Epi centar

0
1092
Foto: printscreen

Srbija više nije država slobodnog života. Decenijama je u zatvoru gde je epi centar društvenog problema.

Društveni problem u Srbiji je plansko puštanje mentalnog ,,virusa,, iz ,,kontrolisane,, sredine. Nakon svrgavanja Miloševića, udaranje u bubnjeve da se da do znanja da dolazi vreme slobode, prvi udarac je bio udarac u mentalitet I logigu srpskog naroda. Udarac u katanac I puštanje duševnog virusa na slobodu.

Mentalitet naroda obučen je u otrcano rasparno odelo I radna svest se dovela do prodaje karte za sedište na ringišpilu. Dečija ruka je isklizla iz roditeljske ruke. Školsko obrazovanje je ostalo pod talasom kao I kula od peska. Telo porodice je rasporeno političkim skalperom.

Satanski eksperiment u prelasku iz 20 veka u 21 vek nad srpskim čovekom je bio u puštanju interneta u narod dubokog istorijskog I epskog korena. Revolucija odlučnog pokreta I grlate reči ugurala se u prostor društvenih mreža. Inteligencija je zaćutala I pretočila se u pisane kritike I komentare u vlasti interneta. Gradske površine je otela stambena mafija, markirani tajkuni, neobuzdano opijena mladost I zombi prolaznici. Seoska arterija života usahla je pod korovom I napuštenim ognjištima. Od bogatsva srpskog rečnika ostala je samo grana sa bodljama bez lista I cveta.

*** 

U vaspitno-obrazovnom centru dece sa posebnim potrebama, gde je psiho-motorički rad jedini korak ka mikronskom napretku  deteta dopuštena je teška zloupotreba. Na času motoričkog ,,sporta,, širi se zastava duginih boja (zastava ponosa-LGBT zajednic). Pozivaju se polufunkcionalna I poluinvalidna deca da se uhvate za rub zastave I naprave krug. Najizražajnija karakteristika I najveći željeni napor dece sa posebnim potrebama je njihova poslušnost, I kao takva, deca kao nedužni jaganci prilaze zastavi duginih boja. Ne znaju značenje zastave I ne znaju da ovom zloupotrebom ona nisu dobila psiho-motorički korak ka njihovom napretku. 

Da Vas podsetimo:  Epilog Drugog svetskog rata u Srbiji

,,Čuveni,, rijaliti program Zadruga 3 na TV Pink-u u svoj imaginarijum je dao utočište I tron devojkama iz košuljice prostitucije, dilerima droge, prijateljima dilera na slobodi ili na minimiziranoj zatvorskoj kazni, isto tako I makroima iz senke. Idolopoklonici se klanjaju makroima iz senke. Prestupnici zakona se pozdravljaju I bodre ispred 150 kamera. Statistika govori da 42 posto srpskih domaćinstava prati rijaliti program Zadruga 3. Procenat gledanosti I sloboda prostitucije kao I kriminala opojnim supstancama otvoreno pokazuje da pušteni virus nije oboleo samo srpsko tkivo već I koštanu srž, od sprskog zdravog gena dobio produkt isprane I poderane gaze.

Ubistva I samoubistva na srpskom ćilimu su kao razbacana narodna jetra pred besnim psima oko klanice bezakonja I zidina duševnog kazamata.

Na TV ekranima je savremena prakljača za ispiranje mozga u ruci kapetana broda države Srbije I njegovih naprednih perača. Mentalni čas sa sugestivnim rečenicama o savremenoj I zakonski čistoj Srbiji bez pauze traje.

Da li se država Srbija I njen oboleli narod mogu izvesti iz zatvora bezakonja?…ili se treba pomiriti sa sudbinom pred maljem u rukama zlotvora I poput starca Vukašina smireno reći ,,Samo ti dijete radi svoj posao?,,…da se srpska knjiga završi kao I kalendar Maja.

*** 

,,Pobedjuje uvek onaj koga hraniš,,…svojom krivicom smo nahranili virus bezakonja koji nas je kao stamen narod pobedio.

Marija Grubjašić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime