Epidemija ptičjeg gripa je možda potekla iz laboratorije

0
26

Dr Peter Mekala rekao je u svojoj objavi u utorak da je trenutna epidemija ptičjeg gripa H5N1 možda izašla iz laboratorije. Otkriće je zasnovano na studiji čiji je koautor, objavljenoj u ponedeljak.

„Gore navedene okolnosti su nas navele da postavimo pitanje – naime, moguće je da HPAI H5N1 soj 2.3.4.4b nije evoluirao u prirodi, već kao rezultat serijskog prolaza ili drugog istraživanja povećanja funkcije (GOF) u laboratoriji? Dokazi koje smo do sada otkrili snažno izazivaju sumnju da je to zaista tako“, rekao je Mekala na svom Substack-u.

U stvari, kada je bivši direktor CDC-a dr Robert Redfild nedavno intervjuisan, on se hvalio kako je u stanju da modifikuje ptičji grip za samo nekoliko meseci.

„U laboratoriji bih mogao da učinim [ptičji grip] zaraznijim za ljude za nekoliko meseci…objavljene su četiri aminokiseline koje treba da promenim…To je prava pretnja po biobezbednost, da ove univerzitetske laboratorije rade ove bio eksperimente… Mislim da će grip biti uzrok velike pandemije, gde uče ove viruse kako da budu zarazniji za ljude“, rekao je Redfild u intervjuu.

Počela je otvorena borba, udaramo pravo u globalnu kabalu | Mario Zna, 280 Uživo

Iako se prvobitno tvrdilo da Covid potiče od Kineza koji jedu slepe miševe, što je uobičajena praksa u azijskoj naciji, brzo je otkriveno da je epidemija nastala iz laboratorije za biološko oružje u Vuhanu.

Izražena je zabrinutost u vezi sa opravdanjem opasnog istraživanja o influenci gde se radilo na povećanju funkcije.

Na sličan način kao što se Covid stvara u laboratoriji i postaje pandemija tokom godine za predsedničke izbore, praćena mRNA genskom terapijom, vakcinom koja je uvedena, novi ptičji grip je verovatno takođe došao iz laboratorije, koji se reklamira kao pandemija tokom ove izborne godine i vakcina za gensku terapiju mRNA je već u razvoju, dok je druga sada u masovnoj proizvodnji.

Da Vas podsetimo:  Sada i zvanično! COVID izjednačen sa običnim gripom – Tri godine svesno lagali ceo svet

Velika je verovatnoća da će, ako nova virusna manija zavlada odnosno ptičji grip, baš kao što je to bila poslednja zbog Covida, veliki broj ljudi primiti vakcine protiv ptičjeg gripa, a ako je nešto poput vakcinacije protiv Covida, ogromne količine neželjenih efekata mogu se očekivati.

Poznato je da vakcine protiv Covid-a povećavaju smrtnost nakon ponovljenih doza, povećavaju stopu infekcije Covidom, rezultiraju brojnim turbo karcinomima, reproduktivnim oštećenjem, izazivaju pobačaje, paralizu, povećavaju stopu viška smrtnosti, autoimune poremećaje u štitnoj žlezdi, kao i smrtonosne glavobolje, napade i zapaljenje srca, pored mnoštva ozbiljnih oboljenja uočenih u masovnim populacionim studijama i sadrže stotine puta više od dozvoljenih nivoa kontaminacije DNK što dovodi do mutagenih efekata, kontaminacije snabdevanja krvlju, kao i trajnog menjanja DNK vakcinisanih i njihovog potomstva dok se od njih očekuje da nanose štetu veoma dugo u budućnosti.

U SAD, CDC preporučuje da svi Amerikanci dobiju vakcinu protiv Covid-a i da mala deca dobiju dodatnu vakcinu, dok Kanada preporučuje još jednu vakcinu protiv Covida za trudnice, starosedeoce, „tamnopute“ i „zaslužne za pravičnost“.

Verovatno je da će, ako ptičji grip dobije količinu propagande na sličan način kao kod Covida, nova vakcinacija protiv ptičjeg gripa za ljude takođe biti široko preporučena.

Dok se vakcine protiv ptičjeg gripa za ljude trenutno masovno proizvode, vakcine protiv klimatskih promena za životinje su u razvoju.

Nulta Tačka/InfoWars

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime