Faktor nestabilnosti na Kosmetu- Albanci i britanska ambasada !

0
678

Sazdana na milione ubijenih u Aziji, Africi, Južnoj Americi i drugim kontinentima i istovremenoj pljački naroda i država na ovim kontinentima, Velika Britanija važi u svetu kao ljudsko zlo ali već dugo i kao ključni ideolog u svetu u sejanju laži i zla protiv država i naroda.

To sejanje zla i stajanje na strani antidemokratije, anticivilizacije i terorista očiti je primer britanska uloga na Kosovu gde su od prvog dana stali na strani albanskih terorista Tačija, Haradinaja, Veseljija, Ljuštakua…. antičovečanstva.

Britansko ministarstvo spoljnih poslova i britanska ambasada u Prištini, gebelsova ćelija laži, sada su otišli toliko daleko da su srpske opštine na severu Kosova i Metohije, Zubin Potok, Severnu Mitrovicu, Zvečan i Leposavić proglasili opasnim za svoje državaljane i preporučili im da ne putuju ovde.

To je prihvatio i prosledio ambasador Velike Britanije u Prištini, Ruri O’Konel, koji na osnovu kolonijalizma i fašizma stoluje u Prištini.

Ambasada Velike Britanije u Prištini, Ruri O’Konel, saopštila je da nisu istiniti napisi nekih medija da je Velika Britanija savetovala svoje građane da ne putuju na Kosovo i navela da je svoje građane savetovala da izbegavaju putovanja u opštine na severu, osim kada je to neophodno.

To je savetovano zbog „brojnih nasilnih incidenata vezanih za organizovani kriminal na severu Kosova, i stalnog rizika koji te strukture predstavljaju“, navodi se u objavi ambasade.

Laži Britanaca, Tonija Blera , i njihova priznanja posle stotine hiljada ubijenih u Iraku, da su baš lagali da Irak poseduje hemijsko oružje, došla su prekasno.

Sadašnja laž Ruri O’Konela o nekakvoj nebezbednosti na severu Kosmeta je čista gebelsova fašstička laž. Pošto je britanska ambasada na osnovu fašizma i kolonijalizna u Prištini, jer je London zgazio Hesinški sporazum, sve odredbe OEBS –a, Povelju Povelju OUN, R -1244, Badintrerovu Kosmisiju, Ustav i suverenitet države Srbije.

Da Vas podsetimo:  Narod koji je žedan pravde i slobode, teško da će se napiti i zasititi povremenom slatkorečivošću

Ruri O’Konel zna, na osnovu knjiga sa Kembridža i Oksforda, da je – nasilje bilo da je ono pravno ili fizičko institucionalizovano oruđe u vođenju spoljne i unutzrašnje politike kod fašizma.

Gebelsovcu Ruri O’Konel, dobro znaš da bezbednosti nigde nema južno od Ibra. Vidiš li i znaš li da danas 24 verska srpska objekta i srpske spomenike danonoćno čuva kosovska policija dok Kfor čuva manastir Visoki Dečani. Kakva je bezbednost južno od Ibra Ruri O’Konel, progovori o tome zlikovcu dimekoratije.

Fašisto i gebelsovcu Ruri O’Konel, opštiš u Prištini sa ubicama, teroristima, bez ikakve škole Tačijem, Haradinajem, Veseljijem….. pa kako možeš da budeš demokrata kad si na njihovom nivou. Još plasiraš laži sa svojim poslodavcem, ministarstvom iz Londona. No, mi znamo da si gebelsovac i da nisi u Prištini da štitiš demokratiju, čovečanstvo, civilizacijiju i onu Evropu koja je tekovina ljudskih prava. U Prištini si da seješ zlo, antidemokratiju, terorizam i u pravom smislu si logista za sve to.

Ruri O’Konel u Prištini sediš pored terorista, koljača i zločinaca onih koji su trgovali ljudskim organima, sediš pored albanskih ratnih zločinaca, a znaš dobro način na koji se finansira albanska mafija koja je glavna u toj tvojoj Velikoj Britaniji, zemlji koja odgovorna za milione ubijenih u Aziji, Africi i drugim kontinentima kao kolonijalni pljačkaš i ubica.

Ruri O’Konel slobodno dođi na sever Kosova i Metohije sigurno ti neće faliti dlaka sa glave samo će mo ti uručiti fašističku gebelsovu značku laži. Onako javno. Zaslužio si je.

Pominjemo fašizam jer je britanska ambasada ( fašistička ćelija laži) javno podržala pre više godina da albanci mogu na spomenicima svojim sunarodnicima koji su poginili kao fašisti javno podižu spomenike sa fašističkim oznakama, kapama.

Da Vas podsetimo:  Svi zaboraviše na profesoricu Radu Višnjić iz Bara

Ruri O’Konel, gebelsovcu, progovore svetu o tome nešto.

 

Zoran Vlašković

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime