Evo zbog čega nam otimaju Kosovo – CIA sve odavno otkrila

2
1066

U modernoj istoriji sveta nema primera da je neka država tako bezočno opljačkana kao što se to dogodilo Srbiji na Kosovu. Uz blagoslov međunarodne zajednice, koja je u potpunosti zanemarila neprikosnoveno pravo svojine kao osnovu savremene civilizacije, oteti su državna i privatna imovina i prirodni resursi vredni stotine milijardi evra.

U jednom svom izveštaju, CIA navodi da, prema međunarodnim standardima, Kosovo vredi 500 (procenjene rezerve uglja, prirodnog gasa i metala), a ostatak Srbije s Vojvodinom tek oko 200 milijardi dolara. Američki stručnjaci procenili su da je Srbiji preostalo uglja za najviše 35 do 40 godina, dok ga na Kosovu ima za čak 16 vekova (prema jednoj drugoj proceni, Srbija ima uglja za 60, a Kosovo za 200 godina), dok je vrednost nalazišta sedam strateških ruda (olovo, cink, srebro, nikl, mangan, molibden i bor) procenjena na čak 1.000 milijardi dolara.

opanak.net

2 KOMENTARA

  1. Po geološkim istraživanjima obavljenim pre početka gradnje kosovskih termoelektrana ustanovljeno je da su rezerve lignita u toj srpskoj pokrajini, reračunate u ionako depresiranu cenu kilovat časa, iznosile oko dve hiljade milijardi (2.000.000.000.000) dolara! Niasu obavljana istraživanja o prisustvu retkih metala ili minerala, ali nema sumnje da ih ima i da je njihova vrednost možda i veća?!

  2. Da pođemo redom.Pre 1974,po okupaciji Srbije od strane crvenih terorista,mnogo je Srpskih mlinova i žita oteto Srpskom seljaju i poklonjeno Enveru Hodži,potom su 1946 zabranili Srbima saKIM,povratak na KIM,IZBEGLIM 1941 sa KIM,pa su 1974 tito i njegovi komunisti,koji su ga uzdigli do božanstva,doneli zakon,kojim su poklonili KIM arnautima,vekovnim Srpskim neprijateljima.Za to vreme,ni jedan član američke administracije,nije bio u Srbiji,a kamo li u skupštini u beogradu,prilikom donošenja takvih odluka.Ni slučajno,nemam nameru da branim ni jednog amerikanca,već samo da iznesem istinu,koju komunisti kriju,da bi se zaboravila njihova prethodna delatnost protiv Srba i Srbije,a i ova danas,koju nastavljaju njihovi unuci,na vlasti.Naj bolje je pročitati šta je Marku Lopušini izjavio deda nebojše stefanovića-ĆEĆA STEFANOVIĆ,rankovićev zamenik,i sve će biti jasno.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime