Drugi Belgrade Business Run – ovako zamišljamo pravu biznis atmosferu!

0
1711

Druga trka po redu održana u fantastičnoj atmosferi uz žurku posle trke

1Beograd, 22. Jun 2017. Belgrade Business Run, trka zaposlenih iz preko 124 komapnije, okupila je preko 800 trkača iz 270 timova. Timski su istrčali 5km, duž Savske Promenade, a onda se uz osveženje i klopu družili do kasno u noć uz sjajan koncert benda Euterpa.

Najbrži u muškoj konkurenciji, sa fantastičnim vremenom od 16:49 bio je Kristijan Stošić iz tima Marinci, koji je trjumfovao i prošle godine. Od dama najbrža je bila Milica Marović,iz ASW reprezentacija koja je 5km istrčala za 21minut i 29 sekundi. Najbrži mešoviti tim bili su upravo Marinci. Nagrade za najboljeg trkača i trkačicu bile su Saucony patike, a tim će uživati u SPA vikendu u hotelu Mona na Zlatiboru.

4Ali kako akcenat nije uvek samo na najbržima, kroz zabavnu tombolu izvučeno je još dobitnika sa podjednako zanimljivim nagradama.

“Za dobre poslovne rezultate, važno je da imate tim zdravih i ispunjenih ljudi, a ništa ne ispunjava kao trčanje” izjavio je Veroljub Zmijanac, direktor trke, “to je misija koju negujemo i kroz sajt trčanje.rs ali i kroz klub i želimo ovu istinu da spustimo u sve instucije, do porodice do kancelarije.”

Više od trke, za organizatore ali i učesnike, ovo je bila prilika da se na najprirodniji i neposredniji način druže sa svojim kolegama, ali i izađu na crtu svome šefu ili šefici – parola trke je “Staza ne priznaje titule” a da je juče bilo tako, najbolje pokazuju slike sa koncerta nakon zvaničnog dela. Kolege su nasmejani igrali duboko u noć jedni sa drugima.

Trka je ove godine imala i humanitarni karakter, uz podršku Rotary kluba Zemnu, direktno su prikupljana sredstva za podršku organizacije “Sve za osmeh”. organizacije koja se bavi problemima dece , hroničnih bubrežnih bolesnika. Kupovina koler doplera za kliniku Tiršova, cilj je za koji trčimo i dalje!

Da Vas podsetimo:  FESTIĆ - pozorište onlajn za decu u vanrednim okolnostima

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime