Fašistički gebelsovac Ji i terorista Tači

0
1822
Hašim Tači i Hojt Ji

Ortodoksne laži u Prištini najozloglašenijih neprijatelja čovečanstva i civilizacije danas.

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Brajan Hojt Ji (Hoyt Brian Yee) i predsednik tzv. Kosova Hašim Tači, 25. oktobra u Prištini, gebelsovsko-fašistički su došli do zaključka da su “saglasni da je Kosovo lider u borbi protiv terorizma u regionu“, jer je malo albanskih terorista sa Kosova poginulo u Siriji i Iraku, samo 58 do sada, dok ih je 317 terorisalo tamo ukupno. Albanske teroriste sa Kosova, ubijene i one uhapšene u Makedoniji, dva zlikovca demokratije, čovečanstva i civilizacije nisu računali!? Ji i Tači su želeli da ta cifra albanskih terorista sa Kosova u Siriji i Iraku bude veća, bar 5000 hiljada. A zna se da je Kosovo po glavi stanovnika i broju svojih terorista u Siriji i Iraku na prvom mestu u svetu!

Terorizam, Hašim, Tači, Hoyt, Brian, Yee, Kosovo, Metohija, Srbija, Šiptari, kosovski, teroristi, OVK, UCK, UQK, Policija, rat, borba, kmnovine, km, novine, sever,
Hašim Tači pravosnažno osuđen za terorizam i ubistvo policajaca još 90-tih godina.

Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Brajan Hojt Ji, fašistički gebelsovac iznoseći laži o liderstvu Kosova protiv terorizma zanemario je ortodoksnu činjenicu američkog Stejt departmenta da je : “Oslobodilačka vojska Kosova“ odlukom i proklamacijom broj 13219 Džordža Buša još 26. juna 2001 . godine stavljena na crnu listu terorističkih organizacija!

Američki predsednik Barak Obama obavestio je kongres početkom juna 2016.g. da se produžava dejstvo sankcija protiv mnogo Albanaca i 10 njihovih organizacija sa KiM, juga Srbije i Makedonije (koje su zvanično terorističke organizacije) i koji su i dalje na crnoj listi nepoželjnih u Americi.

Američko Ministarstvo finansija 3. febrara 2016. g. je ažuriralo listu sankcija organizacijama i pojedincima iz celog sveta. Na ovoj listi se nalaze i neki funkcioneri i poslanici tzv. Skupštine Kosova. Osim toga, tu je i dalje predsednik Inicijative za Kosovo, poslanik Skupštine Kosova, Fatmir Limaj. Na crnoj listi SAD je i novi predsednik opštine Glogovac u Drenici, Ramiz Ladrovci. Naser Keljmendi, zajedno sa svojim sinovima je takođe na listi. Protiv njega se vodi sudski proces za organizovani kriminal u Bosni i Hercegovini i na Kosovu.

Da Vas podsetimo:  ISKRA u epicentru žestokog napada specijalaca na zgradu opštine u Leposaviću

Ostali poslanici Skupštine Kosova koji se nalaze na crnoj listi su Daut Haradinaj i Redžep Selimi. Tu je i Rustem Mustafa – Remi, bivši poslanik PDK. Tu je i Sami Ljuštaku, Lavdrim Mudžaheri, Haradinaj Bala, Fatmir Limaj, Isak Musliu, Jonuz Musliu, Šefćet Musliu, Azem Syla, Emruš Džemaili, Sami Ukšin…

Terorizam, Hašim, Tači, Hoyt, Brian, Yee, Kosovo, Metohija, Srbija, Šiptari, kosovski, teroristi, OVK, UCK, UQK, Policija, rat, borba, kmnovine, km, novine, sever,
Teroristi „OVK“ Sulejman Selimi i Sami Ljuštaku.

Teroristi „OVK“ Sulejman Selimi i Sami Ljuštaku.

Ji, hitlerovski fašistički gebelsovac, tvrdi i da su teroristi i trgovci ljudskim organima, terorista Tači i…. „lideri u borbi protiv terorizma i ekstremizma“ je ne samo smešno, već zločinački. Čist fašizam! Mi koji smo osetili američke terorističkofašističke bombre 1999. g. možemo slobodno da kažemo Jiu da su oni koji su srušili 11.septembra, kule bliznakinje u Njujorku, lideri u brobi protiv terorizma u Americi i široj okolini.

A ortodoksna je istina da je Amerika prva država u svetu koja je od države prerasla u državnu terorističku organizaciju i da je NATO savez državnih terorističkih organizacija i koji, ama baš nigde u svetu gde su se pojavili, nisu doneli dobro i mir. Na svakom santimetru zemljine kugle u svetu gde je došla Amerika i NATO pala je nevino prolivena krv od strane njih!

Zoran Vlašković

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime