DRUGOSRBIJANCI I PATRI(J)OTE ujedinjeno protiv Srbije!

5
2874

Paradoksalno je da drugosrbijanci koji nisu vlast ipak igraju na domaćem terenu i vode. Kako? Od nasilnog svrgavanja Slobodana Miloševića i dolaska Žutog preduzeća na vlast, patriotizam, tradicionalizam i svaki oblik rodoljublja postali su kriminalna aktivnost, ako ne, onda osobina za podsmeh. Drugosrbijanci su izdali sve heroje, prodali skoro kompletnu imovinu, uništili vojsku, uveli gej parade, rijalitije i sav krš i (ne)kulturu Zapada. Raskinuli su svaku vezu sa Rusijom, podvodeći Srbiju poput prostitutke i svi znamo koliko toga još, da ne nabrajam.

Radili su svoj zadatak onako kako im je naređeno i odradili su ga bodro i izdajnički, ali su baš zbog toga i izgubili vlast. Kako su uspeli da kontrolišu patriote mimo vlasti?

Došao je Vučić koji svakako nije ispunio očekivanja, razočarao, nije krenuo u rat protiv Amerike i NATO, nismo ih pobedili…no, budimo realni, da smo krenuli sa onako rasturenom vojskom, mislim da bismo izgubili. Ali, dešavaju se bar neke sitne stvari. Sada nije sramota biti Srbin. Radi se serija o Nemanjićima, pravi se muzej, sarađuje sa Rusijom i Kinom, vraća se ćirilica, pravoslavlje i kult Srpstva, veze sa RS su odlične, dižu se spomenici herojima… Puno tih malih, ali važnih stvari koje nas održavaju i koje su u vreme dosmanlijske vlasti bile nezamislive.

Ipak, ta neispunjena očekivanja najviše žuljaju patriote jer smo ponosan narod i ne volimo da popuštamo, a to je i glavno oružje drugosrbijanaca. Drugosrbijanci su ujedinjeni u svom cilju i borbi. Svi znamo njihov cilj. Nema Rusije, nema ćirilice, nema patriotizma, samo EU, NATO, priznavanje genocida, priznavanje KiM i totalna kapitulacija! Oni, naravno, ne mogu to reći patriotama, ali zato koriste svoju ljigavost i zavađaju patriote među sobom.

Da Vas podsetimo:  Ljubav u doba korone

Migovi su kante, ako se pravi muzej, ne valja, što ne idu pare bolesnoj deci? Ako se postavlja jarbol, šta će nam zastava? Ako se pravi prijem za Ruse ili Kineze, psujemo Vučića, troše se pare itd. Uvrteli su nam u glavu da je Vučić nekakav Bog koji se za sve pita, a dovoljno je samo da pogledamo kartu sveta, da nađemo Srbiju i da shvatimo da se ne pitamo mnogo, pa bolje da malo ćutimo, kako ne bismo ispustili i ovo malo što imamo.

Da zanemarimo na tren Vučića, koga želimo? Dosmanlije? Gde su njihovi avioni? Rusi? Zastava? Muzej, ako ne muzej, što nisu lečili decu? Što nisu vratili Kosovo i Metohiju, nego povukli i ono vojske što je bilo prisutno, rasturili je i pokrali sve pare i dalje uživajući zaštitu onih koji su ih na vlast doveli i ne samo zaštitu, već deluju tako što nas skreću sa teme na temu, ostavljaju nas da se bunimo i psujemo tako rastureni, dok se oni ponovo okupljaju i zadovoljno smeškaju u nadi da će ponovo zavladati i zadati Srbiji kobni udarac.

Pa zar mi, patriote, sa takvima saveze da pravimo? Da li oni žele Srbiji dobro? Naši najveći i najbliži neprijatelji su drugosrbijanci i ne dao nam Bog da nas ponovo nadmudre. Pobedimo njih, ujedinimo se poput njih i potisnimo ih. A onda, kada njih ne bude i pritisci na Vučića biće daleko snažniji jer ćemo imati snažnu i patriotsku liniju, kao što to sada imaju oni.

Autor: Nikola Petrović

intermagazin.rs

5 KOMENTARA

  1. Drugosrbijanci nisu Srbi i nikada nece biti. Sto nisu uspostavili pravnu drzavu dok su bili na vlasti? Prodali su sve i sad se prave blesavi. To su oni koji su dobar materijal za poturice. I Vucic je drugosrbijanac. Nema spasa ovom narodu.Sve sto je vredelo pobijeno je od 45.naovamo.

  2. Evo ja sam tzv Drugosrbijanac. Vidim da gospodin Petrovic zeli da nas pobedi, da nas nema. Ocigledno nije nas dovoljno otislo iz Srbije. Jos nas ima koji mislimo svojom glavom I ne prizeljkujemo da nam uzor bude Rusija, zemlja bez ikakve demokratske tradicije. Nase patrijote sanjaju o Putinu, koji je samo varijacija na Cara Nikolaja, Lenjina, Staljina I druge slicne. E pa mi ne mislimo da Srbiji treba Veliki Tata I Veliki vodja. Srbiji treba pravna drzava koja funcionise bez obzira ko je na vlasti, u kojoj korupcija nije deo nacionalnog folklora I gde se u stranke uclanjuje zbog ubedjenja, a ne pukog prezivljavanja. Gospodine Petrovicu, srpske vodje skoro uvek ispadnu kao onaj iz pripovetke Radoja Domanovica. Ja takve ne sledim ( ma kako me zvali I etiketirali), a vi izvolite.

  3. Hm,hmm..nije mi jasno,protiv koje vostale serbije,..Milana Nedica? Dimitrija Ljotica? Draze Mihailovica..Olivera Antica..Zlatibora Trivunca,Ane Brnabic..akademika Dragoslava Mihajlovica..sa ovog puta pravoslavnim srbskim a ne ruskim tikvama ?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime