Dva meseca Vučića na „Ambasadoru“, vlasnik kaže idu izbori i ostaje do daljeg

0
330

Plakat dobrodošlice sa njegovim likom na hotelu „Ambasador“ u centru Niša stoji tačno dva meseca od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao u posetu Nišu i otišao. Do danas nije objašnjeno ko je tačno i koliko platio najveći reklamni poster u Srbiji, a ne zna se ni na koliko – vlasnik hotela kaže da im vremenski uslovi nisu dozvoljavali da razmišljaju o sklanjanju i da idu izbori, pa će verovatno ostati do daljeg.

Dva dana pred predsednikov dolazak u Niš na najvećem hotelu u gradu je počelo postavljanje njegovog plakata. Za dva meseca, koliko je prošlo od tada, Vučić je obišao mnoge gradove, televizije i zemlje, ali je samo u Nišu ostalo „Dobro došao predsedniče!“.

To što se i dalje nalazi slika predsednika na Trgu kralja Milana za većinu Nišlija je „katastrofa“ i „dno dna“, ali ima i onih kojima se sviđa i ne smeta im.

Ovo je ruglo grada Niša, niko od Nišlija nije očekivao ovakvu sramotu na hotelu „Ambasador“. Ima različitih ljudi, neko ne podržava ovo i mislim da je ovo primitivizam vladajuće stranke.

Svi su se lepili, i prethodne vlasti i pre njih, svi su bili na nekim bilbordima, meni ništa ne smeta.

Sve je jasno, ko šta radi, kako radi, kako ruži grad. Ne sviđa mi se, jer to nije potrebno ni ovom gradu ni ovom predsedniku – kažu Nišlije.

Pojedini građani su se nadali da će plakat biti brzo skinut, dok neki kažu da će to biti tek posle izbora. Da je neizvesno kada kaže i vlasnik hotela Ivan Spasić.

Pre dva meseca, ispred „Ambasadora“ i mašine JKP „parking servis“; foto: T. T.

Pre dva meseca je rekao da je bilbord iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije, sada pominje i izbore.

Da Vas podsetimo:  Za deset godina 230.000 ljudi dobilo srpsko državljanstvo: Evo odakle su najčešće novi građani

Pa ne znam, videćemo. Vremenski uslovi ne dozvoljavaju da razmišljamo o tome, a idu i izbori, tako da verovatno će ostati do daljeg.

Novinarka: Je l’ to onda znači da će biti promo materijal za izbore?

Pa ne, ne bih znao da vam kažem, nije to tema. Ovo je bila tema za onu priliku, a ovo sada, kako ko hoće da shvati, nek shvati – kaže Spasić.

Podsetimo, dva dana pred Vučićev dolazak u Niš počelo je postavljanje njegove slike preko cele fasade hotela, u čemu je učestvovalo i javno preduzeće Parking servis.

U javnosti su se javile burne reakcije što se na najvećem niškom hotelu našao ogromni bilbord predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. Za samo jedan dan građani su oborili reputaciju Ambasadora na Guglu, a u odbranu rejtinga su stali članovi SNS-a, ali i niški poslanici iz te stranke, pa je u onlajn obračun umešao i Gugl i sve obrisao.

Autor:Tamara Tasić

https://www.juznevesti.com/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime