Epidemija malignih tumora koja se skriva od javnosti

9
3399

Radiolog i profesor Medicinskog fakulteta u penziji Slobodan Čikarić iznosi činjenice o kancerogenezi u Srbji koje je utvrdio decenijskim naučnim istraživanjem.

9 KOMENTARA

 1. Poštovani nisam znao za ove komentare naročito komentar 2 doktora. Pozvan sam jedini sa Balkana da napišem rad o raku dojke na virtuelnoj prezentaciji 12 okrtobra 2020 prilažem samo apstrakt:
  Anomalijska magnetna polja isključivi su uzrok raka dojke a terapija je locirati obolelog u prirodno Zemljino magnetno polje
  Nikola Trifunović, Dipl ing., Geofizike, Geoinstitut, Beograd, Srbija ntrifunovic41@yahoo.com
  Abstrakt Uvod: Biosferu karakteriše Zemljino magnetno polje (ZMP), gravitaciono polje i kosmičko zračenje. Magnetne i elektromagnetne sile, koje u njoj vladaju, imaju veliki uticaj na živi svet, a time i na zdravlje ljudi.
  Ciljevi rada: Dokazati da je anomalijsko magnetno polje (AMP) uzročnik nastanka raka dojke. 2.Dokazati da izmeštanje obolelih od raka dojke sa metastazama iz AMP u prirodno ZMP dovodi do oporavka. Dokazati lokacisku povezanost izmedju AMP i dojke koja je obolela u telu pri spavanju.
  Metode rada: Merenje magnetnog polja vršeno je protonskim magnetometrom na krevetima obolelih od raka na dojci koje traje više od 30 godina, a izmereno je na stotine obolelih i nije pronadjeno oboljenje u prirodnom ZMP, u svim krevetima registrovana su AMP u prostoru koji pripada dojci.
  Uključene su tri grupe ispitanica obolelih od raka dojke. Prvu, grupu, činila je 40 ispitanica obolela od raka dojke, starosti od 21 do 65 godina, čije smo zdravstveno stanje pratili u AMP, ali posle lečenja po odluci konzilijuma. Drugu grupu činilo je 26 ispitanice obolele od raka dojke sa metastazama, starosti od 22 do 64 godine, čije je zdravstveno stanje praćeno kod 20 ispitanica u AMP, posle terapije po odluci konzilijuma. Sve su posle tri godine preminule. Treća grupa od šest bolesnica sa metastazama, (tri bolesnice lečene po odluci konzilijuma, jedna bolesnica prihvata samo lokalnu hirušku intervenciju na dojci i uklanjanje metastaza na limfnim čvorovima, ona je lekar KCS, dve bolesnice odbijaju svaku terapiju osim boravka u prieodnom ZMP) starosti od 30-40 godina lečene su u prirodnom ZMP, koje su ozdravile ali se prate i danas. (prošlo je 20 godina).
  Rezultati: Zdravstveno stanje 40 bolesnica , koje su tokom lečenja boravile u AMP , utvrdjeno je pogoršanje bolesti , u odnosu na 26 bolesnica sa metastazama gde se konstatuje kod šest bolesnica poboljšanje zdravlja boravkom u prirodnom ZMP, a 20 bolesnica su posle tri godine boravkom u AMP preminule.
  Zaključak: Utvrdjeno je da AMP iz spoljne sredine locirano na dojci stvaraju TVN koja proizvode patološka stanja kada nastaje rak dojke. Dokazano je da izmeštanje obolelih iz AMP i postavljanje u prirodno ZMP dovodi do potpunog oporavka. Merenjem magnetnog polja u krevetima obolelih potvrdjena je korelaciona veza izmedju AMP i regije tela (dojke) zahvaćene oboljenjem. Zaključuje se da lečenje svakog malignog oboljenja treba sprovoditi u prirodnom ZMP, bez obzira na stepen uznapredovalosti oboljenja. U slučaju da hirurgija nemože otkloniti u celosti oboljenje treba primeniti hipertermiju ali u prirodnom ZMP, a i isključiti pomoć palijativno zbrinjavanje obolelog već svakog obolelog lečiti.
  Ključne reči: Zemljino magnetno polje, Anomalijsko magnetno polje, Telesno viskozno namagnetisanje, metastaze

 2. Uvažena Ljubinka nisam znao za vaš komentar i zato sada u 2020 u junu odgovaram Vama a i gospodinu Dr. Čikariću da je u pogrešnim tvrdnjama da je osiromašeni uranijum uzročnik raka. Moram da se predstavim ko sam i šta sam radio blizu 40 godina. Mnogo gdina sam istraživao radioaktivne sirovine. Istraživao sam radioaktivne sirovine iz vazduha na površini zemlje i pod zemljom u rudnicima nema ništa da neznam o radioaktivnosti sirovina. Otkrio sam pojavu urana u istočnoj Srbiji 2kg. U (uran) po toni 2 meseca sam vozio uzorke U u kolima čija je radioaktivnost bila nemerljiva scintilometrom (gama zračenje). Na rudnim pojavama u Kalni i Zletovskoj reci sam takođe radio i usmeravao rudarske radove na osnovu intenziteta zračenja rad je bijo 8 časova dnevno u prašini posle otpucavanja. Sada imam 80 g. a pratio sam radnike u rudnicima i niko nije dobijo rak dugo godona i tek kada su ušli u anomalijska magnetna polja (AMP) iz spoljne sredine pri noćnom i dnevnom odmoru (spavanju) su počeli obolevati, jer rak se može dobiti samo u spavanju i isključivo u AMP. Danas radim i objavljujem naučne radove o uzrocima mnogih bolesti. Moji naučni radovi o bolestima se objavljuju po celom svetu a najviše u SAD i Engleskoj. Sad sam napisao rad o korone virusu zašto je opasan i kako može biti bezopasan i poslao sam ga konpetentnim institucijama ali oni ne reaguju zašto to treba njih pitati. Jako je smešno osuditi osiromašeni uranijum kao uzročnika raka. Treba pročitati moj rad o raku, kardiovaskularnim bolestima, mentalnim poremećajima a i o koroni virusu i biće sve jasno. Moram ukratko da kažem K-40 izrazito radioaktivan je u svakoj ćeliji a i neke tipove raka lečimo sa radioaktivnim zračenjem a bez kosmičkog zračenja (ČIJA JE PRIRODA GAMA ZRAČENJE OMOGUĆAVA ŽIVOT OVAKAV KAKAV GA DANAS IMAMO NA ZEMLJI). Imao bih mnogo da objašnjavam ali verovatno je ograničen prostor i završiću ovaj moj komentar.

  • Poštovani,
   Bacio sam poglčed na vaš web sajt.
   Mogu samo da konstatutjem, na osnovu svega tamo viđenog i pročitanog, da je u pitanju obična laž, podmetačina i obmana.
   Od nepismenog teksta preko takvih nebuloza koje nemaju ni minimum logičkog minimuma, ne samo neučnih činjenica već ni razumljivog teksta, na nivou učenika srenje škole, do toga da sve izgleda kao da sajt sastavlja ili dete od 12-14 godina ili robot – bot….
   Hvala na pažnji

 3. Drai Vlado sve što si pitao možeš naći u radovima ovg autora i to na sajtu Nikola Trifunović.info. Kada te radove proučiš i razumeš nadam se bićeš zadovoljan a ako nešto ne razumeš javi mi se sa pitanjima sa zadovoljstvom ću sve nejasnoće objasniti. Svaki iole obrazovan može razumeti kako i zašto nastaje svaki rak. S poštovanjem i uvažavanjem N. T. geofizičar

 4. Jeste, kako da ne, samozvani akademici samozvane akademije su pronasli da rak izazivaju „magnetske anomalije“. Da li je to vic? Kako magnetne anomalije uspevaju da ostete, ili promene, celijski DNA, sto je jedini nacin da se celija iz normalne pretvori u celiju raka? Slucajno tacno znamo kako to rade tri osnovna i jedina uzroka raka, radijacija, cancerogene hemikalije i virusi. Da li ce se takve celije namnoziti i ugoziti telo je pitanje efikasnosti odbrambenih mehanizama tela. Postoje mnogi faktori koji mogu negativno da uticu na ove odbrambene mehanizme, i magnetno polje moze da bude jedan od njih (kao sto moze da bude i faktoe koji suzbije razvoj raka), ali to nisu uzroci raka, nego faktori koji pospesuju njegov razvoj.

  • Kao i Vi,slucajno znam,da je rak narocito bio u expanziji u srpskim selima u vremenu kad smo se malo obogatili pa drvene krevete iz pomodarstva zamenili gvozdenim a kasnije i jogi dusecima sa gvozdenim oprugama.Moze biti da su sa njima dosli i ti vasi virusi al napisite koji.Danas bez poznavanja a posebno bez primene elektronike medecina bi bila,ostavljam Vama da kazete, na kom nivou.

 5. Upoznata sam sa radom geofizicara Nikoloe Trifunovica i sama imam veliko postovanje za njega i njegov rad.Na njegovom sajtu nikola trifunovic.info sam nasla interesantne clanke kako o raku tako i o mnogim drugim bolestima.Meni kao poznavaocu medecine i elektrotehnike sve to deluje vrlo logicno.Bilo bi lepo od vas,obzirom da se u mom okruzenju vas list dosta cita da objavite nesto o njegovom radu.Postovanje vama i vasem radu od Tanje.

 6. Uzročnik malignih bolesti je isključivo anomalijsko magnetno polje i promenljiva magnetna polja u boravišnim prostorima koje ljudi koriste za dnevni i noćni odmor.Postoje mnogo radova objavljenih koji jasno dokumentuju ovu tvrdnju. Rad:Open Access Library Journal
  How to cite this paper: Nikola, T. and Vladislav, C. (2015) The Effect of Anomalous Magnetic Fields on Malignant Diseases.
  Open Access Library Journal, 2: e1459. http://dx.doi.org/10.4236/oalib.1101459
  The Effect of Anomalous Magnetic Fields on
  Malignant Diseases
  Trifunovic Nikola1, Cizmic Vladislav2
  1Retired Geophysicist, Geoinstitut, Belgrade, Serbia
  2Doctor of Dentistry, Belgrade, Serbia
  Email: ntrifunovic41@yahoo.com
  Received 5 April 2015; accepted 22 April 2015; published 28 April 2015
  Copyright © 2015 by authors and OALib.
  This work is licensed under the Creative Commons Attribution International License (CC BY).
  http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

  • Postovani gospodine Nikola citajuci vase radove o genezi raka sticem utisak da ste veoma kategoricni, apsolutno sigurni u svojim tvrdnjama.cak sta vise ne dopustate ni jednu drugu teoriju u razmatranje.otkud tolika ubedjenost kada ste usamljeni u svojoj teoriji? Da li postoje dokazi u praksi na pacijentma tokom dvadeset god vasih istrazivanjaGde su klinicka ispitivanja? Ocekujemo vad odgovor

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime