Glodari istorije

1
712
Bećir Vuković / Foto: printscreen (in4s.net)

Krađa vizantijske i srpske istorije i kulture traje od pamtivijeka, i osnova je i svih novijih balkanskih falsifikata.

Aja Sofija – sveta Sofija – Crkva Svete mudrosti – Logosa, posvećena drugoj osobi Svetog Trojstva, podignuta za drugi Hristov dolazak, pretvorena je u – džamiju. Od tada, do danas, pljačkaju se i kradu mitovi, istorija, jezik, krade se cijela kultura. (Svi zapadni muzeji deponije su opljačkane kulture).

Lažu, da je Skadar stara prestonica Albanije. I, danas, u Muzeju u Skadru, čuva se stari srpski kovani novac. Često idem u Skadar, i svaki put svratim da opet vidim – moj kovani novac.

Na ulazu u Trvrđavu, sa pamtikamenom srasla mlada Gojkovica, kroz zid, još doji svoje čedo.

Pesnici Ljubiša Simić iz Frankfurta, i Novica Sovrlić sa Kosova, nakon „Dana Njegoševih“, posjetili su Skadar, i napojili se starom srpskom istorijom. I, fotografisali nečuvene i neviđene prizore, kakve ne sretamo u civilizovanom svijetu. Zatekli su stado koza na ispaši u Trvđavi. Takvog primitivizama nećemo zateći pod kapom nebesnom. Sa druge strane, taj prizor kazuje i nešto drugo. Da Albanci drže da je Skadar njihov grad, drukčije bi se prema njemu odnosili, i ne bi stoku u njega ugonili.

Strašna slika: turisti plaćaju ulaznicu da bi gledali kako koze pasu po muzeju. Pred tom slikom postideo bi se i Markesov magični realizam.

Šta je Skadar na Bojani, i dokle seže njegov korijen, samo Svedržitelj ima u svom notesu zapisano. Korijen Skadra, i do Troje doseže. Skadar je velika Kapija u istoriji Balkana. Škreljiji samo grickaju u tmelje preslavnog Skadra.

Balkan nikad nije funkcionisao po principu spojenih sudova (a, Srbi su najmanje dva puta spajali te sudove svojom krvlju), dva puta ga oslobađali, i isto toliko puta zidali svoju grobnicu. Srbi su slomili dva carstva, i oslobodili Balkan.

Da Vas podsetimo:  Izmišljanje neprijatelja u liku brata svog

Srbija je oslobodila Albaniju od Turske. Srbija je 1912, oslobodila Albaniju od Turske, da bi na Konferenciji u Londonu, prvi put u istoriji, postala državom.

Istog dana kad su oslobodili Albaniju – Albanci su Srbe proglasili neprijateljima. (Oslobodite ga od neprijatelja, da bi vas proglasili neprijateljem). Nešto slično istorija ljudskog roda ne bilježi.

Prvi Balkanski rat jeste – prvi, i pravi oslobodilački rat na Balkanu – revolucija, kakvu Evropa ne poznaje.

Bez imalo stida, Albanci u Skupštini Crne Gore, kradu Skadar iz srpske istorije. Crnogorci u Skupštini Crne Gore, nijesu ni zuba obijeljeli na ovu laž izvjesnog Škreljija (zaduženog u depeesu za skidanje imuniteta DF poslanicima). Ali, i kako bi zuba obijeljeli kad su ga baš oni nagovorili da tako besedi. Sa druge strane, Škrelja i družina, stvarali su ovu Crnu Goru, pa sada, sa kamatom naplaćuju.

Da li Crnogorci iz depeesa, i liberala, znaju koliko je Crnogoraca izginulo na Skadru. Crnogorci su Skadar oslobodili od Turaka. Dakle, i Crna Gora je stvorila Albaniju.

Očekujemo, da će neki iks Škrelji, i ipsilon Tači, i cet Dritani, ukoro naučavati, kako je i Konstantinopolj, bivša prestonica Albanije. Kad bi im moglo biti, i Prizren bi kroz koju godinu proglasili starim albanskim gradom.

U centru Skoplja, preko Vardara, još stoji Dušanov most, koji je davno preimenovan. U stvari, njegovo ime prekriženo je Ustavom iz 1974.

Na bilo kojoj tački mape Balkana, sve je falsifikat do falsifikata.

Crnogorci su, čak, vojevali i sa Vizantijom. Ako ovako nastave, istorija Crne Gore, jednog jutra počeće iz Edena. A, iz Raja, nastaviće marš prema Velikom Prasku.

I, da završimo sa instančanim „morolnim sluhom“, Radula od Mojkovca, koji na kongresu depeesa, nije bio čak ni na gornjim tribinama u Bemaks areni. Radule, nadžidžan metaforma ko medaljama, izjasnio se kojem klanu depees pripada. Fali se, Radule, po Skupštini, kako je bio dobar đak, i da je studirao srpsko – hrvatski jezik. Koji, sada, ne priznaje, ne hajući za diplomu. Elem, naučava Radule, da u Crnoj Gori postoji samo crnogorski jezik, a, sve ostalo je – politikanstvo. Eto, šta je za Radula politikanstvo. O, Radule, mani se, bolan, logike, metafora, i jezika… Poteža je to škola.

Da Vas podsetimo:  Srbija na tamnoj strani evropskog meseca
Bećir Vuković
Izvor: in4s.net

1 KOMENTAR

  1. Najveci glodari srpske istorije su upravo Srbi koji nam podvaljuju zapadnjacke i svetske falsifikate.
    Zasto da nas cude albanci i crnogorci, imamo svojih prodanih istoricara i falsifikatora previse, sami smo sebi najveci glodari i izdajnici, prodane duse i sluge krivotvorinama zapadnjacke jeresi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime