Duševno ozdravljenje dr Nebojše

0
935

fantomVolim srećne krajeve, bez razlike dal je u pitanju turska, indijska, meksička ili naprednjačka sapunica, tek volim srećne krajeve!

A, ima li srećnijeg od današnjeg, od odgovora na pitanje koje je mesecima mučilo Srbiju: „Šta li se dogodilo sa mladim Nebojšom iz Beograda, nakok što se onomad javio u „Utisak nedelje“ i jednostavno isčezao, ostavljajući nas u pitaniju da li je poput toliko mladih sreću pronašao negde preko, odao se porocima i posrnuo možda, posto Jehovin svedok ili ne daj bože- doktorirao i postao izabrani lekar Aleksandra Vulina i proktolog Aleksandra Vučića..?

Ah, toliko pitanja a nigde odgovora sve do danas, do ovog suncem poškropljenog zimskog dana kada se napokon saznalo: mladi Nebojša je tu, dobro je, uspešan je u poslu kojim se bavi i duševno umiren za 300.000 dinara!

Naime, u sapunici zvanoj „Duševno oboleli doktor tuži NIN i dobio spor pre nego što je i zaveden u pisarnici“- drago dete je, rečeno, zasluženo trijumfovalo u borbi sa silama mraka koje su ga na naslovnici rečenog magazina svojevremeno nazvali, pazite sad sramote i gnusne laži- glavnim fantomom iz Savamale!

Ej, bre, pa gde doktora nauka krstiti fantomom, pa još glavnim?!

U Srbiji- ne! U državi vladavine prava i vladavine pravih- ne!

U državi gde sudski sporovi traju u proseku životni vek tužitelja i punoletstvo najbližih srodnika- Justicija je, eto, dokazala da niti je slepa, niti spora, već, bogami, itekako dostižna karijerna starleta!

Dakle, doktor je nakon prokazane naslovnice duševno oboleo (izvinite, ali kad neko tuži za duševnu bol kako drugačije nazvati) što je domino efektom iazvalo i narušavanje njegovog ugleda, za koji do tada siroma nije ni znao da poseduje, ali je analizom krvi i mokraće utvrđeno da je duševno obolenje izazvalo pad imunitet i pojavljivanje osipa po preponama i crvenilo ugleda!

Da Vas podsetimo:  Nek ratne igre prestanu

I šta nego da tuži?!

I šta drugo nego da dobije spor brže negoli što Zoran Babić tri puta izgovori: „Vazduhoplov uz pušku- vazduhoplov niz pušku…“?!

I šta nego da inkasira 300.000 dinara kad je opšte poznato da osim duševnog obolenja i povrede ugleda pati i od alergijskih reakcija na vunu, a svak dobronameran zna od kog materijala se prave fantomke, tako da sabrajući dva i dva dolazimo do proste računice- niti je Stefanović dr. Nebojša mogao biti fantom iz Savamale, niti je mogao učiniti bilo šta da spreči bezakonje u centtru prestonice ili kasnije barem reši slučaj, jer niti je ministar policije već unutrašnjih poslova stranke, a i taman kad je ušao u trag babi koja štrika i prodaje na Zelenom vencu opskurne kape zvane „fantomke“ i najverovatnije vozi bager- duševno je oboleo nakon sramotnog napisa i uganuća ugleda i časti na klizanju s Vulinom!

Vala, taman sam izgubio veru u pravdu i pravnu državu, ali nakon ovog slučaja polako mi se vraća…

Iz želuca uglvnom, ali se vraća!

Da su pametni sad i ostali, pardon, oni koji su se te noći pod fantomkama zorili po Savamali da presaviju tabak i tuže, jer ako je nešto lako i ekspresno dokazivo jeste duševna bol i povreda ugleda i časti!

Tu gde narod bole prazni stomaci političare i fantome mora da boli duša, ili barem da ih zabole ono dve- tri šake ispod duše, a i za to neko mora da plati!

Doktore, pa sad da častite za sefte, mada 300.000 dinara i nije neka lova u državi gde je prosečna plata 400 evra, kad se uzajmite 200, ali valja se- za dušu!

Vama za bol na istoj, a Justiciji za dušu, doslovno!

Da Vas podsetimo:  Sotona i Milan Milenković objavili rat Novaku Đokoviću

Jes bila spora, ali nije zasužila da ode tako brzo, samo koji dan pre ulaska u „Parove“…

medenica

Mihailo Medenica

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime