EU: ZSO je udruženje građana!

0
718

Nakon završenog sastanka Aleksandra Vučića sa šiptarskim separatistima sa KiM, EU poručila da je ZSO “udruženje“.

EU sedeljka
Vučić i Tači u istoj prostoriji.

Kabinet visoke predstavnice EU Federike Mogerini koja posreduje u dijalogu, saopštio je, ne ocenjujući kvalitet sastanka, da su „dve strane razmotrile napredak u sprovođenju sporazuma postignutih tokom dijaloga, a posebno u sprovođenju sporazuma o pravosuđu i početak primene rešenja o civilnoj zaštiti“ kaže se u saopštenju Kabineta.

U saopštenju se dalje navodi da dve strane „razmenile gledišta“ o pitanjima energetike, telefonije i, što je nazanimljivije „Udruženju“ koje je srpskoj javnosti poznato pod imenom „Zajednica srpskih opština“.

Licemerno i bestidno ponašanje prestavnika EU gotovo je prihvaćeno kao normalno i uzorno iako se njime krši zakon jedne suverene države, Srbije u ovom slučaju, štiti i zanemaruje aktivnost terorističke OVK, čiji se čelnici nalaze na mestu pregovarača i za čije se zločine javno traži abolicija pa čak i ponižavajući pristup srpske strane u odnosu prema već osuđenom zlikovcu, trenutno takozvanom „ministru inostranih poslova“ Hašimu Tačiju, što je juče u Prištini zaštražila zaštitnica muželožnika i osoba sa devijantnim ponašanjem, Ulrike Lunaček.

No, sastanak u Briselu iako ne okarakterisan niti detaljno obrazložen (verovatno ostavljeno za slobodna tumačenja strana zarad lakše unutrašnje upotrebe i iza toga lakše prođe i ostvarenja globalističkih ciljeva) protekao je na zadovoljstvo EU i najavljeno je „dalje implementiranje dogovora“ od kojih je srpska strana učinila sve, i to na svoju štetu a šiptarska ništa iako je dogovor takav da im i ne može biti na štetu.

Najbitnije od svega jeste da je kabinet visoke predstavnice EU konačno nazvao pravim imenom ono što srpski političari predstavljaju kao krovnu instituciju i spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Očigledno je da je i to prazna priča i nameštaljka koja treba da primiri i neutrališe veće reakcije i proteste građana kako bi već jednom i taj posao, odvajanja Kosova i Metohije od ostatka države Srbije, bio priveden kraju.

Da Vas podsetimo:  Čudo u Crnoj Gori

To nažalost neće tako lako ići jer su svi dogovori, sporazumi i dokumenti sklopljeni pod pritiskom EU i u suprotnosti sa važećim Ustavom republike Srbije. Samim tim, dugotrajno potpuno neodrživi

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime