Gde je istina

3
1538
Foto: printskrin

Vladar svetla i tame, pristiglu Koronu je držao u ,,karantinu,, kao kasnije i narod Srbije, dok nije skupio potrebne potpise za svoju nastavljajuću vladavinu.

Dok je narod Srbije držao u karantinu sakupio je nove planove ali koje i kakve…tek treba kao čerupaljku narod da oseti na svojoj koži.

Vatra pod žrtvenikom Srbije i njenog naroda, potpiruje se polako. Prvo lažima da su ponovo pod rafalom napada deca Vladara svetla i tame. Zatim obesnim divljanjem poslanika svih deklaracija, kako u odajama moći što se zove Skupština, tako i pred samim ulaznim vratima i hodnicima.

Divlje i neprimerno ponašanje pripisuje se crtama lica opozicije.

Neprimerno i sramno ponašanje je istina.

Prošle godine, član opozicije je pretio policajcu. Vrsni glumac je na protestu imao umobolni smeh, koji je ličio na umobilne krike. Prodorni opozicionar, osudjen za napad poslanice, novinarke, razvaljivanje vrata, nasilno ulaženje u prostorije gde nije dobro došao, ,,iskazani,, hrišćanin i optužen da je Ljotićevac, ponovo nasrće na jednog od poslanika. Čerupa i njega i odelo na njemu.

Gledam sve i pitam se ko su sve pratioci Vladara svetla i tame? Da li je opozicija produžena ruka vladajuće stranke?

Bilo je svega u ovoj nesrećnoj Srbiji, ali ne i opozicije koja je sve radila da zastraši narod svojim ponašanjem i da se taj rastočen narod ućuti i pusti da ga melje Vladar svetla i tame. Narod je upoznao sve metode ovog koji sa njim radi sve što radi, ali će se povući pred delima opozicije.

Vladar svetla i tame ne napada opoziciju. Gospodstveno se drži i pušta da ga opozicija napada. Ostavlja sliku pred pogubljenim narodom da je žrtva opozicije, ali će ostati na udaru samo da ,,zaštiti,, narod.

Da Vas podsetimo:  "Svi smo mi, isti!". Tačno, a po čemu ili dokle?

Ponašanje opozicije je dno primitivizma, a čelnici opozicije nisu primitivci. Sve su to školovani ljudi, ostvareni u ličnim političkim uspesima, okorišćeni od te i takve politike i kao takvi nemaju ni jedan elemenat da bi nesvesno pravili zastrašujuće greške pred narodom.

Osluškujući komentare iz naroda, užasavaju se pred ponašanjem opozicije i nalaze razumevanje i reči hvale za Vladara svetla i tame.

Teško je poverovati ali izgleda ne postoji drugi put već ovaj koji gledamo da opozicija sve to radi u korist vladajuće stranke. Da opozicija namerno nasilnički reaguje da bi narod od njih pobegao i boldirane glasove dao ovom koji ni od čega ne preza da do stopostotnih glasova ponovo dodje.

Vuk Drašković je u martovskim demonstracijama protiv Slobodana Miloševića, imao samo svoje lične interese, svoje lične ambicije, ali je ,,patriotski,, izveo te demonstracije.

Velimir Ilić je isti lični miris imao ka oktobarskim demonstracijama. Bio je na čelu kao vodja, a gurnut je u prvi plan od onih koji su imali plan zašto tad izbacuju njega  a ne sebe. I takva igra bez granica nosila je sliku ,,patriotizma,,.

Ovakvo ponašanje opozicije nije delo zbog naroda i države Srbije. Njihovo ponašanje daje sve elemente istine da se ovako ponašaju da bi vladajuća stranka bila još svetlija I svetija u narodu.

Srpski narod je okovan političkim manipulatorima. I onim iz vladavine i onim iz opozicije. Tužno ali istinito, narod je usahnuo i kao takav se više ne može izvući iz okova manipulacije. Ako je u sebi sačuvao gorušičino zrno sa željom da se oslobodi, jedini način je da promeni svoje ponašanje. 

Istina je poražavajuća, srpski narod više ne može da promeni svoje ponašanje. Kao što ni mladost prošlosti ne može da zaustavi starenje sadašnjosti. Protekla voda više se ne vraća. Sve propuštene prilike, pored srpskog naroda su prošle olako, i to olako će biti ropstvo srpskog potomstva.

Da Vas podsetimo:  Rat traje dok ne počne Zadruga

Marija Grubjašić

3 KOMENTARA

  1. Sta je kupljeno za vreme korone ?
    Za vreme epidemije, vlast je uvela vanredno stanje, suspendovala Zakon o javnim nabavkama i kupovala robu i usluge mimo zakona, u četiri oka. Dobro bi bilo da gradjani saznaju koliko novca su potrosili ministri, direktori javnih preduzeća, agencija, zavoda, ustanova i predsednici opština za razne nabavke – od toalet papira do kompjutera i urbanističkih projekata.

  2. U tekstu se ne spominje “ vanjski faktor”
    iako on ima ogromnu , po meni i odlučujuću tezinu !!!! Nismo mi tako blesavi, nametnuti su nam iz vana i lopovi i lezbejke, srbomrsci i autošovinisti!!! Narod je potpuno zbunjen, još više time što ne postoji normalna opozicija, a vladajući vladaju čineći katastrofalne štete i Drzavi i Narodu kojeg navodo pretstavljaju !

  3. Gorka i tuzna istina. Ostaje nam samo zal za tim propustenim prilikama i emigracija kao jedini trenutni spas. Da smo kao jevreji, pa da u emigraciji odrzavamo ideju Srpstva, jezik, kulturu,da se ne asimiliramo tako brzo i potpuno, i budemo slozni za dan X, kada bi se ponovo vratili i izborili za novorodjenu Srbiju…Medjutim, nas ubi nesloga, nestrpljenje i prodaja duse za sitne pare. Ono sto je vredelo u nas Srba, nazalost je sve izginulo u predhodnim ratovima. Oni koji su pretekli, njih stizu godine ili su vec pokojni. Samo Bog moze da nas spasi,ali mi Boga ne trazimo i ne molimo!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime