Glasanje

0
1029

Dobijam sledeće poruke.

dragas„Sviđa mi se Vaš politički i ekonomski program. Imam poverenje u Vas. Nisam izlazio na izbore. Na sledeće izbore izlazim i glasam za –VAS!“

Greška! Velika! Ne glasate za mene. Glasate za sebe. Glasate za – NAS! NAS – vas i sve nas.

Moramo da ispravimo ovu veliku grešku. Koja je posledica pogrešne politike. Kada smo glasali za političira. Koji su nas neprekidno obmanjibvali i varali. Zbog toga smo i propali. To političko vreme je prošlost. Nova politička ideja je da ne glasamo više za političare. Nego glasamo za – NAS. Glasate za sebe, vašu porodicu, vaše prijatelje i za našu zajednicu. Koja se uspostavlja na novim društvenim principa. Za koje se sada borimo. Javni radnici moraju da budu u službi građana. Neki javni radnik samo kratko vreme. Po mogućnosti što kraće.

Želimo da izgradimo politiku bez profesionalnih političara. Ova nova politička ideja u suštini ruši dosadašnju totalitarnu politiku. Koja je služila da nas Kurta i Murta lažu, kradu i stalno jašu. Gradimo politiku bez Kurte i bez Murte. Gradimo politiku za dobrobit svih NAS. Srbije, Srba i svih građana Srbije. Bez obzira na nacionalnu, rasnu i versku pripadnost. Ovo je naša zajednička kuća. I svi radimo samo za – NAS!

Javno delujem trideset godina. I nisam se nikada profesionalno bavio politikom. Zato što su se političari bavili isključivo samo sobom. Nisu hteli da rade za – NAS. Građani su im verovali i nasedali su na njihove podle prevare. Svaki put na isti način. Moje ideju su odbacivali, jer su bile usmerene za NAS. Građani su tražili Vođe, Lidere i Firere. Zato smo dobili siromaštvo, robovanje i bedu. Sada građani više nemaju velikog izbora. Saterani su do zida plača i jada.

Da Vas podsetimo:  TRANSHUMANIZAM

Ludi i gramzivi politički ološ nam rasprodaje našu kuću. Danas građani sve više počinju da shvataju da moramo da se borimo samo za –NAS! Podvlačim, za sve vas koji mi pišete i koji me podržavate, za sve one koji će nam se priključiti, ne radimo ovo za mene, nego za –NAS! Zašto bi neko više voleo Srbiju od NAS?

Meni je tu odmah nešto sumnjivo. Ne trebaju nam ti profesionalni nacionalisti. Primitivni, potkupljivi, neznalice i lenjivci. Zašto njima da predamo Srbiju na upravljanje? Tu grešku više nikada ne smemo da ponovimo. Nama trebaju rodoljubi. Oni koji vole Srbiju iz srca i bez uslovljavanja. Oni koji od Srbije ništa ne traže. Oni koji sebe Srbiji daju. Rodoljubi svojim delima pokazuju ljubav prema Srbiji.

Izborio sam se, svojim dugogodišnjim javnim radom, da iznosim ono što i vi mislite. To se zove – DUH VREMENA. Čini nam se da neko izgovara naše misli. Čini nam se da neko izgovara naše reči. To nisu moje misli, to su misli umnih ljudi našeg doba. Pripala mi je samo čast i privilegija da ih prvi izgovaram. I ništa više. Ako prihvatite ovu novu našu političku ideju, onda sigurno pobeđujemo. Imamo poverenje, jer verujete u sebe. Imamo ljude, jer aktivno učestvujete u političkom odlučivanju.

Imamo znanje, jer biramo najumnije između nas. Imamo cilj, jer radimo za – NAS! I sve je vrlo jednostavno. Glasate za – NAS! Zato ne pitamo – šta nam je Srbija dala. Pravo pitanje je – šta mi dajemo Srbiji. I to nas razlikuje od drugih. Tako neka i ostane.

ZA SPAS SRBIJE!

EKONOMSKI POKRET

Da Vas podsetimo:  Ustanak

Branko Dragaš

www.dragas.biz

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime