GZS: Ko želi da mulja s narodnim parama, možda je korisno da pročita

0
674

Novinar neke sarajevske škole čiju diplomu nikada niko još nije video, kontinuirano i na razne načine, spletkama i pokvarenim montiranim tekstovima, kidiše na Glas zapadne Srbije.
Ranije je to činio sa skupštinske govornice kao odbornik LDP – a, zatim DJB Radulovića, a sada to radi putem svog medija kojeg već deceniju upotrebljava samo za blaćenje, spekulacije i trgovinu, i KONKURSE (Čitaj: zgrabi narodne pare).

dršte lopovaNa čelu te potere je umišljeni novinar, i kaobajagi ideolog mnogih političkih garnitura i vlasti u Čačku tokom poslednjih 20 godina, član raznih političkih partija od DS – a, frakcije Slobodana Vuksanovića, LDP – a, do Pokreta Saše Radulovića. I nikako da shvati da je postao prošlost. Uostalom, kao i njegovi mediji, Ozon radio i Jutro prodakšn, koji su otišli na doboš zbog dugova po sudskim presudama.
Stojana Markovića, tobože ljutog protivnika režima Aleksandra Vučića, tog Stojana koji se, kuku nama, žestoko sekira da li je neki medij naklonjen SNS-u, pitamo:
– Kako mu ne smeta da sopstvenu ženu učlani u Vučićevu partiju?
– I, šta ta gospođa, koja je kao Dinkićev direktor isterivala naprednjačke kadrove iz Nacionalne službe zapošljavanja, sada radi u Ekonomskom savetu Srpske napredne stranke???
Odgovorno tvrdimo da je Biljana Jovanić – Marković, supruga Stojana Markovića, član SNS – a dve godine, i mašala ušla u treću. U njenoj pristupnici stoji da je u stranku ušla 15. juna 2015. godine.
Naime, Markovićeva supruga Biljana nakon raspada Dinkićeve stranke koja ju je imenovala najpre na mesto direktora Poreske uprave u Čačku, a zatim i na dužnost direktora Nacionalne filijale zapošljavanja, preselila se u tabor Srpske napredne stranke gde je član Ekonomskog saveta. To je potvrđeno GZS-u u GrO SNS Čačak.
-Kako je moguće da ovako ljuti protivnik A.V. i SNS – a, kako je dakle moguće da taj Stojan Marković, trpi Vučićevce toliko blizu?
– I što je još pokvarenije: upire prstom u druge da, kao opasni politički elementi, ,,šuruju“ sa naprednjacima?
Demantujte, Markoviću, ako nije istina!
Ali, Stojane Markoviću, novinarčino, hoćete li konačno odgovoriti građanima (ne nama jer mi to znamo):
– Da li ste odgovarali pod optužbom da ste krali naftu iz humanitarnih rezervi, i da li vam je suđeno zbog toga?
– Gde vam je Radio Ozon, zašto ga prodaje Privredni sud, da li je tačno da postoji 21 izvršna presuda u tom slučaju za brojne dugove?
– Gde je studio pomenutog radija, kako je moguće da radi a nema nijednog zaposlenog ?
– Kakav je to toliko važan projekat u kojem dobijate od države POLA MILIONA dinara, za pomenuti radio oko kojeg se, izgleda, bavi jedino sudski izvršitelj Miroslav Injac?
– Da li je tačno da tih pola miliona ide na zaštićeni račun, i kuda ide odatle?
– Kako je moguće da država narodnim parama finansira projekat koji je nemoguće sprovesti?
– Da li se sve ovo, gospodine Markoviću, narodnim jezikom, zove PREVARA?

Da Vas podsetimo:  Svet je bolji nego ikad: Gde su nestale dobre vesti?

Ali ovo nije sve, ima još pitanja:
– Kako vi, kao osnivač tri medijske kuće, NEMATE BAŠ NIŠTA OD LIČNE IMOVINE ?
– Da li ako ste to namerno postali ,,proleter i beskućnik” to učinili kako bi radili ovo gore?
– Da li sa odlukama komisije, koja vam daje silne plaćene projekte za pomenute firme, ima veze vaš ortak Petar Jeremić, gornjomilanovački osnovac koji je Konsultant/ Expert OEBS-a ( čitaj čudo neviđeno) sa kojim ste bili u komisiji u Prijepolju, gde sud raspravlja o Vašim odlukama? Ili je to možda onaj Perica koji je zakuvao u komisiji u Kraljevu, da ne pominjemo tek Zaječar, (o tome ćemo kasnije)?
Da li je Konsultant/Expert OEBS-a Petar Jeremić upoznat sa sposobnostima svog prijatelja, foto: GZS
-Da li se on ovo oglasio u ime Gornjomilanovčana gde je prošle godine na tvoju foru prošao odlično sa medijem koji je imao tradiciju od 20 radnih dana i u kojem je takođe on etički ,,Expert”?
Stručnjaci, Experti i Konsultanti nabavite nešto od imovine, nemojte večito tuđu rasipati!
E PA NE MOŽE DOKAD HOĆETE, NE VREDI !

www.sinos.rs/ Glas zapadne Srbije

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime