„Gost u studiju“, TV Kopernikus, 11.07.2013. – Gost Nikola Janić

4
2017

4 KOMENTARA

  1. Nikola zdravo i svaka ti cast na svemu sto si rekao .Jedno je sigurno a to je da si u svemu u pravo samo se bojim da kao i do sada to ce malo ko i da ti prizna .Koliko te poznajem u karakteru ti je da budes pravican i dosledan pa samo tako nastavi a sto se tice naocara i one su cini mi se preslabe za sve sto se desava.Veliki pozdrav Slavica

  2. Gospodine Janiću. Gde se mogu kupiti naočare modela za pročavanje dokumentacije Kancelarije za dijasporu? Ja bih morao nabaviti iste takve, jer ni dokumentacija Saveza srpskih društava Slovenije i Srpskog kulturnog centra Danilo Kiš iz Ljubljane nije ništa bolja.

  3. Poštovani g. Janiću. Svaka Vam čast za ovu emisiju. Jednostavno ste briljirali. Hvala Vam na objavljenoj istini o platama funkcionera, a naročito o plati Slavke Drašković. Hvala Vam za niz iznetih dokaza uz napomenu da mnogi Srbi znaju da svako turističko razmrdavanje pojedinih „Srba“ iz dijaspore i regiona, po Srbiji a u „ime dijaspore“, ide na teret srpskih gladnih radnika i njihovih porodica. Neko kao što ste Vi živi za srpstvo, a neki „Srbi“ opet od srpstva.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime