Dragi penzioneri, evo vam jedna kesica

4
292

Predsednik Aleksandar Vučić preuzeo je ulogu imunologa i farmaceuta, te je u svom najnovijem pokušaju kampanje predstavio vitamine i minerale koje će penzioneri dobiti na poklon od države.

– Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete ko dodatni poklon od vaše države jer ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili – rekao je Vučić vadeći kutije iz male bele kesice sa grbom Srbije.

On je iz kese teatralno izvadio mineral cink, vitamin D3 i C vitamin.

– Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija, za snaženje vašeg organizma. To je još jedan mali poklon države, ne računajući onih dva puta po 30 evra plus 50 evra koji će biti za penzionere, ukupno 110 evra – objasnio je predsednik koliko će novca pored vitamina dobiti penzioneri.

I kao da je sadržaj male bele kesice zamena za novac koji je država od njih u sklopu ekonomskih mera oduzela, Vučić je za kraj pohvalio najstarije sugrađane.

– Ovo je još jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što ste vi uradili za našu zemlju i svega onoga što ste nam ostavili, a mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mesto za život – zaključio je Vučić.

Izvor: Otvoreno

4 KOMENTARA

  1. Svaki put kad se obrati nama penzionerima ostanem bez teksta.Godinu i nesto dana od korone on se „setio“da nam podeli vitamine za jednomesecnu upotrebu.Da li se zapitao kako smo sve ovo vreme cuvali svoj imunitet.Hvala mojim rodjacima u Americi koji mi redovno salju vitamine i uplate po neki dolar,pa ja ovde kupim kapsule hericijum ekstrat,koje poboljsavaju opstu otpornost organizma.UZEO A NIJE NI PITAO, i sad nam se zahvaljuje.

  2. KRAĐI SU KRATKA KOLENA? Koje ponidaštavanje penzionera, njegovoj glasačkoj mašineriji. Otimao im penziju punih četiri godine, smanjio penzije sa 70 na 42% prosečne plate, uveo tzv. švajcarski sistem uništavanja i omalovažavanja penzija i penzionera i kakav nehumani i neljudski potez, penzionerima velikodušno i srčano, bez srca, poklanja vitamene D, C i cink u vrednosti od 1.500 dinara, sjajno zamajavanje. Kako ga nije sramota, oteo mi 5000 evra od penzije, a sada mi vraća 100 evra godišnje i po 5000 dinara i vitamine. To je patriotski čovek iz idiotizma, sram ga bilo idiotska. Ne mora bar da laže, kada krade, nek se nosi u pm..

  3. KRAĐI SU KRATKA KOLENA? Koje ponidaštavanje penzionera, njegovoj glasačkoj mašineriji. Otimao im penziju punih četiri godine, smanjio penzije sa 70 na 42% prosečne plate, uveo tzv. švajcarski sistem uništavanja i omalovažavanja penzija i penzionera i kakav nehumani i neljudski potez, penzionerima velikodušno i srčano, bez srca, poklanja vitamene D, C i cink u vrednosti od 1.500 dinara, sjajno zamajavanje. Kako ga nije sramota, oteo mi 5000 evra od penzije, a sada mi vraća 100 evra godišnje i po 5000 dinara i vitamine. To je patriotski čovek iz idiotizma, sram ga bilo idiotska. Ne mora bar da laže, kada krade, nek se nosi u pm..

  4. KRAĐI SU KRATKA KOLENA?

    Koje ponidaštavanje penzionera, njegovoj glasačkoj mašineriji. Otimao im penziju punih četiri godine, smanjio penzije sa 70 na 42% prosečne plate, uveo tzv. švajcarski sistem uništavanja i omalovažavanja penzija i penzionera i kakav nehumani i neljudski potez, penzionerima velikodušno i srčano, bez srca, poklanja vitamene D, C i cink u vrednosti od 1.500 dinara, sjajno zamajavanje. Kako ga nije sramota, oteo mi 5000 evra od penzije, a sada mi vraća 100 evra godišnje i po 5000 dinara i vitamine. To je patriotski čovek iz idiotizma, sram ga bilo idiotska. Ne mora bar da laže, kada krade, nek se nosi u pm..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime