Surovo prebijanje Filipa Manojlovića

0
1292

marko-djuric-obezbedjenjeBrutalno i surovo prebijanje dvadesetpetogodišnjeg Filipa Manojlovića od strane obezbeđenja direktora Kancelarije za KiM na «Božur Festu» u Kosovskoj Mitrovici održanog krajem septembra je nešto sa čime se Srbi na Kosovu i Metohiji nisu susretali. Tokom svih ovih godina od dolaska mirovne misije na Kosovo i Metohiju ili bolje reći snaga okupacije, Srbi su ubijani i prebijani od pripadnika separatističkih OVK formacija, UNMIK i EULEKS policije, pripadnika KFOR-a ali ne i od pripadnika obezbeđenja političara iz zvanične vlasti Srbije.

Jedini razlog zašto je pretučen Filip Manojlović jeste što se ružno izrazio o direktoru Kancelarije za KiM Marku Đuriću, koji je posle par minuta naredio svojim telohraniteljima da se fizički obračunaju sa Filipom Manojlovićem.

Pokrajinski odbor Demokratske stranke Srbije za Kosovo i Metohiju očekuje da ministar policije Srbije dr Nebojša Stefanović ima isti aršin kako za Andreja Vučića brata Predsednika Vlade Aleksandra Vučića takav i prema Filipu Manojloviću tj. da sve pripadnike obezbeđenja direktora Kancelarije za KiM do kraja istrage suspenduje sa posla.

Jadno je to srpstvo na Kosovu i Metohiji kada ga zastupa takav politički bašibozluk kakav je Marko Đurić i čiji rezultat političkog delovanja može samo da bude fizički obračun sa nedužnim i mirnim građanima srpske nacionalnosti na Kosovu i Metohiji.

Saopstenjedss06-717x1024

Srbi na okup

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime