E, POLICIJO! Policija propuštala SNS aktiviste

0
974

Dok je nekoliko policijskih kordona onemogućavalo demonstrantima da se približe mestu gde je Aleksandar Vučić položio kamen temeljac za početak izgradnje Beograda na vodi, SNS aktivistima je bilo dozvoljeno da zaobiđu kordone.

2015-09-28_045215Privatizovana policija

Nekoliko stotina građana okupljenih oko inicijative “Nedavimo Beograd” organizovala je danas protest u blizini lokacije gde je premijer Vučić u prisustvu ministara i arapskih investitora položio kamen temeljac za početak izgradnje Beograda na vodi.

Nekoliko kordona policija sprečilo je demonstrante da se približe ceremoniji. Prema navodima organizatora, najmanje dve osobu su privedene.

2015-09-28_045347Upitan da prokomentariše zbog čega su policijske snage okupirale deo Beograda gde je bila organizovana ceremonija, Vučić je rekao da “tu policiju nije video”.

S druge strane, aktivistima Srpske napredne stranke koji su po kiši došli da podrže početak izgradnje Beograda na vodi dozvoljeno je da zaobiđu policijske kordone. Na fotografijama se vidi kako policajci bez nikakve provere propuštaju aktiviste SNS.

Snimljeni su i autobusi kojim su naprednjački aktivisti dopremljeni na skup podrške.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime