Gradska čistoća pere novac

0
1317

HIT! OVAKO SE PERE NOVAC! „Gradska čistoća” za promociju kupuje spinere, antistres loptice i rekete za plažu

Inserbia.Info, Info žurnal ilustracija

Kako Info žurnal saznaje  JKP „Gradska čistoća” je  raspisala tender za nabavku stvari koje će koristiti u reklamne svrhe, a na spisku su spineri, antistres loptice, kišne kabanice. Kupuju 500 setova reketa za plažu.

Spineri, antistres loptice i kišne kabanice samo su neki od stvari koje će JKP „Gradska čistoća“ koristiti u reklamne svrhe. Ovo preduzeće raspisalo je javnu nabavku promotivnog materijala za potrebe reprezentacije, ali nije poznato koliko će novca biti odvojeno za ovu kupovinu.

Prema navodima iz konkursne dokumentacije, u cilju promocije „Čistoće“, osim hemijskih olovaka, notesa i privezaka, koje se mogu podvesti pod uobičajene stvari koje firme koriste za promociju, na spisku planiranog materijala nalaze se i dodatni gedžeti za relaksaciju i zabavu, poput spinera i antistres loptica. Takođe, ovo preduzeće ima u planu da se snabde pernicama, rančevima i drvenim bojicama, najverovatnije namenjenim najmlađim sugrađanima.

Oko 500 setova reketa za plažu i loptica, plastični držači za olovke u obliku kante, kao i 250 usb od bambusa, sa logotipom preduzeća potražuje se u javnoj nabavci. Takođe, kupovina rekvizita obuhvata i 500 kačketa, notesa od plute, setova za pisanje, kabanica za kišu u plastičnoj kugli.

Ipak, na pitanja koje su „Novosti“ uputile preduzeću o tome koliki će budžet biti izdvojen za ovu nabavku, kao i kako će nabavljene stvari biti rapoređene i kome, odgovore nisu dobili.

Zanimljivo je da jednom, nekom, bilo kom lokalnim javnom komunalnom preduzeću treba reklama, promocija. Zamisli na nekom kalendaru, svesci, upaljaču, oglasu u novinama ili radiju ovo:
JKP Čistoća vrši usluge odnošenja smeća, pranje ulica i čišćenje javnih površina. Takođe, kao što vidite i pranje novca. Mi smo tu zbog Vas. Pozovite.

Da Vas podsetimo:  Upravni sud ugrožava uzbunjivače

infozurnal.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime