Gradonačelnik na odmoru u Švajcarskoj, snimljen u luksuznom hotelu

2
1442

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović sa porodicom od četvrtka popodne nalazi  se  na odmoru u Bazelu u Švajcarskoj, potvrđeno nam je danas u SNS.
Fotografije koje su se danas pojavile na društvenim mrežama, pokazuju Todorovića sa porodicom u hotelu Les Trois Rois, jednom od najskupljih lanaca hotela – Grand Luxury.

Hotel je osnovan 1681. godine, a kako se navodi na sajtu, u njemu su odsedali Napoleon, Elizabeta II, Pablo Pikaso…

Radi se o veoma luksuznom hotelu smeštenom u centru grada, starom jezgru grada, sa pogledom na Rajnu. Sobe su uglavnom dvokrevetne, a cene za noć sa doručkom kreću se od 642 do 1.563 evra po osobi, plus takse.

Gradonačelnik je sa porodicom snimljen u kafeu hotela, ispred novogodišnje jelke. Zanimljivo je da je reč o pravoj jelki, ni nalik onoj koja je kupljena Čačanima na Gradskom trgu i koja liči na metalnu kupu.

Kako su nam rekli u SNS, gradonačelnik treba da se vrati u nedelju, a da Novu godinu dočeka u Čačku.

Izvor: ozonpress.net

2 KOMENTARA

  1. Srbijo, jadna Srbijo- postala si užas! Svakakvi provincijalci, koji koliko do juče nisu znali ni šta je wc papir, posle učlanjivanja u Srpsku pljačkašku stranku zvanu SNS, izigravaju milijardere pa im je malo boraviti u hotelima sa 5 zvezdica. Ne, hoteli moraju da budu de lux! Odakle toj, slobodno po Steriji Popoviću „pokodirenoj tikvi“ iz Čačka tolike pare da može da plaća taj luksuz? Ne verujem da za njega važi čuvena priča njegovog zemljaka Velje Ilića da se radi samo o kraduckanju. Za ovakvo trošenje mora da je „pala“ ozbiljna pljačka! Da smo pravna a ne od SNS okupirana država, odmah po povratku tog rasipnika bi tužilaštvo i policija preispitali stvar. Ovako, ako je u svoju eventualno provedenu pljačku budžeta, nameštanje tendera ili inkasaciju mita, utalio i vrh stranke i države, biće po narodnoj izreci „tresla se brda, rodio se miš“! Dozvoljeno je pitanje i šta je radio taj (k)gradonačelnik u Švajcarskoj- da li je otvarao neki tajni račun za buduće prilive para?

  2. Sticajem okolnosti bio sam u pomenutom hotelu. Boravio sam kao gost Swisair-a.
    Zaista je vrhunski luksuzan i u njemu boravi samo svetska elita, odnosno bogatasi koji mogu sebi da priuste taj smestaj. U ovom „slucaju„ je jasno ko je ko je platio boravak doticnog „gospodina„. Ima se, moze se, razbacuje se narodnim parama… A taj isti narod neka zivi od minimalca!
    Sramota i grehota!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime