Državni službenici u Srbiji imaju posao iz snova, ali bukvalno!

2
2640
Foto: printscreen ( Twitter )

U Srbiji je i dalje jedno od popularnijih zanimanja državni službenik. Zašto? Pa, kraće radno vreme, a i njega skrate tako da stignu i da dremnu na poslu!

Kolika je zapravo produktivnost državnih službenika, prava je misterija, ali to je problem u državnoj upravi od pamti veka do danas.

Čini se da su spavači ovih dana aktuelni, pa se tako društvenim mrežama masovno širi fotografija zaposlene u Sekretarijatu za kulturu grada Beograda, koja je na svom radno mestu pošteno odspavala. Sa sve otvorenim ustima, a posao čeka…

Da li je dotična gospođa potpuno izgubila motivaciju za rad, te je odlučila da iz fotelje ne ustaje, za nas je nepoznanica, ali spavanje u državnoj službi nema kazne, pa radili, ne radili, isto im se hvata, zar ne?!

Pogledajte fotografiju: 

Foto: printscreen ( Twitter / Ivan Petrović )

Da li je ova fotografija najbolja slika radne kulture u Srbiji?

Povodom ovog incidenta iliti „hrkanja na poslu“, kontaktirali smo Sekratarijat za kulturu, ali komentar do objavljivanja ovog teksta nismo dobili.

Dok je nekima ovaj događaj smešan, drugi su burno reagovali, te se pojavila još jedna fotografija zaposlenog u državnoj službi koji spava na radnom mestu.

Naime, objavljena je fotografija šefa Gradske Uprave za društvene delatnosti u Leskovcu koji je isto tako u vreme radnog vremena malo „uhvatio san“.

Foto: printscreen ( Twitter / Predrag Arsić )

I ko sad sme da kaže da ovo nisu poslovi iz snova?

Milica Božinović
Izvor: espreso.rs

2 KOMENTARA

  1. Малко да одспију, ха, ха.Боки Тојага фотографија доле, је легенда он дође и на литургију са супругом, у цркву при крају у 9.00 сати, ко министар.Упс!Поп звезда.

  2. Po zakonu ako rukovodilac hoće ima pravo da baš ovim spavačima poveća platu 40% i to za stalno. Da bi imali lepe snove. Naša Srbija plovi pogrešnim brodom.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime