Epidemija malignih tumora koja se skriva od javnosti

6
2325

Radiolog i profesor Medicinskog fakulteta u penziji Slobodan Čikarić iznosi činjenice o kancerogenezi u Srbji koje je utvrdio decenijskim naučnim istraživanjem.

6 KOMENTARA

 1. Drai Vlado sve što si pitao možeš naći u radovima ovg autora i to na sajtu Nikola Trifunović.info. Kada te radove proučiš i razumeš nadam se bićeš zadovoljan a ako nešto ne razumeš javi mi se sa pitanjima sa zadovoljstvom ću sve nejasnoće objasniti. Svaki iole obrazovan može razumeti kako i zašto nastaje svaki rak. S poštovanjem i uvažavanjem N. T. geofizičar

 2. Jeste, kako da ne, samozvani akademici samozvane akademije su pronasli da rak izazivaju „magnetske anomalije“. Da li je to vic? Kako magnetne anomalije uspevaju da ostete, ili promene, celijski DNA, sto je jedini nacin da se celija iz normalne pretvori u celiju raka? Slucajno tacno znamo kako to rade tri osnovna i jedina uzroka raka, radijacija, cancerogene hemikalije i virusi. Da li ce se takve celije namnoziti i ugoziti telo je pitanje efikasnosti odbrambenih mehanizama tela. Postoje mnogi faktori koji mogu negativno da uticu na ove odbrambene mehanizme, i magnetno polje moze da bude jedan od njih (kao sto moze da bude i faktoe koji suzbije razvoj raka), ali to nisu uzroci raka, nego faktori koji pospesuju njegov razvoj.

  • Kao i Vi,slucajno znam,da je rak narocito bio u expanziji u srpskim selima u vremenu kad smo se malo obogatili pa drvene krevete iz pomodarstva zamenili gvozdenim a kasnije i jogi dusecima sa gvozdenim oprugama.Moze biti da su sa njima dosli i ti vasi virusi al napisite koji.Danas bez poznavanja a posebno bez primene elektronike medecina bi bila,ostavljam Vama da kazete, na kom nivou.

 3. Upoznata sam sa radom geofizicara Nikoloe Trifunovica i sama imam veliko postovanje za njega i njegov rad.Na njegovom sajtu nikola trifunovic.info sam nasla interesantne clanke kako o raku tako i o mnogim drugim bolestima.Meni kao poznavaocu medecine i elektrotehnike sve to deluje vrlo logicno.Bilo bi lepo od vas,obzirom da se u mom okruzenju vas list dosta cita da objavite nesto o njegovom radu.Postovanje vama i vasem radu od Tanje.

 4. Uzročnik malignih bolesti je isključivo anomalijsko magnetno polje i promenljiva magnetna polja u boravišnim prostorima koje ljudi koriste za dnevni i noćni odmor.Postoje mnogo radova objavljenih koji jasno dokumentuju ovu tvrdnju. Rad:Open Access Library Journal
  How to cite this paper: Nikola, T. and Vladislav, C. (2015) The Effect of Anomalous Magnetic Fields on Malignant Diseases.
  Open Access Library Journal, 2: e1459. http://dx.doi.org/10.4236/oalib.1101459
  The Effect of Anomalous Magnetic Fields on
  Malignant Diseases
  Trifunovic Nikola1, Cizmic Vladislav2
  1Retired Geophysicist, Geoinstitut, Belgrade, Serbia
  2Doctor of Dentistry, Belgrade, Serbia
  Email: ntrifunovic41@yahoo.com
  Received 5 April 2015; accepted 22 April 2015; published 28 April 2015
  Copyright © 2015 by authors and OALib.
  This work is licensed under the Creative Commons Attribution International License (CC BY).
  http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

  • Postovani gospodine Nikola citajuci vase radove o genezi raka sticem utisak da ste veoma kategoricni, apsolutno sigurni u svojim tvrdnjama.cak sta vise ne dopustate ni jednu drugu teoriju u razmatranje.otkud tolika ubedjenost kada ste usamljeni u svojoj teoriji? Da li postoje dokazi u praksi na pacijentma tokom dvadeset god vasih istrazivanjaGde su klinicka ispitivanja? Ocekujemo vad odgovor

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime