Dveri: Upad u stan Andreja Fajgelja – znak panike režima

0
917

dveri-fajgeljPostavljamo pitanje: ko je pravi nalogodavac hapšenja Andreja Fajgelja? Da li je to državni službenik tužilaštva, ili je nalog stigao od čelnika EU i NATO alijanse, koji su nas bombardovali 1999. godine i koji ne dozvoljavaju da se u okupiranoj Srbiji iznose kritike na njihov račun?

Izgleda da je panika u redovima vladajućeg režima sve veća s obzirom na jučerašnje privođenje Andreja Fajgelja.

Uhapsiti intelektualca koji iznosi svoje mišljenje pod sumnjom da ruši ustavni poredak ukazuje na skori kraj režima Aleksandra Vučića, koji je, da podsetimo, protivustavno predao Kosovo i Metohiju u ruke šiptarskih separatista potpisivanjem Briselskog sporazuma. To je isti onaj režim koji nije snagom argumenata na odsluženje zatvorske kazne poslao niti jednog tajkuna u njihovoj ”borbi protiv korupcije”, koji je spreman da rasproda sve preostale privredne i prirodne resurse stranim gazdama od Telekoma do plodnih oranica, koji smanjuje plate i penzije, koji nas truje rijaliti programima i ne hapsi kriminalca koji vrši krivično delo pred očima javnosti i vrši represalije nad tužiocem Jovanovićem zbog toga…

Kao vrhunac poniženja, isti taj režim koji predvode SNS i SPS, dočekuje predstavnika zlotvorske NATO alijanse hlebom i solju, a hapsi čoveka koji je iskazao svoj protest zbog toga, kao i zbog narastajuće moralne degradacije u društvu!

Kada predsednik SANU Vladimir Kostić, ili Sulejman Ugljanin, ili Čedomir Jovanović, ili mnogi drugi miljenici EU i NATO-a javno ruše ustavni poredak Srbije, onda protiv njih ne sme niko da podigne glas a kamoli da budu procesirani od strane tužilaštva i policije, ali kada kritiku državne politike javno iznese čovek patriota i profesor univerziteta, onda on biva uhapšen na očigled svoje porodice.

Srpski pokret Dveri postavlja pitanje: ko je pravi nalogodavac hapšenja Andreja Fajgelja? Da li je to neki službenik tužilaštva, ili je nalog stigao od čelnika EU i NATO alijanse, koji su nas bombardovali 1999. godine i koji ne dozvoljavaju da se u okupiranoj Srbiji iznose kritike na njihov račun.

Da Vas podsetimo:  Od Šoroša dopingovani Mijat “peticijom” sprečava borbu protiv Rio Tinta

Takođe, Dveri postavljaju pitanje da li se neko poigrava sa pripadnicima SBPOK-a pa ih šalje da se bave bezazlenim slučajevima, poput video izjave Andreja Fajgelja, a ne bave se procesiranjem i raskrinkavanjem ozbiljnih kriminalaca u zemlji?

Dveri pozivaju građane Srbije da podignu svoj glas i ne dozvole da se verbalni delikt vrati u Srbiju kao u vreme komunističkog režima.

Svako ima pravo na svoje mišljenje i može javno da ga iskaže. Ukoliko ne reagujemo na ovakve represalije, svaki građanin i član njegove porodice može biti sledeći.

Oduprimo se ludilu!

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime