Farmakolobi progoni one koje drugačije misle

6
1760

“Najveća briga će mi biti zdravlјe mog bolesnika.

I pod pretnjom neću popustiti da se iskoriste

moja medicinska znanja, suprotna zakonima humanosti.“[1]

Navedeni citat je deo zakletve koju izgovara svaki lekar kada obuče beli mantil i počne da vrši jednu od najhumanijih profesija, lečenje lјudi. Danas smo, na žalost i sramotu, svedoci da je za ogromnu većinu lekara ta zakletva mrtvo slovo na papiru. Umesto da im na prvom mestu bude zdravlјe bolesnika, njihova najveća briga je kako ispuniti zahteve farmaceustkih kompanija i tako sebi obezbediti materijalnu korist.

Zbog toga je pokrenuta neviđena medijska hajka, koja je na granici linča, protiv lјudi koji samo traže da se poštuju Ustavom zagarantovana prava i slobode, odnosno pravo izbora u pogledu lečenja njihove dece. Smišlјeno se stvara atmosfera inkvizicije, tako da se svaka sloboda surovo guši, a onaj ko se drzne da pruži otpor medijski se satanizuje. Na nemilosrdnom udaru evrounijatskih medija našla se savesna i hrabra žena, majka troje dece i pre svega veliki borac za našu decu i porodice, majka hrabrost dr Jovana Stojković. Ne biraju se reči u cilјu njenog kompromitovanja, samo zato što odlučno i argumentovano brani osnovno lјudsko pravo slobodu izbora. Pritom, ona nema mogućnosti da odgovori na izmišlјene i zlonamerne optužbe farmakolobija, da iznese svoje argumentovane stavove u medijima, osim preko interneta (što ona neumorno radi). Ona je danas simbol otpora nametanju Zapadnog totalitarizma. S druge strane, farmakolobi u nedostatku opravdanih razloga za prisilnu vakcinaciju, iako koristi mogućnost da bez ograničenja svoje mišlјenje iznosi na glavnim medijima svoju argumentaciju svodi na šablonske priče o vakcinaciji kao nedodirlјivom dostignuću medicine i o ugroženom opstanku nacije zbog nevakcinisane dece; u krajnjem ishodu, na plašenje roditelјa bolestima i kaznama ako im deca ne budu vakcinisana.

Da Vas podsetimo:  Niš, Vikipedija i prekrajanje istorije - ko svojata poreklo imena grada

Farmakolobi, da ima imalo iskrenosti u svojim nastupima, pomogao bi roditelјima da reše dilemu  da li vakcinisanje treba da bude obavezno ili ne, organizovanjem otvorenih debata o vakcinama, kao što je predloženo svim medijima od strane udruženja roditelјa “Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju“[2]. Umesto toga, nastavlјeno je zlonamerno vakcinaško jednoumlјe, bez prava na drugačije mišlјenje, a lјudi koji zastupaju slobodu izbora prinuđeni su da traže razne alternativne mogućnosti za iznošenje svog mišlјenja.

Tako je u Šapcu 8.12. u Kulturnom centru održana tribina, jedna u nizu koje se organizuju po Srbiji, pod nazivom: “Otvorena debata o (ne)obaveznoj vakcinaciji“[3]. Na njoj su jasno i ubedlјivo govorili lјudi koji brane osnovno lјudsko pravo na slobodu izbora i to: dr Mira Sovilј, dr Jovana Stojković, dr Marko Marjanović, Snežana Terzić i Dragana Baša koja je vodila program. Na žalost, oni koji tako vatreno zastupaju stav o obaveznom vakcinisanju nisu smeli da se pojave zbog nedostatka pravih argumenata, iako je direktor Opšte bolnice Šabac obećao da će poslati predstavnike na debatu. Farmakolobisti su takođe pokušali da izvrše pritisak na upravu Kuturnog centra Šabac da ne dozvoli održavanje tribine.

Sve ovo predhodno pomenuto ubedlјivo potvrđuje sledeće činjenice vezane za farmakolobi i stanje u društvu:

 1. Neiskrenost – Farmakolobi je sklon svim vrstama laži, samo da opravda nešto što se ne može opravdati, u konkretnom slučaju prisilno vakcinisanje. Ako su tako zabrinuti za širenje zaraznih bolesti, zašto prvo ne vakcinišu lažne migrante, koji su glavni nosioci zaraznih bolesti. Isti slučaj je i sa romskom populacijom, koja se u većini i ne poziva na vakcinisanje, niti se kažnjava ako to ne učini!
 2. Strah – Zbog nedostatka pravih argumenata, predstavnici farmakolobija ne smeju da učestvuju i ne dozvolјavaju otvorene debate, odnosno sučelјavanje mišlјenja za i protiv prisilnog vakcinisanja. Iako dođe do neke debate na medijima, učesnici nisu ravnopravni, jer budu pozvani jedan predstavnik za slobodu izbora i nekoliko predstavnika farmakolobija[4].
 3. Licemerstvo – Sve više lekara ne daje svojoj deci ili unučićima vakcine, ali ne žele javno da zastupaju slobodu izbora. Vešto koriste kolegijalnost da ih ne bi prekršajno gonili, za razliku od drugih roditelјa koji plaćaju ogromne novčane kazne. Ponašanje za svaku osudu, jer svesni posledica koje izazivaju vakcine oni ćute, svoju decu štite, a za druge ne mare! Zbog toga što oni ćute, kada ne smeju da ćute, stradaju njihove kolege koje iznose istinu i bore se za slobodu izbora!
 4. Zločin bez kazne – Dok se roditelјi koji odbijaju da vakcinišu svoju decu prekršajno gone i novčano kažnjavaju, država, proizvođači vakcina i lekari koji nas ubeđuju da vakcinišemo svoju decu, oslobođeni su bile kakve odgovornosti za posledice koje iste izazivaju.
 5. Ravnodušnost – Roditelјe je obuzela neviđena apatija i lažno umirivanje savesti, zatvaranje očiju pred problemima. Umesto da se  bore i rešavaju probleme, oni ih ignorišu ili očekuju da ih neko drugi reši, i tako svojim pasivnim posmatranjem postaju pomagači farmakolobiju u zločinu nad sopstvenom decom.
Da Vas podsetimo:  Plan Zapada: Da se Srbija odrekne Kosova - zarad izbora u Americi i u EU

U ovom medijskom mraku i puzajućem totalitarizmu, u kojem farmakolobi ne bira način i sredstva da ostvari svoj krajnji cilј – uvećanje profita i smanjenje lјudske populacije, tračak svetlosti predstavlјaju časni, pošteni, porodični lјudi širom Srbije, koji poseduju znanje i pre svega hrabrost da se bore za slobodu i pravdu, koju nam i sam Ustav garantuje. Deo njih bili su gosti na pomenutoj tribini u Šapcu. Žalosno je da roditelјi koje je obuzela ravnodušnost, nisu prepoznali da se ti časni i hrabri lјudi bore i za njihovu decu i porodice. Da bi ta borba uspela, neophodno je da ih otvoreno podržimo i pridružimo se otporu zavođenja totalitarnog terora, kako informativnog, tako i zakonodavnog. Samo verom, slogom i odlučnim otporom možemo odbraniti svoju decu i svoje porodice od onih koji prete da nas unište.

Dragi roditelјi, ako vam je stalo do opstanka vaših porodica, ako vam je stalo da vašoj deci ostavite budućnost sa nadom:

Učinimo što stoji do nas, ostalo će dati Gospod!

Dana 13.12.2017. Leta Gospodnjeg.

Zabrinuti roditelјi iz Šapca (koji su organizovali navedenu tribinu) članovi udruženja “Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju“

_______________________

1] Део лекарске заклетве које је усвојена 1946. у Женеви.

[2] http://srbinaokup.info/?p=89058

[3] https://www.youtube.com/watch?v=NXB47ZMExv0

[4] https://www.youtube.com/watch?v=uvvKyAXuoDU

6 KOMENTARA

 1. Да ли ико сме да примора на вакцинацију децу РОМА, АЛБАНАЦА ИЗ
  “ПРЕШЕВСКЕ ДОЛИНЕ“, БОШЊАКА, других мањина, миграната, или да
  њиховим родитељима, /Не дај Боже!/, прете одузимањем деце?!
  Очигледно да су се о врат обесили САМО СРБСКОМ НАРОДУ, из само њима
  знаних разлога?!
  Ако одговорност за евентуалне нежељене последице примања вакцине
  не сноси произвођач, увозник, дистрибутер /Министарство здравља/ лекар
  који вакцину преписује и техничар који је убризгава у тело детета, како
  онда може бити одговоран родитељ који не дозвољава да се дете вакцинише,
  а вакцине долазе из земаља које су нас запрашиле осиромашеним уранијумом
  1999. године!
  Држава је ненадлежна за исправност вакцина и евентулане штетне последице,
  али је надлежна да кажњава родитеље високим новчаним казнама, затвором
  или одузимањем родитељског старатељства на рођену децу?!
  Ово је потпуно сулудо!
  Да ли то може у било којој земљи ЕУ???
  Не може, јер тамо вакцинација није обавезна!!!

  Драган Славнић

 2. Ти КОНЖА,да имаш савести не би се крио иза глупих измишљених имена јер би те било срамота,бранити нешто у што и сам НЕ ВЕРУЈЕШ.Ти си нарцисоидни лажов који за мали интерес оспораваш СТВАРНЕ чињенице стручних професионалаца.ТИ си усамљеник у свом оспоравању и ти оди на пусто острво,како не би заразио нас здраве .Још мислим да би можда имало користи ако одмах одеш код псхијатра.

 3. Свака част људима као докторка Стојковић, којима мрвице са трпезе индустрије вакцина нису битније од истине и Србије, и који су за њих – а пре свега за децу Србије – спремни се жртвују, јер вакцинашка мафија не прашта. Постоји брдо клиничке, медицинске и званичне евиденције о штетности обавезних вакцина, и апсолутно ништа да поткрепи пропаганду ове мафије да оне „штите“ и „спасавају животе“.

 4. Ne mogu da verujem da u XXI veku ima ovoliko zatucanih ljudi. Svi ti brizni roditelji su vakcinisani, ali su spremni da rizikuju zivote svoje i druge dece zbog izjava nekoliko narcisoidnih lekara zeljnih publiciteta i novca. Ovih pet cinjenica nisu nikakve cinjenice, vec iskrivljeno gledanje na stvari. Naravno, glediste im obiluje i rasizmom (npr. imigranti i cigani su krivi za sve – mi smo cista rasa). Znam da je ovim ljudima nemoguce bilo sta dokazati, pa makar im pokazali gomilu neosporivih dokaza. Ne mozete se pozivati na slobodu izbora, kao sto se covek bolestan od npr. kuge ne moze pozivati na slobodu kretanja, jer se na taj nacun ugrozava zdravlje drugih ljudi.
  Ako ne zelite da se vakcinisete, nadjite neko pusto ostrvo da tamo provedete ostatak zivota.

  • A zasto smatras ljude zatucanima, glupima zato sto imaju svoj stav, svoje misljenje i pravo na svoj zivot.
   Ako zivis u demokratskoj drzavi onda nesmes nikome reci da je lud, glup, zatucan, primitivan samo zato sto razmislja drugacije od tebe. Sloboda coveka na njegov izbor je osnovno i prvo pravilo demokratije.
   Ja sam vakcinisana prvim americkim vakcinama koje su dospele u SFRJ. Samo jednom, prvi poslednji put i nikad vise jer sam dozivela klinicku smrt. Od tad nisam primila ni jednu vakcinu iako putujem celom evropom cak i u vreme epidemija raznih gripa ludila viroza nikad bolesna nisam bila. Imunoloski sistem je najjaci kad se razvija prirodnim putem a ne da se u organizam nasilno ubacuju raznorazni otrovi. Vakcine i jesu otrovi na svoj nacin.

  • Ајде буди Џек, па ми дај један једини из те „гомиле неоспоривих доказа“ о корисности обавезног вакцинисања. Један једини?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime