Gola je i besramna tvoja izdaja, Aleksandre Vučiću

7
1865
Foto: pixabay

Gola je i besramna tvoja izdaja Kosova i Metohije, Aleksandre Vučiću, no još je besramnije kako s lakoćom govoriš o tome plivajući na talasu opravdanja za nepočinstva koja si učinio prema Srbiji, ubeđen da se svi do jednoga ispovedamo Vulinovoj tetki i pričešćujemo sendvičima!

Veliš da je Srbija umnogome pogrešnim potezima stavila pečat na kosovsku nezavisnot, je li?!

Više se i ne libiš da pomeneš nezavinost onoga u šta si se zaklinjao da nikada neće biti ništa do Srbija, ništa do ono što jeste- od Gospoda darivano narodu da tu traje doveka gde god postojao u trenutku!

Nemaš više dilemu koju si imao onih godina kada si se borio protiv “žute” pošasti, zaklinjući se da ćeš potirati sve što su učinili na štetu zavetne svetinje, samo li se dohvatiš vlasti.

I dohvatio si se, dograbio je, okovao ko robinju pa se očas premetnuo u Judu koja 20 srebrnjaka želi da predstavi kao višak u budžetu a nikako kao manjak u duši, časti, moralu, zavetu, obavezi da ne pomisliš kako je Srbiji moguće trajati bez Kosova i Metohije, vrtlaru Getsemanske nerodije!

Vajkajući se kako odvažno nosiš svoj krst izdao si onaj na Golgoti, prokazao si Hrista, pristao si da za naprstak vlasti budeš farisej zaista najskupljoj srpskoj reči izgovarajući je već toliko jeftino i mireći se sa sudbinom kojoj si kumovao kao da je reč o livadi kojom tuđi kosci grabe pa je samim tim i njihova!

Ti si ih, Aleksandre Vučiću, pozvao na mobu da satru mirisne otkose, ti si im dao kose i vodijere, ti si poslao svoje čauše da ih nahrane i napoje pa sad kada su kosci došli po dnevnicu nudiš sve od Ibra do Drima, jer ako naša goveda tamo ne pasu biće i da nije naše, je li?!

Da Vas podsetimo:  Vučićev lobi u Ruskoj Federaciji podriva poziciju Ruske Federacije i u tome prevazilazi čak i Zapad i Albance

Sve što je ona prethodna pošast učinila mogao si da potreš, morao si da potreš, obećavao si da ćeš ali izdaja je bila cena koju si pogodio kao najobičniji nadničar na svojoj zemlji da je učiniš tuđom, da slažeš kako na te njive nisu rađale stoleća Srbije, kako setve nisu bile molebanske a žetve liturgijske!

Da, svako je slovo o Kosovu i Metohiji reč o veri, vrtlaru, jer vera nije samo slovo o kamenoj svetinji već o onima koji su padali braneći ih da ostanu za nas, od nas za sledeće, verujući da se ima za šta postradati dok god se Srbija toga ne odriče!

Kosovo i Metohija je, nečoveče, slovo o trajanju jednog naroda koji se nije plašio stradanja znajući da će živeti doveka dok god mu je te svete stope i nemanjićkog metoha!

Kosovom i Metohijom se Srbija napaja žive vode, suštinom postojanja, poslenjim udahom Hrista ovozemaljskog i Hrista vaskrslog da bi mi imali gde doveka vaskrsavati, znaš li to?!

Živi smo tamo gde nam duša živi, gde je svako ognjište- tamjanište, gde je svaki temelj Samodreža, gde je svaki dimnjak zvonik, gde se smrkava da bi svanulo a ne gde sviće da bi se smrkavalo.

Trajaćemo, Aleksandre Vučići i bez Kosova i Metohije ali misliš li da ćemo postojati?!

Odlično znaš da nećemo jer može se živeti i kao senka bez čoveka ali može li se kao čovek bez senke, a Kosovo i Metohija je naša sen opisana oko nas od samih anđela, a ti pred đavolom spuštaš krst boreći se da rasksrtio s mitovima stvarajući mit da će nas budućnost želeti kao siročad prošlosti!

Ništa u vezi s Kosovom i Metohijom nije mit, Vučiću, i jedino što dole jeste nezavisno je sudbina postojanja ove svete države!

Da Vas podsetimo:  Godišnjica prve ljudske žrtve od covid-19: 4.900 života kasnije

Nezavisno od bilo čega postojaće dok god joj je Kosova i Metohije, dok zna da je i na krstu ali da je raspeta od postanja do večnosti a ne kao onaj razbojnik nepokajni.

Nije tvoje, Aleksandre Vučiću, da zbrajaš kakve greške i razrezuješ jesu li dovoljne da se pomirimo s nemirljivim, već da nikada ne dozvoliš grešku iz koje će se zbrajati koliko je bilo naroda koji je trajao ali se odrekao postojanja!

Ne kiti se izdajom- voštanica koju raspiruješ nije svetlo budućnosti već plamen za upokojenje Srbije!

Možeš lagati doveka kako si sačinio novu Noevu barku, ali ako je u boci da li plovi ili tek bije o stranice dok je belosvetska fukara predaje iz ruke u ruku ko nepovratnu ambalažu…

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

7 KOMENTARA

 1. VUČIĆ ČUDO
  Za vreme vladavine Aleksandra Vučića desio se najveći egzodus Srba posle komunističe 1941. godine. Vučić je izvršio i neviđenu pljačku Srbije, koja nije zapamćena u srpskoj istoriji. Zatim je (tajno) izvršio izdaju Srbije i potpisao je Briselski sporazum dana: 30. juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta i predao Kosovo Albancima. Na kraju Vučić je napravio najveće zlo, on je rasprodao potpuno Srbiju. Prodao je sve znamenitosti Srbije, prirodna odnosno narodna dobra i to mahom u četiri oka. Vučić je otvorio preko 100 firmi u Srbiji a nijedna nije Srpska. Srbi danas nemaju više ništa svoje u Srbiji, i pretvoreni su u obespravljeno radničko roblje. Žive sa najnižim standardom u Evropi…
  Vučić je stvorio potpuno anarhiju u Srbiji, uzurpirao je sve medije u Srbiji i zabranio javnu reč i istinu. Pazite da ne pobegne…. Hvala…
  P.Sajdžo 2019. Bgd.

 2. VUČIĆ ČUDO
  Za vreme vladavine Aleksandra Vučića desio se najveći egzodus Srba posle komunističe 1941. godine. Vučić je izvršio i neviđenu pljačku Srbije, koja nije zapamćena u srpskoj istoriji. Zatim je (tajno) izvršio izdaju Srbije i potpisao je Briselski sporazum dana: 30. juna 2015. godine u 22 časa i 54 minuta i predao Kosovo Albancima. Na kraju Vučić je napravio najveće zlo, on je rasprodao potpuno Srbiju. Prodao je sve znamenitosti Srbije, prirodna odnosno narodna dobra i to mahom u četiri oka. Vučić je otvorio preko 100 firmi u Srbiji a nijedna nije Srpska. Srbi danas nemaju više ništa svoje u Srbiji, i pretvoreni su u obespravljeno radničko roblje. Žive sa najnižim standardom u Evropi…
  Vučić je stvorio potpuno anarhiju u Srbiji, uzurpirao je sve medije u Srbiji i zabranio javnu reč i istinu. Pazite da ne pobegne…. Hvala…
  P.Sajdžo 2019. Bgd.

 3. VUČIĆ PARNJAČA GARNJAČA

  Zbog recidiva komunizma Srbi su postali jedan nepatriotski i nedržavotvoran narod i zbog toga su izgubili svoju zemlju. Jednostavno, Srbi više vole jednu personu nego celu državu. Pa su za vođu izabrali (sličnog sebi) Aleksandra Vučića, koji je jedva dočekao da stane na tron i da uništi Srbiju kao nacionalnu zemlju. Odmah se sastao i sa instruktorima u Evropi, koji su ga uputili kako najbrže da uništi Srbiju. I pored niza problema koje je Srbija već imala, Vučić nije gubio vreme već je napravio i kombinaciju, dok uništava državu da dobro puni i svoje džepove. U tu svrhu on je stvorio i čitav lanac pljačkaša koji svi rade pod njegovim patronatom. Srbiju je uništio tako što ju je celu prodao, opljačkao i izdao. Rasprodaju i pljačku je obavljao pod geslom: „Dovođenje stranih investitora“, dok je izdaju izvršio tajno u Briselu. Za Srbe je briselska izdaja potpuna tajna. Vučić je ovo sve timski radio uz veliku podršku medija, čiji je jedini cilj da sakriju istinu od srpskog naroda. U Evropi ga dobro poznaju kao njihovog ljigavog podanika i velikog srpskog izdajnika. Iz tih razloga Vučić je postao dvoličan, Evropi je bio vrlo ponizan i darežljiv, dok je u Srbiji pravi diktator. Sve te njegove mane Evropa je umela znalački da iskoristi, i na kraju ga je šutnula. Srbija će zbog Vučićeve pohlepe ostati i bez Evrope, i bez Kosova, i opljačkana i potpuno uništena. A srpski narod samo zbog mentalnog sklopa ne ume da apstinira, već i dalje podržava Vučića, što ovom daje podršku da dokrajiči započeto. Na žalost sve je „uspeo“…

  Što se mene tiče ja sam pomenuo samo tri Vučićeva zla, a ima ih na stotine. U Srbiji nema suda koji treba da sankcioniše ovo uništenje Srbije. Najblaža forma bi bila doživotna Zabela…

  Na kraju da kažem! Komunizam je vratio Srbe u kameno doba…
  Ja pozdravljam sve patriote Srbije…

  Piše: Sajdzo Bogutovac.

  • DIPLOMSKI RAD VUČIĆA

   Umesto da razvija Srbiju kao državu i da podiže standard naroda Vučić je radio suprotno. Reč je o Kosovu.
   Mi Srbi dobro znamo da je Aleksandar Vučić trčao u Brisel da pregovara o statusu Kosova i Metohije. Kakve je rezultate u tim pregovorima postigao svi vidimo. Taj ozmišljeni problem oko Kosova on je jednostavno rešio predajom Kosova Albancima. Naravno da ga niko nije bio po ušima da to uradi.

   Tamo je krišom dobio i skriptu za njegov diplomski rad a tema je bila, Kosovo kao država. Po povratku u Srbiju on je prilegao na rad i postupno ali „uspešno“ je stvarao Kosovsku državu od samog temelja pa sve do završetka. Kad je sve završio zafalio mu je samo jedan pečat na jednoj skipti i tu je izbio čitav problem. Srbi drže taj pečat i neće da mu dozvole da overi još taj jedan dokumenat. I sad traži overu kako bi odmah otrčao u Brisel i pohvalio se na uspešno izvršenom zadatku. Međutim merkelova mu je odmah saopštila da je to ništavno bez tog pečata, ali sa šajkačom. Sa tim pečatom on mora da kruniše i taj „mukotrpan rad“.

   Tako nam naš dragi Vučić upade u još težu psihološku depresiju, ali nastavi da lupeta. I odmah posle toga reče: “Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno”, ali nije rekao da je on izgubio Kosovo. O Briselskim obećanjima Srbi još ništa neznaju. Ali ide dan Vidovdan…

   Što se tiče Albanaca oni su vrlo zadovoljni stvorenom državom i kažu: „Poklonu se zubi ne gledaju“ Oni sada mirno sede skrštenih ruku i nogu i čekaju na srpskog izdajnika da sam overi taj svoj diplomski rad. Ali on je jedan sumanuti, drski obmanjivač i lažov koji širi stalnu paniku i strah među Srbima. Zato mu nije ni teško da sam prizna kosovsku nezavisnost, potom da kaže da je to srpski narod uradio. To je ono: „Kad je bal nek’ je bal“…

   Na kraju vi kratkovidi što više brinete o Vučiću nego o Srbiji izvolite na start, ali stići će vas pravda i istina i tada ćemo se pogledati u oči…
   Nažalost Srbija će biti uništena…

   Toliko.

   P:Slavko Jakovljević
   iz Bogutovca.

 4. Brate Putine Srbiju vode izdajnici i plaćenici zapada protiv volje celog srpskog naroda to moraš da znaš.Tako velike ucene i pritiske eu i amera doživljavaju samo najbednije kolonije kao šta je Srbije sa ovim stranim plaćenicima na čelu.Veliki Vučićevi prijatelji i neprijatelji srpskog naroda i Srbije i dalje uništavaju Srbiju svim sredstvima dok ih Vučić poštuje i sluša baš kao svaki izdajnik i kvisling: https://net.hr/danas/svijet/americki-plan-za-srbiju-i-kosovo-pred-vucica-je-postavljen-ultimatum-je-li-ovo-rjesenje-za-hrvatsko-susjedstvo/
  Nemci veliki Vučićevi prijatelji i neprijatelji Srbije i Srba pokrovitelji i gazde NDH i ove nove neonacističke Hrvatske pljulju po srpskim žrtvama klanim od njihovih slugu Hrvata. No Vučić tvrdi to su nam prijatelji: https://net.hr/danas/svijet/srbi-bijesni-na-njemackog-povjesnicara-zbog-tvrdnji-o-jasenovcu-kaze-da-nije-bilo-genocida-a-mi-mu-dajemo-nagrade/
  U novoj i lepoj neonacističkoj Hrvatskoj ništa se ne menja osim što ustaštvo i fašizam jača a podržava ih cela katoličko-protestanska eu zajedno s amerima. Otvoreno podržavaju ustaše i nacizam ali stalno prete i ucenjuju Srbe to su Vučićevi veliki prijatelji: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/SRAMOTA-Spomenik-oslobodenja-isaran-ustaskim-simbolima-gradom-odjekivali-Za-dom-spremni-i-ustase?meta_refresh=true
  Večernji list kao jedne od ustaških novina pokušavaju umanjiti nacizam nazivajući ga incidentom, ne nije to incident nego bolesna nacije koju kao i šiftare i bošnjake hrani i potiče eu i ameri u mržnji protiv svega srpskog i pravoslavnog. Srbi probudite se predugo spavate: https://www.vecernji.hr/vijesti/incident-u-zagrebu-maturanti-vikali-za-dom-spremni-i-nosili-sporne-majice-1247131
  Mlade nade neonacističke i katoličko-protestanske eu i amerike su upravo mlade ustaše i nacisti iz Hrvatske, Ukrajine, Bosne, Kosova, Albanije itd: https://net.hr/danas/hrvatska/maturanti-isarali-spomenik-ustaskim-grafitima-isaran-spomenik-oslobodenju-rijeke-obersnel-kaze-da-to-nije-slucajno/
  Ustaše ti hrvatski nacisti i fašisti skaču na istinu kako su klali nedužnu srpsku decu i to nazivaju provokacijom dok ih podržavaju Vučićeva prijateljska eu i ameri. Umesto da se Bogu pomole koljači i dalje ustašuju: https://net.hr/danas/hrvatska/nova-provokacija-srpskog-sefa-diplomacije-hrvatskoj-cu-poslati-imena-i-prezimena-20-000-djece-ubijene-u-jasenovcu-i-drugim-logorima/
  Ustaše su uvek imali i svoje muslimane koje je Pavelić zvao braćom koljačima Srba i tu se ništa nije promenilo muslimani uz ustaše uveK: https://net.hr/danas/hrvatska/ustasevanje-mu-se-obilo-o-glavu-hasanbegovic-primio-ponizavajuc-udarac-zidova-u-bih/
  Klasiću nije to „neki u Hrvatskoj“ već većina u Hrvatskoj, katoličko-protestanskoj eu i ameri u većini otvorene podržavaju ustaše, fašizam i nacizam ko to ne vidi jasno taj je slep: https://net.hr/danas/hrvatska/komentar-hrvoja-klasica-zasto-neki-u-hrvatskoj-imaju-potrebu-uljepsavati-ulogu-hitlerovih-saveznika-pa-to-bi-bilo-pitanje-za-psihijatre/
  Milorad Dodik je jedini Srbin vođa koji barem delomično sme da iznese istinu, no treba reći cela privremeno okupirana Republika Srpska Krajina bila je Srpska kao i neki delovi Hrvatske oko Belovara,Koprivnice, Žumberak, i Marča sa pounijaćenim i pokatoličenim Srbima baš kao i srpski Dubrovnik. Sve to mi Srbi moramo vratiti kad krene ofenziva istočnih zemalja na zapad. Tad se mora vratiti vekovni dug hrvvatima za klanje Srba u tri rata i između toga. Hrvat ne sme ostati jer to je genocidni koljač, mrzitelj i fašista, svet treba osloboditi tog semena zla za sva vremena. Već beže iz hrvatske a vreme teče ti što pobegnu možda prežive: https://net.hr/danas/svijet/sramotne-poruke-iz-rs-a-zapadna-slavonija-uvijek-je-bila-srpska-od-toga-ne-treba-bjezati-bljesak-je-iskoristen-za-etnicko-ciscenje/
  Ovako ustaška NDH sudi svojim koljačima koje podržava eu i ameri, Vučićevi prijatelji koji nikad reči nisu prigovorili Hrvatskoj kao i fašističkoj Ukrajini : https://www.telegram.hr/politika-kriminal/sto-vise-reci-o-hrvatskim-presudama-sud-u-pakracu-odbio-je-pravomocno-osudenim-ratnim-zlocincima-naplatiti-odstetu-za-zrtve/
  Ako se i pojavi koji amerikanac koji govori istinu o zločinima zapada nad Srbima onda je tu izdajnik i strani plaćenik Vučić da kaže da laže: https://www.a1info.net/americki-profesor-poslao-jasnu-poruku-srbiji-unistavaju-vam-ciljano-porodicu-kao-instituciju-evo-zbog-cegavideo/
  Ovako to rade u nacističkoj Hrvatskoj uz odobravanje fašističke eu: https://www.telegram.hr/politika-kriminal/sutkinja-koja-je-oslobodila-thompsona-cijeni-pravdu-baku-koja-je-prodavala-sir-poslala-je-u-zatvor/
  Vučićevoj eu je ponos naonacistička i ustaška Hrvatska a Vučić kao njihov sluga ne dozvoljava da istina o zločinima Hrvata nad Srbima izađe na svetlost dana. A kamo li da istinu šalje svaki dan širom sveta kao što ustaše svaki dan blate Srbe, Srbiju u Republiku Srpsku po celom svetu a izdajnici u vrhu vlasti Srbije ćute: https://net.hr/danas/hrvatska/sud-kaze-da-nije-poticao-mrznju-thompson-osloboden-optuzbi-zbog-pozdrava-za-dom-spremni/
  Svi u vladi nacističke Hrvatske svakodnevno umanjuju broj Srba koje su klali i ubijali a Vučić i izdajnici u Srbiji im pomažu medijskim mrakom i cenzurom istine. Gde mu je dogovor o ne spominjanju razlika koji Hrvati nisu poštivali niti pet minuta dok on kroti Srbiju i sakriva istinu o ustaškim zločinima i zločincima.: http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/SUKOB-OKO-JASENOVCA-Predsjednica-Kome-smeta-istina-Obersnel-Istina-je-odavno-poznata?meta_refresh=true
  Cvet mladosti ponos Hrvatske i EU odgaja se u mržnji ustaštvu i fašizmu Srbi probudite se: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Bili-smo-na-koncertu-Marka-Perkovica-Thompsona-u-Kostreni.-Evo-kako-je-bilo-i-koga-smo-sve-vidjeli?meta_refresh=true
  Kod ustaša rvata ni koncert ne može biti normalan bez ustašije i njihovog znakovlja na ponos eu i ndh: https://www.express.hr/ekonomix/na-ultri-potrose-7300-prosjecnih-godisnjih-hrvatskih-placa-15567
  I na kraju Srbi nestaju iz privremeno okupirane Republike Srpske Krajine i ostatka Hrvatske klani i ubijani u sva tri rata sveli su se sa 48% to piše u starom gospodarskom listu pisali hrvati i da se proveriti. Na današnjih oko 3% staraca. Pokatličavanje i pohrvaćivanje u punom je jeku a izdajnička vlast u Srbiji ćuti. Dok Hrvati svakodnevno lažima zasipaju ceo svet izdajnička klika u Srbiji ne dozvoljava da se govori o zločinima Hrvata nad Srbima. I to će biti tako dog god mi Srbi nemamo državu a ova Srbija zemlja svih i svakoga to nije. Najsvežiji javni primer pokatoličavanja i pohrvaćivanja Srba je Jovica iz šoa ljubav je na selu. Jovica je postao Josip i Hrvat mada ga majka Smilja ponekad nazove i Jovica uz Josip. Takvih slučajeva puna je Hrvatska ali šta to briga izdajnike na vlasti u ustaškom Beogradu? Srbi nestaju i i nestat će iz Krajine, pola Bosne, Srpske Crne Gore i Stare Južne Srbije (Makedonije) Izdajnici u Beogradu ćute i guše svaki otpor i istinu Srba: http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=415&cl=32 , http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=412&cl=35
  Širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima, među sobom srpskim rodoljubima i gde god stignete.Srbija je u medijskom mraku i blokadi.

 5. A.V. I ANA nisu autohtoni Srbi iz Srbije zato i ne znaju sta Kosovo i Metohija znaci svakom Srbinu pravoslavnom. Njih dvoje nit su Srbi nit su pravoslavni pa kako mogu znati da im niko nije dao mandat da poklanjaju tudje, oni su poslusne sluge zapada, janicari 21. veka, njih tvoje su dvojac kakvo istorija ne pamti. Ne postoji rec kojom se mogu opisati zato sto nisu ljudi sa dusom i prosvetljenim umom.
  Misljenje medjunarodnog suda pravde ne obavezuje nema vaznost isto kao i Briselski sporazum koji bi mozda imao politicku tezinu da je Srbija ravnopravna clanica EU.
  Ovako zapad samo trazi nas potpis a kad izdajnici to urade sledi njima i nama opelo, ono Vecnaja pamjad!
  Jer sustina predpristupnih pregovora i jeste naterati Srbiju da preda juznu pokrajinu pa je sutnuti u corsokak dok se medjusobno ne istrebimo podeljeni na izdajnike i patriote, Srbe iz Srbije i dosljake iz okruzenja, uspesne i neuspesne, bogate i siromasne.
  Sve je stvar covekovog shvatanja a predsednik vec mesecima ispira mozak narodu namecicu mu krivicu za sta nije kriv ispostavljajuci mu racun da plati sta nije jeo.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime