Ekskluzivno otkrivamo: DPS uvodi telekomunikacioni mrak za opoziciju do ponoći 30. avgusta

0
950
Foto: Glas javnosti/Ilustracija

Zbog straha od pokazane snage opozicije u predizbornoj kampanji za parlamentarne izbore u Crnoj Gori, režim Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore, praktično uvodi telekomunikacioni mrak za opoziciju, jer je pojedine državne organe angažovao da ultimativno od svih telekomunikacionih operatera u toj državi zahtevaju blokiranje pojedinih servisa i telekomunikacionih usluga, pri čemu bi takva cenzura bila na snazi do ponoći 30.08.2020. godine.

Ovakva politička odluka, a koja je direktno povezana sa namerom režima da izborni uslovi i način vođenja kampanje ne budu jednaki za sve političke aktere, prevashodno se odnosi na apsolutnu zabranu plasiranja poruka i medijskog sadržaja,posredstvom usluge A2P (applica/on to person), za koju se inače plaća odgovarajuća nadoknada.

Đukanović, gospodar svega u Crnoj Gori, pa sada i telekomunikacionog prostora, očigledno u strahu od mogućnosti da se na ovaj način reklamira opozicija u Crnoj Gori, u trenutku kada Nacionalno koordinaciono telo zabranjuje masovne skupove, tj. skupove odobrava samo Đukanoviću, zahtevao je da se u potpunosti obustavi ovakav telekomunikacioni saobraćaj, osim za one poruke koje u sebi sadrže Milo Đukanović, DPS, Demokratska partija socijalista, Željko Aprcović, Nikola Divanović, dok bi se poruke koje bi u sebi imale drugačiji sadržaj tretirale kao „neželjeni saobraćaj“.

Ovakvim potezom, Đukanović pokazuje koliko je očajan i na šta je spreman, kako bi sačuvao svoje bogatstvo nastalo krađama i poslovima koje je ugovarao u svoje ime i za svoj račun, a ne za dobrobit Crne Gore, koja je danas u ozbiljnoj ekonomskoj krizi iz koje će se teško izbaviti. Upravo zato bi, odlazeći gospodar svega, ukoliko je zaista politički jak koliko misli da jeste, trebalo da pusti ovakav saobraćaj, ako ništa drugo, barem bi se deo novca, od poreza, slio u državnu kasu, jer pomenute usluge nisu jeftine.

Da Vas podsetimo:  „Loših 100 čine Srbiji veliko zlo...(1)“

Izvor: Glas Javnosti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime