Dvostruki aršini Vučićevog kriznog štaba

0
411

Imajući u vidu da je na snazi epidemiološka mera zabrane okupanja više od 5 ljudi na otvorenom prostoru, pitam Vučićev krizni štab i MUP:

Doček Novaka Đokovića u Beogradu, 8. marta 2021. godine
  1. Zašto ste, pre nekoliko dana, zbog nepoštovanja epidemioloških mera, poslali više od 50 uniformisanih lica da legitimišu i kazne decu koja su se okupila da slušaju pank muziku i snime spot ispod Brankovog mosta, a narod koji se u višestruko većem broju okupio da „dočeka“ Novaka Đokovića niste legitimisali i niste mu pisali kazne?
  2. Da li su Novak Đoković i njegovi „fanovi“ privilegovana lica za koja ne važe epidemiološke mere?
  3. Da li se epidemiloške mere poštuju selektivno, stavljajući populizam ispred ustavne jednakosti SVIH građana R. Srbije?
  4. Da li je N. Đoković privilegovan zato što porez na dobit plaća van države R. Srbije iskazujući tako svoj „patriotizam“ ili je možda privilegovan zato što mu je tašta za gasifikaciju Kruševca dobila posao vredan 32 miliona evra bez tendera?

Иако фирма „Еко-глобал“, која је добила уносан посао гасификације, није била регистрована за ту делатност, њена власница…

Posted by Хронограф on Thursday, October 24, 2019

Dakle, ako ste uveli neke mere kojima narod terorišete iz tzv. epidemioloških razloga, onda te mere morate da primenjujete na sve ljude na teritoriji R. Srbije BEZ IZUZETKA!

Vidi Đokoviću, možeš 100 puta da budeš najbolji teniser sveta, ali ako si arogantan u ponašanju i ne poštuješ svoj narod poštovanjem propisa – DžABE TI, MAJSTORE, SVE TVOJE TITULE!

Zapamti momče, titula nije veresija za čast, poštenje i patriotizam! Upamćeni su ostali samo oni koji su svoj narod poštovali i svom narodu SLUŽILI.

To ti, majstore, kaže srpkinja koju ne može da kupi ni Vučić, ni zapad, niti da je impresionira tvoja titula kojom stavljaš sebe iznad propisa!

Da Vas podsetimo:  Mnogim imperijama smo mi vidjeli leđa, njihove ideje su poražene a srpski zavjet postoji…

Izvor: Hronograf

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime