Haos u Podgorici

1
1967

“Srpska kuća“ obijena i zlupotrijebljena prije nego je i “otvorena“: Nova se uselila i održala Glavni odbor.

Projekat Vlade Srbije, tzv. “Srpska kuća“, juče je suštinski prestao da postoji, nažalost – prije svog otvaranja, saznaje portal UJEDINjENjE. Naime, naknadno identifikovana manja grupa građana upala je oko podneva u prostorije “Srpske kuće“ sa ciljem političke zloupotrebe i instrumentalizacije projekta u lične svrhe.

Za upad u prostorije “Srpske kuće“ odgovornost je preuzela organizacija koja se zove Nova i nalazi se u registru političkih partija u Crnoj Gori. Njen lider je nedavno osumnjičen i za pokušaj “državnog udara“ u Crnoj Gori. Navodno ima titulu četničkog mirnodopskog poluvojvode.

Među obijačima su i individue koje traže smjenu ambasadora Srbije u Crnoj Gori Zorana Bingulca optužujući ga da je doušnik, a predstaljaju se kao niži činovnici u Vladi Srbije!

Grupa građana, nakon upada, pojačana je aktivistima Demokratskog fronta, pa je organizovala i sjednicu Glavnog odbora Nove srpske demokratije, čime je “srpska“ prestala da postoji kao “kuća svih Srba u Crnoj Gori“. Naši insajderi tvrde da je sve urađeno u inat ambasadi Srbije i Srbima koji su članovi ostalih srpskih i građanskih političkih partija.

Glavni odbor Nove prije gozbe i “umazanih“ zidova (obratiti pažnju na noževe i viljuške)

Epilog – bijeli zidovi u “Srpskoj kući“ vidno su umrljani prasećim pečenjem, burecima, sokom od pomorandže i pivom.

Više informacija, na portalu UJEDINjENjE, tokom dana. Važno je da nema povrijeđenih.

ujedinjenje.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime