Flavia Grosan, rumunski pulmolog: „Kovid protokol koji se primenjuje u bolnicama ubija pacijente!”

1
2307

„Rumunski pulmolog čini čuda: 100% svojih pacijenata izlečila je od Kovida“ – Pod ovim naslovom se u rumunskom dnevnom listu National upravo pojavio prilično dugačak članak koji se prodaje širom zemlje. Koja je tajna ove ženske doktorke iz Oradee? Da bi izlečila svoje pacijente, ona ne poštuje medicinski protokol koji je postao obavezan gotovo svuda. Portal Breizh-info je objavio članak koji je dostupan u nastavku a koji mi prevodimo na srpski jezik. Ne garantujemo tačnost napisanog na ovom inače poznatom francuskom portalu.

Intervju koji je objavio Nacional takođe je objavljen na mađarskom jeziku na ovoj veb stranici, koja navodi razne nove alternative u vezi sa epidemijom koju vodeći mediji odbijaju da objave. Nismo u mogućnosti da verifikujemo verodostojnost ove objave sa sajta Breizh-info, ali s druge strane možemo reći da u tekstu stoji da je intervju preveden s mađarskog na francuski odakle smo ga mi preuzeli. Evo originalnog prevodaovog intervjua preuzetog sa portala Breizh-info:

„Informativni portal national.ro upravo je objavio zanimljiv intervju u kojem nam pulmolog iz Orade objašnjava da se, odlučujući da ne uzima u obzir protokol Kovid koji je zvanično na snazi [u Rumuniji], radije oslonila na njeno iskustvo pulmologije za lečenje na tradicionalni način one svoje pacijenate koji pate od upale pluća nakon virusne infekcije – uključujući i one za koje se kaže da “pate od Kovid-a”, metode koja je dovela do impresivnog uspeha: gotovo 100% njenih pacijenata oporavilo se bez ikakve hospitalizacije. Prema ovom lekaru, zapravo trenutno primenjeni Kovid protokol ubija pacijente u bolnicama.

Dr Grogan tretira posledice infekcije virusom SARS-CoV-2 kao atipičnu upalu pluća. Takođe je rekla da bolnice prave velike greške, a zapravo je Kovid protokol taj koji ubija pacijente.

Da Vas podsetimo:  Dinar

„Kovid je upala pluća – svakako atipična, ali upala pluća – i mora se tretirati kao takva“ – rekla je ona.

„Od trenutka najave pandemije, moj cilj je bio da nijedan pacijent nije intubiran, jer je to proces koji rezultira smrću. Koristim svoje standardne tretmane lekovima koji uključuju klaritromicin, makrolidni antibiotik. U ovoj porodici postoje samo tri antibiotika: eritromicin, koji je svima poznat, azitromicin i klaritromicin. Ne volim baš azitromicin, koji je oslabljena kopija klaritromicina. Učestvovala sam u nekim vrlo zanimljivim kliničkim istraživanjima upale pluća gde sam videla moć klaritromicina koji ima moć da smanji upale kao što to ne može nijedan drugi antibiotik.”

Pulmolog ističe da prevelike doze kiseonika primenjene u bolnicama uzrokuju edem mozga, što je jedan od uzroka smrtnosti pacijenata.

S tim u vezi, rekla je sledeće:

„Iznad 80% zasićenosti, dajem svojim pacijentima samo vrlo male doze kiseonika, veličine 2-3 litra u minuti, u obliku kratkih dnevnih primena, od najviše 4 do 5 sati. Važno je znati da višak kiseonika inhibira mozak, jer generalno mozak kontroliše naše telo, a ne uređaj. Po ovom pitanju, potpuno sam se složila sa Kovid protokolom na snazi: visoke doze kiseonika koje on propisuje, veličine oko 20 litara, dovode do acidoze, uzrokujući cerebralne edeme kod pacijenata … Što, pak, prirodno dovodi do njihove smrti. “

Flavia Grosan smatra veliku grešku administracijom pacijenata sa Keletrom i kodeinom, koji mogu samo pogoršati simptome bolesti, kao veliku grešku.

„Srećom, bilo je nekoliko medicinskih sestara – onih koje smatram pravim heroinama – koje su posmatrale bolesne i upozoravale ih, savetujući im da ne progutaju Kaletru i bace lek. Nakon toga, lekari koji su dolazili na kontrolu bili su zapanjeni odsustvom dijareje i koliko su se dobro osećali. Razlog je bio taj što nisu uzimali lekove propisane protokolom. Tako su ovi negovatelji zaista spasili živote svojih pacijenata.”

Da Vas podsetimo:  Opasna reč - Jugoslavija

„Kada se koristi kodein, kašalj je blokiran, pacijent ne može da iskašlja sekrete koji nastaju u plućima i upravo ga taj sekret guši – ne krvni ugrušci, već nakupljanje krvi. Sekreta. U ovom trenutku pacijenti, kao što bi se moglo očekivati, prelaze u stanje panike, jer više ne mogu da dišu: odjednom im se daju lekovi protiv bolova i stavi respirator – odatle postoji samo božanska milost da ih spasu! “

Ova uspešna metoda i neustrašiv stav odmah su osigurali ovom pulmologu nacionalnu popularnost u Oradei. Nebrojeni mediji izveštavaju o metodi koju ona koristi. U ovom videu ona odgovara na pitanja nacionalnog kanala sa sedištem u Bukureštu, čiji novinari usvajaju prilično neprijateljski i optužujući ton prema njoj, ali lekar ostaje nepokolebljiv. Evo rezimea TV intervjua:

Ova žena pulmolog primenjuje svoj protokol. Konsultuje se na distanci i leči svoje pacijente pod pretpostavkom da imaju atipičnu upalu pluća. Na primer, izlečila je pet članova iste porodice, čija se starost kretala od 37 do 97 godina; lečenje je bilo toliko uspešno da je ova porodica već uspela da zajedno proslavi Božić. Bolesni su veoma uplašeni – kaže ona – svi žele da budu hospitalizovani, tako da se možete izlečiti ako ostanete kod kuće i uzimate lekove. Već ju je neko od kolega osudio zbog nepoštovanja propisanog protokola, ali to je ostavlja ravnodušnom, jer vidi da propisani protokol nije tačan, a da je njen protokol, s druge strane dobar – princip koji kaže da, čim se pojave prvi simptomi, čak i sa temperaturom od 37,1 °, ona stavlja svoje pacijente na klaritromicin. Iznenađuje se kada vidi da se medicinske radnike prate na televiziji kako bi uplašile stanovništvo, jer joj je od početka bilo jasno da to ima veze sa upalom pluća i da ovo zapažanje takođe mora da odredi fokus lečenja.

Da Vas podsetimo:  Loši (đaci), gori (sistem)… PISA test

Izvor: Borba za istinu

1 KOMENTAR

  1. Свака част на објави овога. По признању нашег водећег пулмолога 90% пацијената на респираторима умире. Нешто је дебело нелогично и смртоносно у протоколима које слепо следе без размишљања.
    О овоме треба што више говорити и питати се да ли би оволика смртност била иста да су ове мере примењиване против обичног грипа који је просто нестао из статистика?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime