Državna prevara veka: Moj ukradeni brat blizanac nije na prodaji drugi put

2
4336

Moja borba sa državom i njenim institucijama u dokazivanju krađe, otmice mog brata blizanca iz porodilišta po rođenju traje punih trinaest godina i boriću se do poslednjeg atoma snage i kapi krvi. Tragajući za istinom,prikupljajući dokumentaciju dolazim do neoborivih dokaza da je moj brat blizanac Nenad Miljković živ i da sada ima nov identitet,nov datum rođenja i nove «roditelje» i novi život. Izneću činjenice koje dokazuju spregu između kupaca beba(novih roditelja),babića,ginekologa,matičnih službi,Mup-a i Tužilaštva u vršenju krivičnih dela i zaštiti lanca organizovanog kriminala.

Ivan Miljković / Foto: Marko Todorović
Ivan Miljković / Foto: Marko Todorović

07.05.1979.godine u Svilajncu nas majka rađa, blizance žive i zdrave, u 00.05 i 00.10h, porođaj protekao u najboljem redu, istog trenutka babica Savić Rada koja je izvršila porođaj upisuje u protokolu porođaja i to po nečijoj izjavi da je jedno dete egzitiralo, a da je drugo živo (dat signal za dalje postupanje). Tog jutra sledi kidnapovanje iz svilajnačkog porodilišta bez znanja i pratnje majke, prebacuju nas u Specijalnu bolnicu za nedonoščad u Beogradu, sadašnji Institut za neonatologiju…postavlja se pitanje kako je neonatologija primila dva živa i zdrava blizanca ako je u protokolu porođaja konstatovana «smrt» jednog…. 08.05.1979.godine otac Živojin Miljković odlazi u matičnu službu Svilajnac i upisuje imena Nenad i Ivan, po saopštenju u porodilištu da je jedan blizanac preminuo na neonatologiji, a da je drugi u kritičnom stanju. Po upisivanju imena otac skrhan bolom odlazi u Beograd u spec. Bolnicu za nedonoščad da preuzme i sahrani dete, tamo mu ne daju da vidi leš i preuzme telo sa obrazloženjem da sahrana ide o trošku i po proceduri bolnice i da čuvaju ovo drugo što je u kritičnom stanju, a da će dokumentaciju dobiti na kućnu adresu, klasično preusmeravanje pažnje kako bi lakše izvršavali ostala krivična dela.

Sve su to reči, a POTVRDE O SMRTI NEMA,samo postoji matični list otpusne liste i otpusna lista za mene a za Nenada matični list otpusne liste,njegova otpusna lista otišla sa njim u novu porodicu jer je ispisan iz neonatologije 08.05.1979…kako može pokojnik biti ispisan i otpušten iz bolnice..a sledeći dokaz je da ne postoji ni grobno mesto, nema sahrane, nema potvrde o smrti, NEMA NI SMRTI.

Da Vas podsetimo:  POČELO JE! МIGRАNТI U BЕОGRАDU NАPАDАЈU DЕCU, ЈURЕ IH PО ULICАМА!

2016-12-20_095638U istrazi o navodnoj smrti u So Savski Venac u Beogradu dolazimo do podataka da postoji nečiji bezimeni upis navodne smrti van zakonskog okvira o upisu činjenice smrti u MKU što dokazuju odgovori Milice Novaković, šefice odseka matične službe (kriminalac i pravni ubica pod zaštitom sudstva i policije), potvrdu o smrti ne poseduje ni savski venac…do imenovana Milica Novaković na već izvršena krivična dela vrši novo, brutalno pravno ubistvo olovkom,posle 36 godina života samovoljno upisuje u mku ime Nenad,podatke o roditeljima, i na osnovu moje fotokopije lične karte utvrđuje činjenicu smrti, radi i kao mrtvozornik, sve to utvrđuje i samovoljno donosi rešenje na osnovu više sile i vanredne situacije… sagledavajući i da su nam dodeljeni identični matični brojevi 0705979723923 i meni i Nenadu od dva rođena napraviše jednog… poništiše mu i upis u matičnu knjigu rođenih kao da nije ni rođen…brišući i poništavajući matični broj poništavaju i Nenadov i moj identitet, jer je veoma diskutabilno da li je Ivan Nenad i da li je Nenad Ivan, ko je živ a ko mrtav.. obojica živa a obojica «mrtva»preko čije dokumentacije napravljen i opran nov identitet…postoji još mnogo dokaza o izvršenim krivičnim delima pod zaštitom sudstva i policije i zato neću odustati od dokazivanja istine, jer znam i ko je i šta je i gde je moj brat blizanac Nenad Miljković i neću dozvoliti ni Vladi Srbije ni Narodnoj Skupštini da mog brata blizanca stavlja na licitaciju usvajanjem diskriminatorskog kriminogenog zakona o otetim, ukradenim bebama.

Moj brat blizanac nije na prodaju, jednom su ga prodali iz porodilišta …bilo bi mnogo da ga i ja prodam, jer državi jedino u interesu sahranjivanje istine. Ovo je čist genocid od strane države, zulum i dalje traje, od doba osmanlija Srpske majke osuđene na danak u krvi. Radilo se i radi protv religije, uništavali Pravoslavlje, dokaz da je direktor Neonatologije bio šiptar Ramadan Ruždi i to punih trideset godina, po komunističkoj direktivi širili BRATSTVO I JEDINSTVO, uništiše i versku i nacionalnu pripadnost i izmeniše demografske karakteristike. Sve vlasti nakon komunističkog režima drže se izreke «gde ja stadoh ti produži» i svojim činjenjem i nečinjenjem štite savremene zulumćare 21. veka.

Da Vas podsetimo:  ZLOČIN U PRIPREMI U MALOM IZVORU

Vlada republike Srbije svojim diskriminatorsko kriminogenim zakonom o nestalim bebama direktno staje u zaštitu ovog organizovanog kriminala a jataci i saučesnici u to, poduhvatu su takozvani eksperti, samozvane vođe Beogradske grupe koji protivzakonito zastupaju nacionalni interes svih porodica u Srbiji. Dobili su status legitimnog državnog pregovarača i predlagača lex specialisa i to od državnog sekretara Ministarstva zdravlja Berislava Vekića iako nisu nigde registrovani ni kao grupa građana ni kao udruženje, u svim tim malverzacijama pridružile su im se i nevladine organizacije…

Od silnih pregovaranja i sastančenja dođoše do jedinog konstruktivnog rešenja da se sahrani istina i da država isplati nematerijalnu štetu, kako oni kažu «pravičnu nadoknadu»…uz utvrđivanje činjenice smrti koja ne postoji…samo se pitam na osnovu čega i kako u vanparničnom postupku čime se izbegla odgovornost ljudskog faktora,ne snose nikakvu krivičnu odgovornost za zlodela, genocid koji su izvršili.vlada Srbije izdvaja 8 000 000 eura za isplatu pravične nadoknade i sahranjivanje istine. Odakle novac za taj poseban budžet, da li je to državni profit od krađe i prodaje beba ili bebi mafija finansira zatvaranje ove teme?

Ivan Miljković

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime