Dragan Petrović: „Moramo krenuti u masovne demonstracije!“

3
2901

Dragan Petrović u emisiji Autoritet, Srpski kolektiv, (odgovori na pitanja gledalaca)

Internet televizija Srpski kolektiv koju vodi Dragan Filipović, između ostalog organizuje emisiju Autoritet, gde se postavlјaju pitanja gledalaca – njenim gostima. Tako je Dragan Petrović dobio preko pedeset pitanja u oblasti politike, unutrašnje i međunarodne, ekonomske i socijalne situacije u Srbiji i regionu, na koja je odgovarao u tročasovnoj emisiji. Naročitu pažnju privlače pitanja o situaciji u Rusiji, imajući u obzir da je upravo doputovao iz Rusije gde je bio na petnaestodnevnom stručno-naučnom boravku.

Interesantna su i pitanja u vezi prerastanja političke organizacije srpske dijaspore Rod, čiji su nosioci izabrani članovi Parlamenta srpske dijaspore u političku organizaciju koja deluje u Srbiji i gde je dr Petrović nosilac Političkog saveta. Kosovo i Metohija, nedržavni potezi aktuelne vlasti, opasnost da se kapitulanskim potezom od strane režima omogući tzv. Kosovu stolica u OUN čime bi bila naneta šteta za čitavo Srpstvo od nesagledivog značaja, i postignuta jedna vrsta istorijskog udara i samoponiženja, kaja se svim sredstvima mora sprečiti. Situacija u Crnoj Gori pokušaj progona opozicije i naročito Demokratskog fronta od strane nedemokratskog režima, Đukanovića.
Za jedan dan ova emisija je imala oko 15 000 pregleda.

3 KOMENTARA

  1. MIroslav G, Miroslave što se tiče pitanja o pravljenju političke postojećem katastrofalnom stanju u zemlji, i marginazlizaciji dijaspore opozicione organizacije, to je ROD, rodoljubiva organizacija, gde se spojilo i veći broj ljudi iz drugih manjih organizacija, pa kad pitate za mene, i ja sam tu koordinator Političkog saveta, zajedno sa velikim brojem uglednih ljudi, čudi me da se niste informirali. Što se tiče emisije Ćirilica koju navodite, gde sam bio, a tu je između ostalog bio i Šešelj, u drugom delu emisije nisam dobio reč, mogli ste videti koliko je neravnopravna bila, pa sam morao da uzimam reč sam, jer ko god kritikuje režim ili ga ne zovu, ili ako i bude pozvan kao ja tad, ne daju mu reč, statisti njih stotinak za dnevnicu koji tu sede, moraju da aplaudiraju na znak samo pronato i prorežimskom gostu, a ja taj nisam, a ako nekako i uzme reč, oduzima mu je Marić, pogledajte celu emisiju i videćete, i ovu i druge slične. http://www.srpskirod.org/odrzana-sednica-predsednistva-izabrani-clanovi-saveta-pokreta/ Pridružite se Rodu, pokretu dijaspore i otadžbine u pokušaju da se nešto izmeni, poruka Vama i posetiocima ovde, kada ste me već prozvali pa sam se javio.

  2. Ovaj gospodin stalno jedno isto priča, gde god da se pojavi. Pa imao je jedinstvenu priliku 23. aprila u Ćirilici da konačno kaže šta misli tamo gde treba. On se smrzao pored Šešelja, potpuno drugu priču priča, otišao u 1725. godinu i nešto sa njim kao razmatra. Stvarno smo mnogo više od njega očekivali. Šta je sa Dostojnima Srbije? Šta je sa predavanjima po gradovima, koji su obećani? Najlakše je u Balkan info 3 sata razvući, kad si sam u studiju i nema oponenata. A svaki put ponavlja isto o svoja 2 doktorata i neznam koliko fakulteta i knjiga, baš onako, da ne kažem šta.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime