EU fašizam

0
1251

EU-Nazi-Roots-640x382Nastavlja se nasilje EU birokrata nad evropaskim narodima. Novi materijal se zove – IZVEŠTAJ PET PREDSEDNIKA. Ili: „Zaokruživanje ekonomske i valutne unije u Evropi“. Taj dokument je kao rezolucija Kominterne o planu razvoja EU u narednih deset godina. Rezoluciju su pisali petorica veličanstvenih bogova Kominterne : Jersen Dijselblom, Martin Šulc, Donald Tusk, Žan Klod Junker i Mario Dragi. Pročitajte šta tih pet idiota misli o svojoj božanskoj ulozi u EU fašizmu: ,,Danas mi, pet predsednika, predstavljamo našu zajedničku viziju. Svet gleda na nas i mi znamo koji pravac predlažemo. Danas određujemo put i cilj za integraciju naših valuta“. U predgovoru Žan Klod Junker pokazuje da su vizionari EU izgubili razum: „Evropa je na putu da iza sebe ostavi najgoru ekonomsku i finansijsku krizu u poslednjih sedam godina. Evro je uspešna i stabilna valuta 19 država članica i više od 330 miliona Evropljana“ EU je u raspadu. Grčka je na korak do izlaska iz EU. Štampani evro bez pokrića nema nikakvu budućnost.

Očekuje se potpuni krah zemalja evrozone. Međutim, briselski fašisti to ne vide. Opijeni svojim platama od 50.000 evra mesečno i svim prinadležnostima, procentima koje uzimaju na transkacijama sa političkim ološem država i procentima od multinacionalnih kompanija, zbog kojih i vode tako nakaradnu ekonomsku politiku, evropski komesari baljezgaju o nekakvim vizijama koje nemaju nikakvo realno ekonomsko utemeljenje i koje je politička fikcija briselkih satrapa. Iznose plan za koga građane nisu ni pitali. Vladaju da ih niko nijen izabrao. Ne polažu račune svojoj izbornoj bazi, nego Velikom Bratu. I stvaraju novu superdržavu nazvanu Evropska Unija. Ta nova superdržava EU treba da uzme sve nadležnosti nacionalnih država. Nacionalne države će se pretvoriti u regije.

Nacionalne države svu svoju suverenost moraju da prenesu na Brisel. Brisel tako postaje vlasnik svih država Evrope. A tih nekoliko ljudi, koji će upravljati tolikom otetom imovinom, nikome neće ni da polažu račune, jer ih niko nije ni izabrao. Bogatsvo nacionalnih država pralazi na Brisel. Zato su i štampali tolike evre i uvalili ih nacionalnim državama. Lažnim novčanicama uzimaju realnu i vrednu imovinu. Programirano su zadužili države i sada lažnim novčanicama otimaju nacionalna bogatstva. Vrlo podlo smišljeno. To je prava suština EU fašizma. Opšta korporativizacija Evrope. Nema više nacionalnih država. Koje su pretvorene u filijale Brisela. Nema nacionalnog suvereniteta. Filijale nemaju nikakva nacionalna obeležja. Svi podanici su isti u fašizmu. Moraju da služe Briselu i njegovim komesarima. Nema ni građanina. On je podanik korporacije EU. Potrošač koji mora da konzumira fašizam na kašičicu. I da bude prezadovoljan što je član korporacije. Tu mu je bolje nego da bude azilant. Rob korporacije. Građanin je debilni potrošač.

Da Vas podsetimo:  Važno je pobediti...

Imbecil koji mora da gleda politički ološ, silikonske drolje, sport i da prati takmičenja u pevanju. Tom kretenu ne treba sloboda i demokratija. Mora da sluša, radi po standardu Brisela i troši. Ne mora da se razmnožava. Brisel je spremio decu iz epruveta. Novu decu za novi fašizam. Ne mora ni da se smeje taj isfrustrurani konzument. Mašine će se smejati umesto njega. I smeh mora da bude strogo kontrolisan. Ko zna šta se krije iza smeha običnog čoveka? Brisel uzima sav novac iz filijala i deli ga po sospstvenoj volji. Brisel bolje zna šta treba filijalama i građanima, nego oni sami. Brisel je Veliki Brat i svi moraju bespogovorno da ga slušaju.

Ko razmišlja svojom glavom biće lobotomiran ili ubijen. To mu dođe nekako isto.

Vrhunac ludila Petorice moćnika je ideja da se uvede „ Agncija za konkurenciju, bez koje EU ne bi bila EU“ Tako piše. Nema slobodne konkurencije. I konkurencija mora da se kontroliše. Kontrolisaće je Agencija za konkurentnost. Koja će zapošljavati hiljade novih službenika. I koji će procenjivati šta je konkurentno a šta nije. Tako se uništava slobodno tržište. Bez koga EU ne bi bila EU. Evropa ustaje protiv EU fašizma. Mora 330 miliona podanika EU da se pobuni. To je jedini način da se odbrane od alavih manipulatora i siledžija. Evropska politika mora da oslobodi građane od EU fašizma. Nova Evropa traži novoga čoveka.

Slobodan čovek gradi nove odnose u Evropi. Srbija mora da pomogne Evropi da pobedi EU fašizam. Dužni smo na svakom mestu da prosvećujemo uplašene građane Evrope. Pomažemo im da se izbore za svoju slobodu. Tada će i Srbiji biti lakše da opstane.Nastavlja se nasilje EU birokrata nad evropaskim narodima. Novi materijal se zove – IZVEŠTAJ PET PREDSEDNIKA. Ili: „Zaokruživanje ekonomske i valutne unije u Evropi“. Taj dokument je kao rezolucija Kominterne o planu razvoja EU u narednih deset godina. Rezoluciju su pisali petorica veličanstvenih bogova Kominterne : Jersen Dijselblom, Martin Šulc, Donald Tusk, Žan Klod Junker i Mario Dragi.

Da Vas podsetimo:  Rezolucija o Srёbrenici pranje sopstvene gёnocidne prošlosti

Pročitajte šta tih pet idiota misli o svojoj božanskoj ulozi u EU fašizmu:

,,Danas mi, pet predsednika, predstavljamo našu zajedničku viziju. Svet gleda na nas i mi znamo koji pravac predlažemo. Danas određujemo put i cilj za integraciju naših valuta“.

U predgovoru Žan Klod Junker pokazuje da su vizionari EU izgubili razum:

„Evropa je na putu da iza sebe ostavi najgoru ekonomsku i finansijsku krizu u poslednjih sedam godina. Evro je uspešna i stabilna valuta 19 država članica i više od 330 miliona Evropljana“

EU je u raspadu. Grčka je na korak do izlaska iz EU. Štampani evro bez pokrića nema nikakvu budućnost. Očekuje se potpuni krah zemalja evrozone. Međutim, briselski fašisti to ne vide. Opijeni svojim platama od 50.000 evra mesečno i svim prinadležnostima, procentima koje uzimaju na transkacijama sa političkim ološem država i procentima od multinacionalnih kompanija, zbog kojih i vode tako nakaradnu ekonomsku politiku, evropski komesari baljezgaju o nekakvim vizijama koje nemaju nikakvo realno ekonomsko utemeljenje i koje je politička fikcija briselkih satrapa.

Iznose plan za koga građane nisu ni pitali. Vladaju da ih niko nijen izabrao. Ne polažu račune svojoj izbornoj bazi, nego Velikom Bratu. I stvaraju novu superdržavu nazvanu Evropska Unija.

Ta nova superdržava EU treba da uzme sve nadležnosti nacionalnih država. Nacionalne države će se pretvoriti u regije. Nacionalne države svu svoju suverenost moraju da prenesu na Brisel. Brisel tako postaje vlasnik svih država Evrope. A tih nekoliko ljudi, koji će upravljati tolikom otetom imovinom, nikome neće ni da polažu račune, jer ih niko nije ni izabrao.

Bogatsvo nacionalnih država pralazi na Brisel. Zato su i štampali tolike evre i uvalili ih nacionalnim državama. Lažnim novčanicama uzimaju realnu i vrednu imovinu. Programirano su zadužili države i sada lažnim novčanicama otimaju nacionalna bogatstva. Vrlo podlo smišljeno.

To je prava suština EU fašizma. Opšta korporativizacija Evrope. Nema više nacionalnih država. Koje su pretvorene u filijale Brisela. Nema nacionalnog suvereniteta. Filijale nemaju nikakva nacionalna obeležja. Svi podanici su isti u fašizmu. Moraju da služe Briselu i njegovim komesarima.

Da Vas podsetimo:  Kao što su vas namamili na tzv. „izbore“, sada su vas ubacili u rasprave “Breskvica ili Teja Dora”

Nema ni građanina. On je podanik korporacije EU. Potrošač koji mora da konzumira fašizam na kašičicu. I da bude prezadovoljan što je član korporacije. Tu mu je bolje nego da bude azilant. Rob korporacije.

Građanin je debilni potrošač. Imbecil koji mora da gleda politički ološ, silikonske drolje, sport i da prati takmičenja u pevanju. Tom kretenu ne treba sloboda i demokratija. Mora da sluša, radi po standardu Brisela i troši. Ne mora da se razmnožava. Brisel je spremio decu iz epruveta. Novu decu za novi fašizam.

Ne mora ni da se smeje taj isfrustrurani konzument. Mašine će se smejati umesto njega. I smeh mora da bude strogo kontrolisan. Ko zna šta se krije iza smeha običnog čoveka?

Brisel uzima sav novac iz filijala i deli ga po sospstvenoj volji. Brisel bolje zna šta treba filijalama i građanima, nego oni sami. Brisel je Veliki Brat i svi moraju bespogovorno da ga slušaju. Ko razmišlja svojom glavom biće lobotomiran ili ubijen. To mu dođe nekako isto.

Vrhunac ludila Petorice moćnika je ideja da se uvede „ Agncija za konkurenciju, bez koje EU ne bi bila EU“ Tako piše. Nema slobodne konkurencije. I konkurencija mora da se kontroliše. Kontrolisaće je Agencija za konkurentnost. Koja će zapošljavati hiljade novih službenika. I koji će procenjivati šta je konkurentno a šta nije. Tako se uništava slobodno tržište. Bez koga EU ne bi bila EU.

Evropa ustaje protiv EU fašizma. Mora 330 miliona podanika EU da se pobuni. To je jedini način da se odbrane od alavih manipulatora i siledžija. Evropska politika mora da oslobodi građane od EU fašizma.

Nova Evropa traži novoga čoveka. Slobodan čovek gradi nove odnose u Evropi.

Srbija mora da pomogne Evropi da pobedi EU fašizam. Dužni smo na svakom mestu da prosvećujemo uplašene građane Evrope. Pomažemo im da se izbore za svoju slobodu. Tada će i Srbiji biti lakše da opstane.

Branko-Dragas

Branko Dragaš

dragas.biz

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime