Dvostruki aršini za teroriste i terorizam

0
1983

U Parizu gone i ubijaju teroriste, a na Kosovu ih dovode na vlast!

fatmir-limajFatmir Ljimaj i Hašim Tači, članovi zloglasne terorističke „dreničke grupe“

Najveći  promoteri terorista i terorizma u Evropi su ambasadori  Zapada u Prištini koji štite, podržavaju i na vlast dovode  okorele albanske teroriste!

Jedan bauk kruži Evropom, bauk terorizma koga očigledno podržava i proizvodi isključivo Zapad, odnosno MEĐUZAPADNA ZAJEDNICA, jer međunarodne zajednice nema. Dvostruki su aršini te međuzapadne zajednice  kad je reč o teroristima i terorizmu? To se najočitije vidi u poslednjim terorističkim akcijama u Parizu kada je ustala cela Francuska, opravdano, da se suprotstavi teroristima i terorizmu, koji nema ni boju kože, ni rasu, ni veru… Terorizam i teroristi  su svuda jedno te isto! Bar bi tako trebalo da bude.

No, nije baš tako ! Očigledno nije baš zbog te međuzapadne zajednice, Zapada, koji očito prema teroristima i terorizmu imaju  dvostruke aršine baš u ovoj Evropi, Evropi koja je tekovina ljudskih prava.

Dovoljan i najbolji je primer Kosova u kome se se već više od decenije i po teroristi i terorizam  promovišu na  najsvetliji način i to od tog Zapada, Francuske, Nemačke, Britanije, Amerike… i njihovih slepih podrepaša.

haradinajtaciRamuš Haradinaj i Hašim Tači, „političari“ i teroristi u odelima

I baš ove zemlje, ambasadori ovih zemalja,   zdušno se na Kosovu zalažu za teroriste  koje svih ovih godina dovode na vlast! Pa Tači, Haradinaj, Limaj, LJuštaku, Krasnići, Veselji, Ejupi …. su okoreli teroristi sa  desetinama i desetinama počinjenih najtežih terorističkih  dela, ubistava Srba, drugih nealbanaca i samih njihovih sunarodnika.

sami-lushtaku12Prvi s desna: Sami Ljuštaku, tkzv. gradonačelnik Srbice, član zloglasne terorističke „dreničke grupe“ sa ostalim teroristima

Uz to, Amerika je , predsednik Džordž  Buš zvanično, predsedničkim Ukazom i Proklamacijom  br. 452  i Ukazom broj 13.219   još 2001. godine  stavio  “ UČK“ na “crnu listu“ terorističkih organizacija.

Da Vas podsetimo:  Bosna nije bila jedinstvena pod diktaturom proletarijata, neće ni pod diktaturom protektorata

No, Albanci i Priština danas  na svakom skupu  urlajući promovišu terorizam veličajući  terorističku  “UČK“,  dok  navodni ambasadori Zapada u Prištini , navodno i demokrate još, ćute o tome  kao zaliveni. To nije ništa drugo do otvorena javna promocija i podrška albanskom terorizmu i teroristima od strane međuzapadne zajednice!

I sada ambasadori zapadnih zemalja  u Prištini otvoreno sarađuju sa tom albanskom vlašću, sa kim, sa teroristima najcrnje vrste. Uz tom  albanski teroristi su bez ikakve škole, znanja koje opet Zapad promoviše u navodni njihov put ka Evropi !

E, ta Evropo, sve dok imaš dvostruke standarde za teroriste  i terorizam na vašim  teritorijama će te imati proizvode koje sami stvarate u jednom delu Evrope, Kosovu. Evropo, terorizam je ubistvo 14 žeteoca u Starom Gracku kod Lipljana, terorizam je podmetanje eksploziva i ubijanje 12 Srba kod Livadica u Podujevu, terorizam je ubistvo srpske dece u Goraždevcu, terorizam je na stotine i stotine ubijenih Srba i nealbanaca od albanskih terorista na Kosovu, terorizam je ubistvo 16 novinara RTS od NATO zlikovaca,  terorizam je ubijenih 78 srspke dece u bombardovanju 1999. godine, terorizam je je bio i rušenje mostova, bolnnica, fabrika ….  od NATO – terorista. Evropo, ćutiš o tome!

Zapadu, ambasadori, na Kosovu ste  na ulici, u restoranima u takozvanim kosovskim institucijama  direkno u sprezi i vezi, rame pod rame sa albanskim teroristima, a time ste i sami teroristi najgore vrste!

Zoran Vlašković – Srbi na okup

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime