Dupljaci

2
1599

Dupljaci su oni koji se predstavljaju da su rodoljubi i navodno napadaju režim, ali se svojim javnim delovanjem preporučuju režimu.

Podižu cenu svoje prodaje. I čekaju zgodnu priliku. Da unovče minuli rad.

U poslednje vreme je sve više dupljaka. I to je dobro. Vreme je kao neko veliko istorijko sito. Kroz koga prolaze sitne i prodane duše. Kako vreme prolazi sve više njih propada. Prodaju se i padaju na smetište istorije. U vremenu ostaju samo oni pravi. Čvrsti i odlučni. Moralni i čisti. Istorijski odgovorni. Koje ne mogu da potkupe. Koji se ne prodaju. Koji imaju vrednost. I koji donose novi kvalitet bolesnom društvu. Kako danas prepoznati dupljake?

Vrlo lako. Nastupaju na nacionalnim televizijama. Koje su pod direktnom kontrolom Dramosera. Udarne pesnice su HEPI i PINK televizije.

Dupljaci nastupaju i na gledanim internet kanalima. I pričaju protiv režima. Zato su – dupljaci! U poslednjih nekoliko meseci Aca Dramoser ubacuje te snage u odlučnu borbu da manipulacijama nekako opstane na vlasti. Svi su u njegovoj funkciji. I sve ih on plaća. Rešava njihove materijalne zahteve.

Ulazimo u godinu raspleta. Nemojte se da iznenadite koji će sve likovi da se prodaju. Ništa se ne čudite. Nemojte da se razočaravate. To je sve dobro. Istorijsko sito se trese sve jače. Otpadaju dupljaci.

HEPI i PINK su pakleno čistilište. Kada vidite dupljake na ovim režimskim kanalima, ugasite televizore. Ugasite i kada ih vidite na internetu. Nemojte da gubite vreme. Dupljaci su provaljeni. Ko je sledeći? Nabrojte sami ko su dupljaci.

Izvolite.

Branko Dragaš
dragas.biz

2 KOMENTARA

  1. Сад се већ мање једите, г. Драгаш. Прешли сте на практичне савете. То није лоше. Како препознати ванземаљце и друге рептиле, дакако. Није баш најјасније зашто дупљаци, али нећемо ситничарити. Ја, међутим, мислим да дволичњаци имају плаве очи и не пију, а немају ћерку у Црепаји, даље, они носе осећања с десне стране, срећа у леву, која претеже, и никада ниједан од њих није победио на сајму виткости. Додуше, неки кажу да се ово, што напричах, односи на Хазаре, али шта сад…Свратите понекад, г. Драгаш. Лепо је у Банату, дебилно али лепо, широки хоризонти, уски видици, једноставни људи, споразумевају се с пет отегнутих самогласника и сваки други ради за удбу. Лепо је код нас. Перспективно.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime