Da je Čanak bio Karla del Ponte – gde bi Srbima bio kraj!

2
425

Kakav Račak, vokeri, madlene, vesliji, bramerci! – tek bi sa Čankom Srbi pokusali svoj zadnji čanak čorbe sa arsenikom

Nenad Čanak

Istaknuti šiptarski naučnici u oblasti istorije književnosti nedvosmisleno su utvrdili da Odiseju i Ilijadu nije napisao Homer, nego jedan drugi Grk koji je takođe bio slep i takođe se zvao Homer.

Kao šlag na tortu, uz ovo epohalno otkriće, ide i tvrdnja Vljore Čitaku da u Kosovskoj bici protiv Osmanlija nisu učestvovali Srbi, nego neki drugi balkanski narodi koji su takođe bili Srbi i takođe hrišćani.

U Prištini smatraju da su samo ova dva, pored toliko drugih, sličnih pronalazaka, dovoljna da Srbija prizna državu Kosovo. Zauzvrat, Kosovo bi priznalo Srbiju sve do Niša.

Posle poslednjeg nalaza magistra Čanka, koji je precizno izračunao da je Vojvodina bila duže pod Mađarskom, nego Kosovo pod Srbijom, Vojvodina ne bi bila uračunata u svesrdno priznanje.

Čankovi nalazi, koji počivaju na naučnim dokazima da Kosovo nije Srbija, nego je bilo pod Srbijom, mogu se korisno upotrebiti i za prijem Kosova u UN.

Nenad Čanak na Vidovdan u poseti Aljbinu Kurtiju (Izvor: Radio Slobodna Evropa)

Prijem Kosova za stalnog člana Sveta bezbednosti UN sa pravom veta, bar kada su srpski zahtevi u pitanju, ostaje stalni zadatak za Kurtija i Čanka, dva istaknuta borca za antisrpska prava.

Razlog Čankove posete Prištini, Đakovici, Gračanici i Gazimestanu, odnosno Kurtiju, bio je, pre svega, napor da se nađe istomišljenik koji bi saslušao već više puta javno iznete Čankove žalopojke za proterivanje 400.000 Nemaca, Čankovih dragih i finih komšija što je svojevrstan genocid tipičan upravo za Srbe. Ostalo je, međutim, nerazjašnjeno kako to da su Nemci Čankove komšije kad su čanci došli u Vojvodinu, zauzeli nemačke kuće i imanja, posle proterivanja Nemaca. Srećom, Kurtija odgovor na takvo pitanje u datom trenutku nije interesovao. Mnogo važnije je bilo da Čanka uputi u Đakovicu. Svakako, ne u kafanu zbog opasnosti da zloćudni Čanak nekog usput ne bi prebio, nego pravo na groblje da izbroji streljane Šiptare, koji su, na osnovu nacističkog manira po principu sto za jednog, po nalogu srpske policije, zbog ubistva četiri srpska policajca, jednostavno pobijeni sve do broja četiri stotine. Čanak je izbrojao, kako je na jednoj TV izjavio, oko 375 grobova od kojih i jedan devojčice od sedam godina. Nije rekao šta je sa onih dvadeset pet nedostajućih, ali to se može pripisati već poslovičnom srpskom javašluku i lenjosti jer ih je mrzelo da svrate u najbliži komšiluk kako bi se ispunila zadata norma.

Da Vas podsetimo:  Ko su savetnici Aleksandra Vučića

Čanak i Kurti nisu za to da se žrtve dele na albanske i srpske. Oni su više da se množe.

Eh, da je Čanak bio Karla del Ponte, gde bi Srbima bio kraj!

Kakav Račak, vokeri, madlene, vesliji, bramerci! – tek bi sa Čankom Srbi pokusali svoj zadnji čanak čorbe sa arsenikom.

A možda bi i bandere, umesto arsenika, bile dovoljne da se zadatak pošteno odradi.

IZVOR: Stanje stvari

2 KOMENTARA

 1. “Eh, da je Čanak bio Karla del Ponte, gde bi Srbima bio kraj!“
  Још увек има шансе да Чанак “постане“ Карла дел Понте,
  само треба да промени пол, а то је сада лак хируршки
  захват, рутински се ради.
  У Црној Гори има могућности и да се поново /“једнополно“/ “венча“,
  “ожени“, “уда“…, а има све карактерне особине Карле дел Понте, само
  да га Мило и остали пробисвети из западних НВО “препоруче“ Хашком
  Трибуналу.

 2. Osobe poput Nenada Čanka, same za sebe su potpuno beznačajne i bezvredne, i u „normalnim“ drzavama za takve, manje više nitko i ne zna.Svaki pokušaj protivzakonskog djelovanja, zaustavlja se u samom začetku . U okupiranim i zavisnim zemljama , ovakve osobe ili spodobe, imaju veoma vaznu ulogu u potkopavanju i uništavanju Drzave i Naroda u kojoj zive, rade i djeliju.Pilotirani i financirani iz inozemstva , ovakvi nastoje da zauzmu što je moguće višu funkciju u društvu ili djeluju putem tzv.“ Nevladinih organizacija“ i sličnih „udruzenja “ ! Šta god činili, nitko ih ne dira jer im podrška dolazi od ambasada vrlo moćnih drzava. U Srbiji danas takvih ima srazmjerno slabosti, ucjenjenosti i okupiranosti Drzave Srbije. Nemoguće ih je sve nabrojati……Čeda Jovanović, Srdja Popović, Sonja Biserko, Nataša Kandić, Jelena Milić, Sonja Light, Biljana Srbljanović …………………….
  Kada ovakvi počmu odgovarati na sudu za ono što javno i neometano čine, moći ćemo se nadati da Drzava Srbija postaje NEOVISNA, SAMOSTALNA, SLOBODNA, DEMOKRATSKA……………

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime