Dr Dušan Dunđer – Istine i zablude o Kosovu

2
12633

2 KOMENTARA

  1. Pet miliona srba u dijaspori?!
    Koja korist da ima milion hrvata osvojili bi Balkan. A mi kad treba pomoći u bilo kom smislu odmah nevalja rukovodstvo. Nije nam valjao Karađorđe ibili ga, kralj Aleksandar ujedinitelj ubili drugog kralja Petra proterali, Krcuna ubili, Rankovića smenili, Miloševića ubili, Đinđića ubili. Sad i ovoga da sklonimo jer zaboga izlazimo iz krize a to nije dobro. Neka dođe nova BAGRA DA NAM SE NAJ… MAJKE Pa će mo ispočetka.

  2. http://www.koreni.rs/dr-dusan-dunder-istine-i-zablude-o-kosovu/
    Mi koji smo po svetu 20 miliona Srba pet generacija verujemo vise u Dusana Dundjera,Jugoslava Petr usevica,Dejan Lucic 300 sa Dragan Radovic ,kao i mnogi Mila Aleckovic,Slavko Nikic,Branko Dragas,povratak prlamentarne Monarhije nego Vucicu i Dodiku!Nas Srba ima pet miliona sa nasim drzavlanstvom ali naprimer moja deca i unuci nemaju i jos komunisticcak banda je tesko dobiti drzavljanstvo za moju decu ?
    Tako nase ambasde po svetu pre daju pasose Kosovskim Albamcima nego naprimer moj sin studirao u Beogradu 3 ,5 godina i predali sve papire ali nisu ni pogledali i advokat Nicovica koji je dobio zadatak da to sredu rece. Pa to je Srbija !Mi jos ne mozemo da glasamo kao druge drzave u dijaspori?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime