Farsa o državnom udaru

0
895

Vucic-i-Vucicevic-620x321Farsa o državnom udaru je bila u režiji Ace Dramosera. Sve je bilo loše odigrano da se gledaocima smučilo. Tako režim ubrzano sam sebe uništava. To je jako dobro. Građani shvataju ko upravlja državom.

Poraz na prolećnim izborima je najbolji recept za Acu Dramosera i njegove pajtaše. Toga se jedino plaše.

Glumci u čitavoj ovoj tragikomičnoj farsi su bili očajni. Info Vučko je besno lajao na svakoga ko popreko pogleda njegovog Gazdu. Neša Slina je diletantski plagirao vanredno stanje kada je izveo na konferenciji za štampu specijalce u maskirnim uniformama. Nezabeleženo je u istoriji državnih udara da se neko na ovakav način obraćao javnosti. Diktator se uvek sam pojavljivao i nikakvi slinavci mu nisu potrebni. Služba je zloupotrebljena u političke svrhe i momci iz specijalnih jedinica su poniženi.

Estradni analitičari i profesori za terorizam i diletantizam su paradirali čitav dan na silikonskoj televiziji i ubeđivali su narod da se država nalazi u velikoj opasnosti.

Ko su akteri državnog udara?

List Kurir, koji je godinama bio u čoporu pasa i lajali su da se dodvore Gazdi, sve dok nisu dobili novog, moćnijeg Gazdu. Aca Rodić i neki njegov pijani bivši direktor. Da li ste videli kako izgledaju ti ljudi koji treba da izvrše državni udar?

Komedija. Nušićeva. Sumnjivo lice.

Aca Rodić liči na sreskog špijuna Aleksu Žunića. Umesto vizit karte, izdaje Kurir. Njegov pijani direktor je gosn Žika, sreski pisar koji je večito pod gasom. Neša Slina je gospodin Vića, posilni kapetana Ace Dramosera, koji juri unapređenje. Info Vučko je policijski pisar Milisav, koji zna da podvikne na praktikante i koji prljav veš drži u svojim novinama.

Zbiva se u vreme evrointegracija, u jadnoj i okupiranoj Srbiji.

Da Vas podsetimo:  Putin protiv propagande rodne ideologije: Svetogrđe i zločin protiv čovečnosti

Pojavljuje se neko Sumnjivo lice, koje treba da izvrši državni udar. Gospodin Vića donosi šifrovani telegram kapetanu Aci Dramoseru. U telegramu piše :

„ NAPREDNA DINASTIJA. PUNJENA BRAĆA. ARAPI, VODA, TRT,TRT,TRT.BRZE PRUGE, HALO,HALO, BUŠ, FARMA, PSIHO,PROFESOR, TRUĆPUĆ, PREVRAT, PANTER PANTA, KEČA, MOČVARA, SILIKONI, HAOS, POLIGRAF, AV-AV, PENZIJE, PLATE, DUM-DUM, KUM “

Šta ovo znači?

Zahvaljujem se insajderu iz kabineta predsednika Vlade, koji mi je poverljivo dostavio šta piše u telegramu, razrešili su gornjom specijalnom šifrom .

„ NASTAVI SA ZAJEBAVANJEM NARODA. PRODAJE SE TELEKOM. POTPISUJE SE IZDAJA KOSMETA. NA PROLEĆE IZBORI. POBEDA JE SIGURNA. SAMO DA KUM NE IZDA.“

Komedija se nastavlja. Kriv je zet Đoka. Tako kaže Nušić. On je sumnjivo lice. Njega treba na poligraf.

Branko Dragaš

dragas.biz

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime