Drvo mudrosti- D. M. Palma (obriši suze Kajl Skote)

0
1505
Foto: Youtube skrinšot

Tropsko jagodinsko drvo mudrosti, čuvena Palma na obali akva-parka, ima običaj da o sunčanim danima progovori malo ali sadržajnije od Sarapine ushićenosti spravom zvanom vibrator, u jutarnjem programu.

Ovog se puta drvo oglasilo po pitanju Ramuša Haradinaja, umno konstatujući kako nije „Kosovo“ pod blokadom međunarodne zajednice već isključivo Haradinaj, koji danima nariče nad sudbinom kletom što su ga SAD i Britanija odbile za vizu, te može da putuje samo po stopama svog krvništva!

Apsolutno bi drvo- koje- dariva bilo u pravi i kada kaže kako Haradinaju treba dati vizu samo do suda za ratne zločine proklete OVK, da mu tok misli ne remeti činjenica zvana Srpska lista!

Ona ista koju je i on zdušno podržao kao koalicioni partner vlasti kojoj je do Kosova i Metohije, Srbije uopšte, koliko i Palmi do šampona protiv peruti, pa i manje!

Nigde Haradinaju nije mesto do u paklu ali je put do njega popločan “najboljim” namerama čauša da zarad sramne šake vlasti i jalovih sinakura “ispovede” i “pričeste” krvoloka, učinivši po prvi put u istoriji slave i stradalništva naše mučene i svete Srbije da dželate posedamo u vrh sofre za dušu preklanih!

Najmanje je važno, gospodine drvo, hoće li Haradinaj i Tači put Vašingtona ili Londona dok god slobodno mogu Kosovom i Metohijom dok pred njih bacate crninu s majki da ne skvase i zaprljaju cipele!

Evo vam i veliki prijatelj Sebastijan Kurc poručuje da se pitanje našeg svetilišta mora što pre rešiti kako bismo dopuzali do zatvorenih vrata Evropske unije, pa što niste tolko razgovorljivi da mu objasnite kako to pitanje za Srbiju ne postoji jer smo odgovor na njega dali prvim kamenom Pećke patrijaršije i korenom onog šam- duda u njenoj porti, pa i još koji vek ranije?!

Da Vas podsetimo:  Vladavina kakofonije

Zašto gospodina koji nam vitla prezimenom pred očima ne častite s 3000 dinara i pošaljete tamo gde mu je mesto, baš kao i onog “simpatičnog” kauboja Kajla Skota koji zapeva kako narod u Srbiji nije dovoljno blagonaklon prema Americi, očekujući valjda da svi budemo servilni kao Vi i resto šibicarske družine koji odlično znaju šta je 4. jula ali ne i gde su Košare, Paštrik, Koritnik, Drenica, Kačanik, Junik, Đeravica, Velika Hoča, Istok, Vitomirica, Bajgora…

Slavodobitno tvrdite kako se, eto, na primeru Haradinaja vidi kako Trampova administracija “koriguje stav prema Kosovu i Metohiji”, pa ako je već tako pozivam Vas da plačljivog kauboja povedete od jednog do drugog instituta za onkologiju širom Srbije kako bi video zbog čega nismo tolko oduševljeni politikom Bele kuće koja je tolike kuće zavila u crno!

Kakav Tramp, kakve gluposti, poštovana Palmo na obali usahlog mora- politika Amerike se ne menja promenom predsednika već promenom svesti tamošnjih eminencija zla čiji je Haradinaj jedna od puštenih zveri, a Vi i Vaši koalicioni poltroni jedni od toliko korisnih pajaca!

Znate li kada će se njihova svest promeniti- kada i kancelarija Marka Đurića postane ono što bi trebalo da je a ne kafić za opskurnu ekipu mrkih tipova iz mrkih džipova s vazda rezervisanim separeima u njemu!

Na kraju, ako Vam je zaista toliko stalo do Kosova i Metohije tugujte nad onim što će Vučić učiniti a ne nad onim što Haradinaj čini!

Ramuša čeka pakao, ali, rekoh, put do njega popločan je dobrim namerama ovdašnje vlasti i Srpske liste da tamo stigne sa što manje greha.

Šta mislite šta čeka nas ukoliko “normalizujemo” odnose s “Kosovom”?!

Da Vas podsetimo:  Er Srbija se definitivno raspada!

Carstvo nebesko- teško, baš kao ni carstvo ovozemaljsko već predvorje u kojem će nam taj isti Haradinaj razrezati za koji smo krug…

To što su njega Vašington i London odbili za vizu plitka je voda za ono što ste vi učinili- dozvolili da od krstova s grobova Srba načini tarabu i ogradi svoje carstvo zla.

To što ne može iz njega ništa je u odnosu na to što može slobodno po njemu dok čauši bacaju crninu majki pred njega, jer dok god su mu čiste cipele nije važno što su mu krvave ruke!

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime