Državni sekretar u Ministarstvu privrede u svom kabinetu ima lično kupatilo

3
1689

LVayjXUDržavni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Stevanović Boske, u svom kabinetu ima ne samo WC, već i kupatilo za lične potrebe!

Rat između surduličkih socijalista i Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede i koordinatora naprednjaka za Pčinjski okrug, traje već više od godinu dana. U najnovijem saopštenju SPS-a iz Surdulice navodi se da je Boske “najplaćeniji konobar u Srbiji”. – Sramota je da Dragan Stevanović Boske “mlati praznu slamu” u Beogradu, otpušta ljude po Srbiji, masovno zatvara preduzeća i da za to prima tri plate iz budžeta Srbije. Prvo ogromnu platu kao državni sekretar (86.275), zatim naknadu kao Predsednik komisije za koncesije Vlade Srbije (59.746), i na sve to čak uzima i mesečnu naknadu za odvojen život od porodice (38.374). Ovo pokazuje da Boske ne poštuje ni politiku SNS-a i stranačko pravilo da državni funkcioneri ne mogu primati duple plate iz duplih fotelja, navode surdulički socijalisti. Inače, Boske je pre politike bio obični konobar u lokalnoj kafani. U javnosti je postao poznat kao prvi čovek u Srbiji koji je uspeo na privatnom fakultetu da diplomira za svega pet dana!

Kada su Toma i Vučić napustili radikale, Boske je ostao veran Šešelju. Međutim, ubrzo je “promenio” ideologiju i prešao u SNS. Odmah je postavljen na najvažnije državne funkcije.

Surdulički socijalisti predvođeni Novicom Tončevim, u saopštenju dodaju da je Boske do te mere bahat, da u svom kabinetu u Ministarstvu ima čak i lično kupatilo!

– Pored toga što mesečno zaradi skoro 10 plata naših sugrađana, Boske koristi državni stan u Beogradu, koristi državni automobil, vozača i sekretaricu. I to nije sve jer gospodin Boske u svom kabinetu u Ministarstvu privrede ima i lično kupatilo, navodi se u saopštenju.

Kakav je to kupleraj u Ministarstvu privrede?

Da Vas podsetimo:  Ništa od rušenja, divlji objekat na Pančićevom vrhu spreman čeka novu sezonu

teleprompter.rs

3 KOMENTARA

  1. I h, jeste zavidni ,pa posle odmora i seks fiskulture treba covek da se istusira nemoze znojav i neuredan da radi velike svetske poslove Sta tus djakuzi kadu i tri maserke iki masera zavisno od sklonosti…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime