Dr Ljubomir Grujić: Aleksandre Vučiću, napravili ste težak politički fijasko

1
1947

ljubomir-grujic-izbori8-sPredsedniku Vlade i svakom narodnom poslaniku

10 11 2016

Uvaženi predsedniče Vlade gospodine Aleksandre Vučiću,

poštovani narodni poslaniče,

Juče sam između 14 i 15 časova Narodnoj skupštini podneo peticiju da Vas, gospodine Vučiću, razreši funkcija, položaja i dužnosti predsednika Vlade i u tom vremenskom intervalu sam je Vama dostavio.

Sinoć sam preko televizije saznao da ste, predsedniče Vlade, izjavili da niste donirali za kampanju Hilari Klinton. Ja sam se u svojoj peticiji oslonio na vesti u medijima (videti dalje u ovom dokumentu).

Nepobitna je činjenica da ste u jeku kampanje za izbor Predsednika SAD učestvovali na Klintonovoj Konferenciji.

Ta konferencija je bila jedna od podrški Hilari Klinton u njenoj predsedničkoj kampanji. Vi, predsedniče Vlade, niste nikakvu podršku davali izabranom predsedniku Donaldu Trampu (ili drugoj dvojici kandidata). Time ste se pristrasno opredelili da se angažujete, da utičete na izbor Predsednika SAD. To ste učinili kao predsednik Vlade Republike Srbije. Napravili ste težak politički fijasko i sve nas opet opteretili svojom katastrofalnom politikom. To je samo jedan od primera te Vaše politike koja je zvanična državna politika.

S obzirom na Vašu, predsedniče Vlade, jučerašnju izjavu tražim, na osnovu člana 56 Ustava, da javno odgovorite na sledeća pitanja od opšteg državnog i javnog interesa:

Je li Vas organizator te Konferencije pozvao da govorite, ili ste se prijavili na svoju inicijativu?
Jeste li član Klintonove fondacije?
Ako niste govorili po pozivu, koliko ste donirali za svoje učešće na Konferenciji?

Nadajući se Vašim potpuno tačnim odgovorima,

s poštovanjem predsednika Vlade,

Dr Ljubomir T. Grujić
Džona Kenedija 31/15
11070 Beograd
————————————-

Evo nekih od medija koji su pisali o Vašoj donaciji Klintonovima:

Da Vas podsetimo:  Šapić umesto Šapića

http://www.vaseljenska.com/vesti/cijim-novcem-ratni-huskac-vucic-finansira-ratnog-zlocinca-klintona-njegovu-suprugu-hilari/ :
Beograd, 27. juna 2014 – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucic (D) i ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi (L) govore na konferenciji za medije nakon danasnjeg sastanka. FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC / tj

„Čijim novcem ratni huškač Vučić finansira ratnog zločinca Klintona i njegovu suprugu Hilari?

u Vesti, Politika 9. septembra 2016. 8 Komentara

Beograd – Od para koje je uzeo od gladnih, golih i bosih Srba, Aleksandar Vučić u stilu pijanog milionera finansira izbornu kampanju Hilari Klinton, supruge zlikovca koji je naredio besomučno bombardovanje Srbije, ubijanje srpske nejači i otimačinu 15 odsto srpske teritorije. „Fondaciju Klintonovih“ na kojoj će predsednik srpske Vlade da učestvuje, plativši za to više miliona dolara, Donald Tramp u svom pismu Magazinu Tabloid naziva perionicom para preko koje se ilegalno uplaćuje novac za finansiranje predsedničke kampanje Hilari Klinton i koristi izraz „pay to play“, što znači: „koliko para, toliko muzike“.

Očigledno je zadatak koji je Aleksandar Vučić dobio od onih koji su ga doveli na vlast, da ne samo rehabilituje one koji su 1999. bombardovali Srbiju i oteli joj 15 odsto teritorije, već i da im omogući pristojnu finansijsku nadoknadu za taj zločin, i to iz srpskog budžeta.“

Objavljeno i na:

http://www.vesti.rs/Hilari-Klinton/Cijim-novcem-ratni-huskac-Vucic-finansira-ratnog-zlocinca-Klintona-i-njegovu-suprugu-Hilari.html

—————

http://www.teleprompter.rs/vucic-donirao-pare-lopovskoj-fondaciji-hilari-klinton.html:

„Aleksandar Vučić biće jedan od govornika na završnoj plenarnoj sednici okupljanja fondacije Bila i Hilari Klinton “Clinton Global Initiative”, navodi se na njihovom sajtu.“ :

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/meetings/annual-meetings/2016/speakers ,

„Vučić će učestvovati na plenarnoj sednici pod nazivom “Imagine All the People”. Sednica na kojoj će govori Vučić biće održana 21. septembra u Njujorku.

Inače, predsednički kandidat Hilari Klinton nalazi se na vatri jer je kao državna sekretarka koristila svoju fondaciju u lobističke svrhe.

Da Vas podsetimo:  Međunarodni položaj Srbije između zapadnog "zagrljaja" i kineskog "poluzagrljaja"

Diktatori iz afričkih zemalja i pojedini biznismeni uplaćivali su donacije u Klintonovu fondaciju kako bi dobijali povlastice od Stejt departmenta koji je tada vodila Hilari Klinton.

Fondacija Bila i Hilari Klinton ništa ne radi bez suvog keša, pa je gotovo izvesno da je i naš premijer Vučić nekim kanalima uplatio novac u Klintonovu lopovsku fondaciju!

Ukoliko vas interesuje kako su se Bil i Hilari obogatili preko “humanitarnog rada”, pogledajte dokumentarac “Clinton Cash” koji na sistematičan način obrađuje veze između veličine donacija diktatora i biznismena, Bilovih govora i poteza Stejt departmneta pod dirigentskom palicom Hilari Klinton.“
Podelite tekst – Razbijmo medijski mrak!

FBR

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime