Drot i dron. Samo zlonameran čovek može da vidi probem tamo gde ga nema, a ne tamo gde zaista jeste

0
1213

2014-10-17_082634Aj’ da napišem i ja neku o incidentu na utakmici Srbija- Albanija, apsolutno saglasan sa Stefanović dr Nebojšom da je najveći problem to što je onaj lik utrčao u kadar i urliknuo: „Vučiću, pederu“!

Samo zlonameran čovek može da vidi probem tamo gde ga nema, a ne tamo gde zaista jeste- u činjenici da je premijer javno opsovan, na državnoj televiziji, uživo, malo pre reklamnog bloka, ali kome je pa bilo do reklama posle takvog skandala?!

Ne mislim na taj takozvani dron koji je leteo slobodarskim nebom Beograda, već psovku, naravno, zato i razumem ministra Nebojšicu koji je odmah nakon hapšenja drona naredio i privođenje osionog psovača, ne videći u čemu je to policija zakazala, jer nije njeno da vaspitava, već čuva javni red i mir, zar ne?!

– Svaki dan se dešava da taj i njemu slični dronovi ulete negde gde možda ne bi trebalo, ali se ne dešava svakog dana da neko na televiziji sa nacionalnom frekvencijom opsuje premijera, koji uzgred to i nije! Ne mislim da nije premijer, jeste, najbolji u istoriji, već nije: peder, i to uopšte nije lepo što mu je onaj izgrednik rekao! Priveli smo ga i podvrgli višesatnom psovanju, da vidi kako je to, a planiramo i privođenje njegovih roditelja, jer osnovano sumnjamo da su ga oni naučili prvim psovkama, što se kasnije, videli ste, otelo kontroli!

Ne dron, njime su odlično upravljali, baš onako preciozno, graciozno, bilo je lepo gledati njegov let kao leptirića po polju maslačaka, već se kontroli otelo ponašanje tog bezobraznika koji, sumnjamo, ne plaća ni pretplatu za RTS, a psuje u kameru k’o da je najredovniji platiša!

Da Vas podsetimo:  REM se probudio dve godine posle promocije nasilja u Zadruzi: Ipak pokrenut postupak protiv Pinka posle prijave SĆF

O glupostima da je taj, rekosmo, dron mogao da nosi i nešto opasnije od zastave neću ni da govorim, jer tako nešto ne bi dozvolili, s obzirom da smo uvek na visini zadatka i da lično nadzirem sve dronove koji uzleću i sleću. Video sam ja i ovog, ali rekoh verovatno neka žena iz komšiluka podigla malo veš u vazduh da se suši, pa se zbunila s daljinskim i dron odlete na stadion…ali pustite više tu spravu, važno je naglasiti da smo identifikovali psovača, rastumačili psovku i utvrdili da je bila zlonamerna i da je ozbiljno mogla da ugrozi bezbednost svih na stadionu!

Sreća pa sam ja ministar policije, inače ko zna šta bi se dogodilo da je onaj mali buckasti i dalje na toj funkciji, pa njemu bi se psovač odvezao dronom sa stadiona psujući premijera i dalje!

Da je do mene zaista bih podneo ostavku, ali nije! Niti sam ja malog učio da psuje, niti je moje da ga vaspitavam! Uspeo sam nekako premijeru da zapušim uši kad je ovaj počeo, ali mislim da je ipak čuo, pa sam ga satima kasnije ubeđivao da nije mislio na njega, već to kamera dodaje pet kilograma, pa je verovatno mislio na nekog drugog Vučića, pet kilograma težeg, logično…

U svakom slučaju smatram da je od „komarca napravljen magarac“ što se kaže, odnosno, od drona potencijani teroristički napada, a najobičnija dečija igračka, bre!

Problem je što omladina psuje, i to premijere, pa kad to uspemo da iskorenimo prizemljićemo i dronove, obratiti malo više pažnje na bezbednost i ostale sitnice, ali problem se mora saseći u korenu- naučimo mlade manirima, pa neće koristiti svaku priliku da opsuju, i to u kameru, uživo, toliki ljudi da čuju, a pretplatu ne plaća…

Da Vas podsetimo:  Članovi Saveta REM-a traže ocenu ustavnosti odredbe zakona koja nalaže njihovu smenu ove godine

Da zaključim, definitivno nije bila ugrožena ničija bezbednost, ali nečije emocije i duševni mir jesu- a to već nije moj propust, već porodice i društva! Toliko o tome, stavio bih tačku na čitav slučaj, odoh malo da se igram sa ovim uhapšenim dronom, vozikam doktorat po Beogradu…- jasno i nedvosmileno je ministar policije elaborirao čitav slučaj i pozvao građane da prijave svakog kog čuju, ili posumnjaju da psuje nekog iz vlasti, a naročito premijera!

Mihailo Medenica

Dvaujedan

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime