General osuđen na besmrtnost

24
2034
R. Mladić / skrinšot Youtube

22. novembra prošle godine po svemu nezakonita sudska instanca, poznata kao Međunarodni tribunal za bivšu Jugoslaviju (MTBJ) pročitala je presudu srpskom generalu Ratku Mladiću. Ako kažemo da je sadržina presude bila poznata unapred – to ne znači ništa. Za famoznu „međunarodnu zajednicu“ za koju MTBJ (u tekstu – haški kazamat) predstavlja olicetvorenje te zajednice, Ratko Mladić je postao zločinac već od trenutka kada je, ostajući veran vojničkoj zakletvi, pošao u odbranu svoje otadžbine, Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. On je tada, krajem juna 1991.godine, poslat u Knin kao komandant 9.korpusa JNA. Ne samo da je uspeo da deblokira kasarne JNA koje su se nalazile u rukama hrvatskih ustaša, već je prešao u aktivne ofanzivne akcije, preuzimajući kontrolu celog niza važnih objekata koji su dotle bili u rukama Hrvata.

(Uostalom, u Knin je Mladić prebačen sa Kosova na kome je rukovodio operacijom razoružanja albanskih nelegalnih formacija).

Svoju „krivicu“ on je još više pogoršao u maju 1992.godine pošto je bio imenovan za načelnika štaba i glavnokomandujućeg Drugog vojnog okruga JNA, čiji je štab bio u Sarajevu. Naravno da njegovu „krivicu“ nije pojačalo samo imenovanje, već činjenica da je Mladić pristupio formiranju redovne armije od boraca srpskih dobrovoljačkih odreda, koje su sačinjavali Srbi, koji su se usudili da „pruže bahat otpor“ (u očima „međunarodne zajednice“) zlu koje je potpuno otvoreno govorilo, pa čak i pokazivalo da mu je namera da uništi srpsko stanovništvo bivše jugoslovenske republike Bosne i Hecegovine. Tako je general Mladić postao Glavnokomandujući Armije Republike Srpske (ARS) i na toj funkciji je ostao do decembra 1996.godine.

Može da se tvrdi da je presuda Mladiću potpisana i doneta zvanično još 11.jula 1996.godine kada je „međunarodna zajednica“ koju zvanično predstavlja haški kazamat objavila nalog za hapšenje srpskog narodnog heroja.

* * *

U stvarnu ilegalu Ratko Mladić je bio prinuđen da pređe u leto 2001, pošto je uhapšen i predat Hagu Slobodan Milošević. Rukovodstvo Srbije, otvoreno prozapadno, objavilo je pravu-pravcatu hajku na Mladića. Dovoljno je reći da je njegova glava bila procenjena na1 milion evra. U oktobru 2010. za „informaciju koja bi doprinela hvatanju Mladića“ objavljeno je da će nagrada iznositi 10 miliona evra. Kolonizatori i njihove pristalice – kabadahije su uvek vrlo visoko cenili borce za slobodu i nezavisnost.

Naravno da su saborci i pristalice Generala – generali tajnih službi i specijalnih jedinica – pomagali Mladiću da izbegne neminovno hapšenje i predaju Hagu. 2006.godine otkrivena je grupa građana koji su u Beogradu napravili mrežu za podršku narodnom heroju, prinuđenom da se krije od stranih „lovaca na glave“ i srpskih kolaboracionista.

Da Vas podsetimo:  Zebem zbog današnje bespravne Srbije

Bez imalo razmišljanja, podrška pomenutih specijalnih službi je Generalu omogućila da na slobodi ostane tako dugo. Šema postupaka Mladićevih istomišljenika iz tajnih službi je bila vrlo jednostavna. Informacija o operaciji Mladićevog hapšenja (pošto bi se saznalo trenutno mesto njegovog boravka) našla bi se u medijima. Tako je General dobijao signal i zatim je neverovatnom brzinom menjao mesto na kome se krio.

Zato je još čudnija priča o njegovom hapšenju 26.maja 2011.godine.

U drugoj polovini maja 2011.godine ceo niz novina i žurnala koji izlaze na srpskom jeziku, bilo da su srpska ili strana glasila, saopštio je da je beogradska vrhuška dala „zeleno svetlo“ svim specijalnim službama za početak akcije najširih razmera u potrazi za Ratkom Mladićem. Konkretno, frankfurtski portal koji izlazi na srpskom jeziku saopštio je da će u toj akciji prvi put učestvovati i saradnici zapadnih tajnih službi.

Nekoliko neimenovanih izvora „Vesti“ saopštilo je tom portalu da se radi o najširoj mogućoj akciji na traganju za Mladićem i upisalo je dva moguća datuma u kojima će „potpuno rešenje pitanja“ Mladića biti završeno. To je bio 6. juni kada je glavni tužilac Haškog kazamata Serž Bramerc u UN imati izveštaj o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom, a drugi je bio septembar, kada će rukovodstvo EU razmatrati kandidaturu Srbije za tzv. „zbližavanje sa EU“.

Tih dana su i beogradske „Večernje novosti“ takođe napisale da će EU da razmatra kandidaturu Srbije na „zbližavanju sa EU“.

Tako je Mladić ponovo informisan da je otkriven. Zašto nije prešao na drugo mesto, kao što je činio do tada? Da li su njegove godine i bolesti odigrali svoju ulogu? Ili se našao neki „dobročinilac“ koji je nagovorio čoveka čije je zdravlje već bilo zaista vrlo narušeno (priznaćemo da postoji takva mogućnost) da se sam preda. Ali, u tom slučaju: pod kojim uslovima? Mogu da pretpostavim, čak i da tvrdim, da je došlo do izdaje u redovima Generalovih rođaka. Neko je došapnuo Generalu da ukoliko on pobegne ili upotrebi oružje (koje je imao uz sebe) – poginuće neko od njegovih najbližih rođaka. Ista sudbina bi čekala i čoveka bliskog Mladiću ukoliko on (Mladić) razglasi da je došlo do izdaje. Ratku Mladiću koji je 1994.godine preživeo ubistvo 23-godišnje ćerke Ane ostalo je da se samo pokorno složi. Drugo objašnjenje za ono što se u rano jutro 26.maja desilo u selu Lazarevu vrlo je teško naći.

Da Vas podsetimo:  Rusofobna histerija i veštačka analogija između Ukrajine i Kosova

* * *

Posle hapšenja i smeštanja Generala u haški kazamat javnost je pokušala da osniva komitete za njegovu zaštitu. Na žalost, zbog izjava predstavnika ruskog Ministarstva spoljnih poslova o tome da se ono „nada na pravedan sudski postupak“, pokušaji osnivanja takvih komiteta su, ako ništa drugo, postali mutan san, posebno kada se jedan od učesnika ruskog komiteta, poslanik Državne Dume, zakleo da će „dovesti u Moskvu Mladića živog i slobodnog“. Šta više, predstavnik Ruske Federacije u SB UN NI JEDNOM nije glasao za zatvaranje haškog kazamata, tako što se svaki put uzdržavao pri glasanju o produženju „ovlašćenja MTBJ-u“. Izuzetno negativnu ocenu čitave tridesetogodišnje pozicije ruske diplomatije o MTBJ dali su 27. marta 2013.godine poslanik K.Zatulin i pravnik međunarodnog prava A.Mezjajev.

http://www.materik.ru/institute/tv/detail.php?ID=16204

***

Važeće krivično pravo u Evropi je toliko humano da je Ratko Mladić, heroj srpskog otpora, kažnjen najvećom kaznom, pri čemu je dobio „vrlo ljudski odmerenu kaznu“, baš kao i njegov najbliži saborac i zamenik, Zdravko Tolimir, sada već pokojni.

Presuda srpskom narodnom heroju predstavlja ne samo završni pečat u dokazivanju krivice Srba koja se ničim ne može oprati, a znači krivicu Srba za otpočinjanje „najstrašnije evropske klanice posle Drugog svetskog rata“. Scenario velike predstave koja se odigravala u Hagu predstavlja ultimatum Srbima – ili da se odreknu svog oličenja časti, dostojanstva i posebnosti, kakav je Mladić i da priznaju, zajedno sa celom „međunarodnom zajednicom“ da je on „krvavi mesar, zločinac broj jedan“ jugoslovenskih ratova, ili… Uostalom, neće biti nikakvog „ili“.

U srpskim udžbenicima istorije Ratko Mladić će biti predstavljen baš kao ratni zločinac. I ukoliko zbog određenih okolnosti rukovodstvo Republike Srpske (RS) još uvek dozvoljava sebi da se glasno ne složi sa presudom haškog kazamata po predmetu građanina RS, prvog predsednika te zemlje, Radovana Karadžića, vrlo lako se moglo predvideti kako će se zvanični Beograd poneti prema situaciji sa državljaninom Srbije Ratkom Mladićem. Predsednik Aleksandar Vučić je već pozvao Srbe da «misle na budućnost»: „Današnji dan nije dan za radovanje, ni za tugovanje, već za donošenje odluke kakvu budućnost mi želimo za sebe. Pozivam stanovnike Srbije da od danas počnu da gledaju u budućnost, da misle gde će i kako živeti njihova deca, kako da se sačuvaju mir i stabilnost u regionu, kako da se otvori što više fabrika…». A predsednik RS M.Dodik pošto je doneta i objavljena presuda nije se uplašio da Generala nazove herojem: «Za srpski narod General Mladić je pravi heroj i patriota, koji je organizovao i vodio Armiju Republike Srpske i zaustavio genocid nad Srbima u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj».

Da Vas podsetimo:  Ratni bubnjevi na Baltiku

I sada ono najvažnije, glavno: 22.novembra je doneta presuda poslednjem živom lideru otpora američkom hegemonizmu u svetu. Mladić je više puta u svojim intervjuima o sebi govorio kao o doslednom borcu protiv američke diktature u svetu, bio je protiv agresivnog širenja NATO-a. U svom poslednjem obraćanju «Ruskim prijateljima» on je rekao da je rasturanje Jugoslavije napravio NATO kao svoj prvi korak svetske američke agresije čiji je konačan cilj posedovanje čitave teritorije Evroazije.

Ali on je na to upozoravao još od samog početka rata u Jugoslaviji, kada još nije bilo došlo do 24.marta 1999, kada još nisu bili dignuti u vazduh i rastureni Irak i Libija, kada avioni NATO-a još nisu bili na samo sat prilaska Moskvi.

Niste želeli da čujete, odbili ste da podržite, niste hteli da sačuvate… Sada nemojte da pričate da niste upozoravani!

Istovremeno, 22.novembra u Hagu smo videli nepobedivog srpskog heroja Ratka Mladića s istim osmehom i istim drskim karakterom, tako da je sud bio prinuđen da ga izvede iz sale. A na reveru sakoa neslomljenog generala bila je pričvršćena značka sa cvetom «Ramonda Natalia» ili «Ramonda Serbica“ – endemskog cveta koji raste samo u Srbiji. Zbog njegove neverovatne snage preživljavanja i ponovnog oživljavanja zovu ga i cvet-Feniks. On je postao simbol obnove srpske armije još u godinama Prvog svetskog rata. Tako je i General, pošto mu je pročitana presuda, preko sina Darka izjavio da će nastaviti svoju borbu za istinu o borbi srpskog naroda u poslednjim balkanskim ratovima.

***

A teza da bez Ratka Mladića u srpskoj Bosni jednostavno ne bi ostalo Srba (kao što ih je jako malo ostalo u nekada srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija) postala je već aksioma koju, izgleda, čak ni neprijatelji ne pokušavaju više da negiraju. Odsada će i ime, i rad, i reč generala Ratka Mladića živeti večito – sve dok budu živeli Srbi Republike Srpske!

Mihail Jambajev

ceopom-istina.rs / izvor : Analitički forum

24 KOMENTARA

 1. Слаб нам је то херој. Какав је то херој који се годинама крије и својим скривањем оптерећује властити народ. Онај Праљак се радије убио него да трпи неправду, иако је брзо могао да буде на слободи. Младић је само загаламио на судије, и прихватио да живи у остатак живота у затвору.

 2. Nekad mi dođe krivo što sam srbim kad vidim šta se dešava. Svojevremeno smo pevali mitske pesme o Mladiću a onda kad ga je trebalo spašavati od Haškog netribunala svi smo ćutali, sem časnih izuzetaka, kad su ga tadašnji izdajnici, ukljujući i sadašnjeg predsednika Srbije uhapsili i Hagu predali. Nije čudo što nas niko u svetu ne ceni kad nemamo samopoštovanje.

  • E, jedan od mojih sinova: prvo 27. marta kazamat, pa, drugo, prebacivanje u zemunski kazamat, a, odavde, trece, u surcinski kazamat- ovi u Surcinu bili, iskreno!, divni… A ja: dabogda im se koljeno zatrlo!- i hoce!, Gospod mjeru ispostavlja

  • Nekada su Srbi imali cast i dostojanstvo, i nisu slavili zlocince i nisu ubijali civile. A sada mozemo da lazemo sami sebe koliko hocemo, ali od istine se nikada ne pobegne. Mladic i Karadzic ce biti vecne mrlje na savesti naseg naroda,

   • Vidi se da dalje od asvalta mozak ti ne ide; prljavu „covjeku“ „dusa“ od asvalta- nasla se gubica da stavlja brnjicu, pa umjesto svinji stavila sebi: pametnija brnjica od gubice…

    • Slušaj ti Uzelac.Samo je tačno da Mladić nije lopov,čim je uzeo kamione sa švercovanim cigarama od udbinog i kosovog teroriste arkana,te podelio vojnicima na položajima,pa su mu potom za kaznu ubili dete,što je on posle čuo.Inače bio je i ostao obična komunjara,koja je dobrovoljcima naredila da skinu Srpski grb ili ti kokardu,sa šajkača.Ta Srpska vojska je mogla da razoruža celu bosnu,ali se to nije dogodilo jer je dobijao naređenja iz Beograda.A ti vidi koliko je kop uzeo para i za šta,on nije,jer je bio toliko zadojen komunizmom da je bio i ostao ograničen vojnik.Da se on pitao,Srbi bi još gore prošli.Nemoj me terati da opisujem koliko bi još Srba izginulo da ne bi Gačana,tih junaka i njima sličnih.Goražde su opkolili i trebali da uđu u njega,ali je pala naredba za povlačenje,naravno iz Beograda.Da pomenemo i onu protuvu Karadžića,koji se samo starao kako da se nakrade para da bi se kockao.Ostavi se ti i Mladića i Karadžića,tbog njih u većini mesta u bosni Srba i nema.Nemoj da potežemo i one druge priče onih što ne izlaze u javnost,nego Srbi ćute od sramote.Koga su branili titovi generali tu Srba više nema.

     • Slusam, druze Srbo! I razumem! sve sto mi zapovedas! Prihvatam! Ali ima nesto u meni sto se buni protiv tvog realiteta, a bez ovog „buni“ , i ono moje „Prihvatam!“ samo je r e a l i t e t n a formalnost, bas kao i sav tvoj r e a l i t e t! Zato se ja i Srbo, pardon: Srbo i ja i razumijemo i nerazumijemo. Verstehen, moj
      Tovarisc Srbo!?

     • Hm,hmm….zbog tih,tvojih,manijakalnih opterecanja,sa titovim generalima,komunistima,javi se u Kovin,zajedno sa Slavkom Aleksicem,i slicnim, ne titovim vojvodama,povedi i Cubrila,Gisku…pa po redu na “ pregled“…

   • О којим „цивилима“, конкретно, говори „Срђан“? Да се није мало помео, мислећи на Туђмана, Готовину, Орића и сличне? Зна ли „Срђан“ основне чињенице о Сребреници, тј. да форензички налази самог тужилаштва хашког трибунала потврђују да је прича о стрељању хиљада заробљених муслимана лаж, да никакви муслимански цивили нису били стрељани (али да су муслимани многе српске убили на најмоструозније начине), да је једина жена идентификована у масовним гробницама Српкиња, Биљана Матић, да…? Али зашто би се један другосрбијански бот замарао чињеницама?

      • Nisi mi odgovorio. Mi Drugosrbijanci, kako nas zoves, makar umemo da polemisemo, a vi valjda da vas zovem, Prvosrbijanci samo palamudite o jednom te istom. Nigde argumenata, nigde dokaza, samo mazohisticko uzivanje u sopstvenoj nesreci i bestidno nipodastavanje tudje patnje. Ako se svi vec u Gospoda kunete, kako ga se ne bojite?

       • Kaze prije nekoliko dana ovaj sto se glasi iz „daleka“, a odaziva na „srdjan“: „Mi iz Druge Srbije nikada nismo bili na vlasti“! A sada ga neko zove, kaze nesrecnik, „drugosrbijancem“; to da on jest nesto „drugo“, nije sporno; a,tek!, nije sporno da mu je „savjest“ u koju se kune negdje u gacama…

       • Провидан си, боту – говори ми о чињеницама, не подмећи савест, богобојазност, стид, само их поганиш твојим устима. Ја говорим чињенице, а ти не можеш, па уместо тога лепиш етикете, пљујеш и – за то стварно треба таленат – сам себе хвалиш. Шта друго човек може него да те жали – говњив тај ботовски посо, ето, сав си се уговњао, а ниш ниси урадео. Чињенице кажу да Срби могу само да буду поносни што у Сребреници нису муслиманима вратили зло које су им они нанели. И да је генерал Ратко Младић истински херој, који није устукнуо пред највећим злом нашег времена, оличеном у НАТОу.

        • Sta se od prostaka moze ocekivati nego prostakluk. Polupismenost se ne moze sakriti vulgarnoscu. A radikalske lazi nisu cinjenice, osim u masti vaseg gurua, svesrpske sramote Batajnickog mafijasa. Vi ste botovi, ja samo pricam za sebe, i nema vece casti nego kada te radikalska zgadija vredja. Ovu naciju ste skoro unistili vasim bescascem i nepismenim duhovnim smradom. Ne razumete rec stid, a kamoli da je imate.

       • Што се тиче доказа и аргумената, довољан је један једини, већ споменут. Конкретно, у документацији тужилаштва хашког трибунала стоји да је укупан број форензичких „случајева“ нађених у свим масовним гробницама око Сребренице 3.658, с тим што су преко 1700 тих „случајева“ насумично скупљене мале групе костију, често само једна или две, које за које и трибунал добро зна да не представљају форензички доказ посебног тела, док је нађено 1923 парова бутних костију, што јесте легитмни форензички доказ броја тела. Знајући да сами муслимани процењују да су током пробоја ка Тузли изгубили око 2000 људи, лако је закључити да је обим стрељања био врло ограничен. У стрељању су су главну улогу имали плаћеници мултинационалног 10. диверзантског одреда (Ердемовић – Хрват, Кос – Словенац итд), и не постоји евиденција у било ком облику да је било наређено од стране војног или политичког врха Српске.
        Чега ту српски народ треба да се стиди? Тога што је још једном био невероватно племенит, и није зло – преко 200 квадратних километара око Сребренице очишћено од свега српског, са преко 3000 убијених Срба, укључујићи жене, децу и старе – вратио злом?

   • Srđane,tačno da će biti mrlje,ali samo zbog stradanja Srpskog naroda,jer su sve činili da svojim ludilom,ovaj kao suludi titov vojnik a ovaj kao stari kockar,dovedu Srbe do propasti.Primer,spreman helikopter i ubačen ranjenik treba i on i drugi da idu za Beograd,nasređuje Sonja,vadi ovog ja idem u beograd,to su mi pričali svedoci.kako se mladić pojavio u srebrenici,to je opisala Biljana Plavšić.I da je sve tačno za srebrenicu,a nije,nego i to što se dogodilo i kako se dogodilo,je isto kriv Mladić,isto kao ovi sa hladnjačama sa kosova.Jer da je taj sumanuti titov obožavalac pročitao bar jednu knjigu Momira Krsmanovića,znao bi kako da postupa,a trebao ih je sve pročitati,Momir je bio direktni učesnik,sve je to već jednom preživeo.Sve bi to bilo drugačije da su vojsku vodili čisti Srpski oficiri a ne titovi.Ovo ne može niko osporiti,jer gde god su oni vodili bitke tu Srba više nema.Govorim o činjenicama,a šta će ovde komentarisati udbini i kosovi botovi u stilu maloumnih komunističkih pristalica,koji tako komentarišu kao oni iz kovina iz one ustanove to ne bi komentarisao.Zbog toga bi lično voleo kada bi ti pročitao bar knjigu našeg Momira Krsmanovića,a pogotovo TEČE KRVAVA DRINA.Ne znam koja mu je bolja od tih knjiga o drugom svetskom ratu,gde opisuje sve te događaje u kojima je bio učesnik.E,sve je te njegove knjige titov vojnik Mladić zvao neprijateljskom propagandom,pa se to u vreme njegovog tita nije smelo ni govoriti a kamo li štampati.Da je to pročitao,možda bi bio Srpski oficir,ovako je bio i ostao samo potrošna roba crvenih internacionalista,o kojima isti taj Mladić nije znao ništa.

    • Намножило се на Коренима ботова, више него правих читалаца. Шта „Србо“ зна о чињеницама у вези фамозних хладњача? Да је Наташа Кандић ископала причу из „Тимочке крими ревије“ из јуна 1999. која тад и не спомиње Шиптаре, него Курде (које је брат власника магазина шверцовао на запад), око 50 тела? Да Шиптари замењују Курде тек у другој верзији, објављеној у јуну 2001, у којој швајцарске таблице постају пећке, а нови твист је да „службена лица траже од сведока да говоре да су у камиону били Курди (а не масакрирани Шиптари са Космета)“? Да српски медији у џепу запада без икакве евиденције надувавају ову причу у „могуће“ десетине хладњача са стотинама и хиљадама тела косметских Шиптара? Да, сасвим случајно, неколико недеља потом Милошевић бива киднапован и испоручен Хагу, без да је хашки трибунал успео да нађе било какву евиденцију о злочинима над шиптарским цивилима на Космету, или било где у Србији? Да је у самом трибуналу, јула 2002. шеф „истраге“ Драган Карлеуша пред Милошевићем натеран да призна да за тела која је његова „истрага“ ископала код Батајнице и Петровог села:
     – није истраживано време смрти (жртве Немаца, комуниста, Курди из хладњаче са швајцарским регистрацијама?)
     – није утврђено откуда потичу, и не могу се везати за фамозну хладњачу
     – нису идентификована
     – да је брат власника магазинчића познат полицији као члан шверцерске банде
     – да његова истрага нема никакву евиденцију против Милошевића, чак ни потписане изјаве сведока, него само полицијски запис – такође непотписан – о изјавама непотписаних “сведока”

     Да је, дакле, сврха целе подметачине са хладњачама била да се, у недостатку стварне форензичке евиденције, створи лажна медијска фама о наводним злочинима над Шиптарским цивилима, и да Србија лакше прогута предају Милошевића Хагу. А знали су да, кад га тамо сместе, докази и неће бити неопходни…

     • Vlada cokolada, kako da nije bilo zlocina nad Siptarima!? Otkud ti to , Vlado? Jezivi zlocin: kolona Siptara i Avaksi- sve sprzeno od preko osamdedeset civila do bukvalno izgorjelog traktorskog metala; kvalitet ubijanja i uzivanja u ubijanju na nacin SAMO demokratskog Zapada… A nasi nesrecnici u uniformama spasavali su nesto jada sto ostade izmasakrirano, a jos zivo… Ni „proza u nastajanju“, Vlado, ovom d o b r u Zapada nemoze doskociti..

     • Polako sve će to doći na red,pa će mo videti šta jeste a šta nije.Koliko ti znaš je jedno,a koliko onaj koji sve to prati je drugo.šta se kome sviđa po svojim merilima je jedno,a šta je istina je drugo,a šta bi ko želeo po svojoj pameti je nešta treće.Svak priča onoliko koliko zna.A zvanično kaže načelnik KOS-a u vreme miloševića,a pri dolasku zvaničnog ministra inostranih poslova DŽejmsa Bejkera SAD, a po zvaničnoj izjavi generala KOS-A Vasiljevića,da im je dotični dao dva meseca da srede problem terorista na Kosovu,i da nakon toga sve bude čisto.General sa ostalima odlazi i to saopštava miloševiću i ovaj ga kategorički odbija,nakon čega sledi sva ludorija.Znači imala je država odobrenje da očisti naoružane arnaute,što to nisu činili e to pitajte vaše komuniste i miloševića.Ovo je zvaničan podatak,a vi možete pisati svakakve gluposti,ja opisujem činjenice.Ovde nacionalne junake Srpske nacionaliste komunisti nazivaju neprijateljima naroda,a Arnauti svijim dižu spomenike.Dok oni stvaraju tri države,komunisti u Srbiji donose zakone kako da osude Srpske nacionalne snage i da očiste Srbiju od Srba.Mi Srbi nacionalne orijentacije nemamo problem sa Hagom već sa komunistima u Srbiji,jer su nam oni naj veći neprijatelji.Srbija treba prvo da se izbori sa komunistima,a nakon toga sve ostalo je manji problem.

     • Šta Srbo zna,a možda zna malo više Milorad Ćebić na SRBIN INFO.Nataša Kandić,Sonja,Borka,Milićka su vaše komunističke CK-a učesnice rijalitija,a ne nas Srba.Ne može neki komunista da bude nekad komunista pa posle nije,već samo presvučen za novu komunjarsku prevaru.Vidim skačete na istine,al po zadatku.Platu primate,a ništa drugo ne radite,pa vam krivo kad neupućene uputim gde šta piše,e to vas mnogo izluđuje.Fukara je uvek bila fukara.Hajde ujutru kad ustanete stanite pred ogledalo i pitajte sebe šta vidite,a ja ću posle videti po vašim napadima znati šta ste videli,naravno i napisaću.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime