokvin list treba da prikrije stvarnu do sadašnju predaju tzv. Briselskim sporazumom, najvećeg dela ingerencija i nad samim severom pokrajine Albancima), te višestrukim migrantskim naletom, budućnost većine građana može da odbrani samo međusobna solidarnost, javnost, demokratija i organizovanje u političku organizaciju do sada ne kompromitovanih i sa alternativnim programom, kao i povezivanje svih kreativnih opozicionih snaga u zemlјi. Neophodno će biti  vratiti demokratiju među mase, boriti se za javnost preko alternativnih medija i pritiskom na vlastu, uklјučujući u neposrednoj budućnosti borbu za javnost i masovne demonstracije i manifestacije po sindikalnim, društvenim i političkim pitanjima.

Dr Dragan Petrović

1 KOMENTAR

  1. Srbi su najveće kukavice ceo svet nam se smeje vode nas izdajnici a narod ćuti. Srpski narod treba novi srpski ustanak i zabranu rada izdajničko zločinačke organizacije SNS koja radi na uništanju Srba i Srbije. Naivni Srbi još jedan šamar posred srpskog obraza još jedno poniženje Srba i Srbije. Sve to uz veliku pomoć Vučića i njegovog SNS-a kome sad nije jasno da je to izdajnička stranka sad je zadnji čas da to svati. Srbinu Ratku Mladiću kao i svim Srbima u haškom kazamatu smrtna kazna neke su jednostavno ubili jer imaju odobrenje od vrha izdajnika koji vode Srbiju u nestanak. Hrvati danima govore na svim tv stanicama o zločinima i genocidu Srba nad hrvatima u Vukovaru i bošnjacima u Srebrenici. U Srbiji nikome od izdajnika ne pada na pamet da brani srpski narod, ne oni su samo strani plaćenici. Od svih bivših republika SFRJ je jedina okupirana i potlačena zemlja koju vode neprijatelji preko domaćih izdajnika Vučića i celog SNS-a. Hrvati, bošnjaci i šiftari su od svojih zlikovaca uz pomoć Haga i Eu od svojih zlikovaca uradili heroje. A nama izdajnici s vlasti poručuju da su ti zapadni đelati naši prijatelji a ne Rusi. O glupi i strašljivi narode do kada ćeš trpit tuđu čizmu na svom vratu? Hrvati gubitnici u svim ratovima dobili su uz pomoć Vatikana, EU i amera svoju nacionalnu državu posle etničkog čišćenja Srba koje Vučić i SNS brane da se pominje u Srbiji. Hrvatska je država samo hrvatskog naroda a na papiru i manjina. Dok je Srbija država svih građana osim Srba kao većinskog naroda. Zapadni moćnici su odlučili da Srbi potpuno nestanu s lica planete da se unište i na tome rade dan i noć. I to uz pomoć domaćih izdajnika iz SNS-a i glupog naroda koji uporna daje glas izdajnicima. Srbi idemo prema svom nestanku ali vi i dalje samo gledajte turske serije i jedite hrvatsko smeće od hrane. Nema nam pomoći sve go kukavica do kukavice u šta se pretvorio moj narod, delite ovo po svim sajtovima, forumima, fejsbuk stranicama i grupama i gde god stignete izdaja ide dalje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime