Gospođa Roza 2 decenije čisti centar Novog Sada, gest jednog frizera usrećio je Šiškicu i izazvao oduševljenje svih

0
37
foto:Printscreen

Novosađani su iznenadili teta Rozu, radnicu Gradske čistoće i diskretnu heroinu, koja punih 17 godina brine o njihovom gradu. Roza od 2004. godine vodi računa o centru Novog Sada, o čistoći njegovih ulica i time tiho, gotovo neprimetno brine o higijeni svojih sugrađana.

Da taj njen skoro dvodecenijski trud ne prođe neprimetno, potrudili su se isti ti sugrađani koji su uočili šta je Roza godinama činila za njih, te su iznašli jedan skroman, ali gest pun pažnje da svoju zahvalnost pokažu čuvaru blisatvosti Novog Sada.

Izvukli su je sa posla i priredili joj iznenađenje koje će pamtiti do kraja svog radnog veka. Vlasnici jednog frizerskog salona odlučili su da Rozi podare profesionalni tretman, novu frizuru sa starim stajlingom. Njen nadimak Šiškica nije promenjen ni nakon završenog šišanja i šminkanja, samo je Roza dobila novi sjaj.

Radnici salona potrudili su se da Rozika oseti malo raskoši, da se opusti i uživa, a ona je nekoliko puta izustila jedno sasvim skromno, stidljivo i ljudsko HVALA. Onu reč koju tako retko koristimo, koje smo počeli gotovo da se stidimo, a koja zapravo svima nama tako mnogo znači.

Hvala Novosađanima velikog srca, a hvala i Rozi što brine o našem Novom Sadu i što nam pokazuje koliko malo treba da bi se bio dobar čovek. Nikada iz mode neće izaći da se dobro dobrim vraća. Hvala Šiškice.

https://luftika.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime